Sziasztok!
Barátnőmnek egy évvel ezelőtt vettem egy htc one V telefont. Az első gyári szoftverfrissítésig minden gond nélkül működött, azóta azonban telefonálás közben gyakran (4-5 hívásonként) megszakítja meg a hívást, többször a telefon is újraindul. (a probléma nem pontosan a szoftverfrissítéssel kezdődött, hanem az után) A problémán nem segített az azóta megérkezett 2. gyári szoftverfrisítés sem. Legújabban már nem csak hívás közben, hanem pl sms írás közben is újraindul a készülék.
Kérdéseim:
Az eddigi tapasztalataitok alapján ez típushiba, hardveres hiba vagy szoftveres hiba inkább?
Amennyiben szoftveres hiba, orvosolni tudjuk-e egy gyári adatok visszaállításával, vagy ez esetben custom rom megoldás lehet-e?
Köszi a tanácsokat előre is!
Szia!
Nekem azt csinálja most már elég sűrűn, ha telefonálni szeretnék, bemegyek a telefonkönyvbe,
vagy csak nyomkodom a nevet akit szeretnék hívni, és nem csinál semmit..
Vagy, úgy tesz mintha felhívná, és fehér vagy fekete lesz a háttér és szintén nem csinál semmit.
Vaagy, a harmadik legidegesítőbb probléma az az, hogy eltűnik az összes kapcsolat.. Az az, nem talál meg semmit.. Simán befagy, általában ha ilyen van, bezárom a feladatkezelőben is, a "telefon, és a nevek" programot és imádkozom. Egy hívásindítás nálad kb 5perc..
Nekem egy picivel több, mint egy éves a telefonom több gyári frissítés is jött ki rá, ami OTA volt.
Nem babráltam vele semmit, teljesen gyári a szoftver rajta. Mégis ezt teszi..
Többször megcsináltam a gyári beállítások- visszaállítását.
Pont ma is, és arra gondoltam, hogy felmásolom a telefonszámaimat a telefonra, és a simkártyára, hátha nem szoftveres a probléma..
De szerintem ebből szerviz lesz..