0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Valaki kipróbálná nekem a videórögzítést? Felvenni felvesz az enyém, de amikor meg akarom nézni, kiírja, hogy nem lehet... Más lejátszónál olyan a kép mintha lassított felvétel lenne, a hang jó, bár néha beakad, amíg össze nem omlik az egész...
Milyen romra raktad? És hogy? Milyen kerneled van fenn most?
Nálam nincsen ilyen probléma simán megy a videórögzítés
Rögzítés nekem is, csak aztán lejátszhatatlan az eredmény...
Próbálj meg egy másik kernelt... ( nekem műkszik ezzel is ezért vagyok tanácstalan...)Pl az új devilt! Hátha azzal jó lesz! Illetve neked jó a zenelejátszód? Mert ha az sem akkor én biztos újraraknám a romot! Van úgy hogy csak 2-ra települ tökéletesen...
Csak azt nem tudom hogy ez a új devil megy e ezzel a rommalSzerk: Látom már hogy megy lehet kikéne próbálni
OK, de Infinitum ROM-ot használok. Ennél nem találom az említett beállítást.
Ha kiprószálod akkor az észrevételeidre kivancsi leszek... már rég nem devileztem... de lehet h én is kiprobalom...Mindenféleképp csinálj egy wipe cache + dalvik aztán clear initd; nstoolst majd pedig a devilt flasheld!
És melyik verziót lehet erre a romra rakni cmc vagy vc?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Benyomás devillel?
kár hogy a képeket videokat nem lehet beállitani hogy a külsö sd re mentse
Én az lgCamera-t használom, azt be lehet.
komolyan ?amit lelehet tölteni azt az lg kamerát?és az tud annyit mint a teló gyári kamerája?
Infinitium alatt nekem nem akar működni sehogy se a ledes visszajelzés üzeneteknél. Valaki valami megoldást tud?
Halihó. Feltettem ezt a csodát én is. Problémám az lenne, hogy nincsenek meg a telefonszámaim. Mi lehet a gond? Illetve nem tudok csengőhangot beállítani.