2025, 01 05, 02:54:24

Szerző Téma: HTC One V  (Megtekintve 89450 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: HTC One V
« Reply #75 Dátum: 2012, 10 17, 21:11:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen már csináltam mentést. Viszont Custom ROm-ot nem fogok feltenni amíg nincs a kezemben ez a Rom telepíthető verziója. Az xda-n már én írtam egy pasinak ezzel kapcsolatban de eddig semmi válasz. És ha jól láttam csak az ARA Rom-ban van 2.23-as eddig.
Ha a mostani romodról(2.23,unlocked+cwm recovery) van nandroid backup,akkor a gyári romodról is van mentésed.Nem értem miért kell ehhez RUU.Ebből a mentésből OTA-képes gyári romot lehet csinálni percek alatt!
Még egyszer,a jelenlegi romod két dologban különbözik a gyári szoftvertől:
-bootloader unlock
-cwm recovery
Ha tehát először visszateszel egy stock/gyári recovery-t(fastboot flash recovery nameofrecovery.img),majd egyetlen parancs segítségével visszazárod a bootloadert(fastboot oem lock),akkor ugyanaz lesz a végeredmény:gyári,2.23-as rom.
A bootloadered mindenképpen RElocked lesz(Locked helyett),akármit is csinálsz... ;)

Nem elérhető ruskop

• PDA: HTC One V
  • PDA ROM: 2.23.415.1
« Reply #76 Dátum: 2012, 10 18, 06:15:36 »
Ha a mostani romodról(2.23,unlocked+cwm recovery) van nandroid backup,akkor a gyári romodról is van mentésed.Nem értem miért kell ehhez RUU.Ebből a mentésből OTA-képes gyári romot lehet csinálni percek alatt!
Még egyszer,a jelenlegi romod két dologban különbözik a gyári szoftvertől:
-bootloader unlock
-cwm recovery
Ha tehát először visszateszel egy stock/gyári recovery-t(fastboot flash recovery nameofrecovery.img),majd egyetlen parancs segítségével visszazárod a bootloadert(fastboot oem lock),akkor ugyanaz lesz a végeredmény:gyári,2.23-as rom.
A bootloadered mindenképpen RElocked lesz(Locked helyett),akármit is csinálsz... ;)

És egy ilyen stock/gyári recovery-t honnan tudok szerezni ehhez? Szedjem ki egy régebbi RUU Rom-ból (temp könyvtárból), vagy letölthető valahonnan?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #77 Dátum: 2012, 10 18, 08:11:08 »
És egy ilyen stock/gyári recovery-t honnan tudok szerezni ehhez? Szedjem ki egy régebbi RUU Rom-ból (temp könyvtárból), vagy letölthető valahonnan?
A régebbi arab ruu-ból a recovery_signed.img jó kell,hogy legyen.Unlocked bootloader mellett simán fel fog menni(fastboot flash recovery recovery_signed.img),ha pedig utána zárod újra a bootloadert(fastboot oem lock),akkor a CID-dnek megfelelő újabb RUU/OTA simán felül tudja írni a partíciókat.

Nem elérhető gulb

• Navigáció / Navigation: AURA, WAZE,
  • PDA: Nexus 5 16Gb, Samsung Galaxy Tab 2 10.1
  • PDA ROM: Gyari 4.4 Kitkat
« Reply #78 Dátum: 2012, 10 21, 17:37:45 »
Nah elkoszontem a telefontol.. tegnap este egyszercsak megszunt mukodni. nem lehet bekapcsolni csak villog a harom ikon... ennyi meg egy bambi.. komolyan csalodott vagyok. HTC vel meg ilyen bajom nem volt..

Nem elérhető kunbal

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Asus Padfone 2
  • PDA ROM: V11.8.3.3
Re: Re: HTC One V
« Reply #79 Dátum: 2012, 10 21, 18:05:06 »
Nah elkoszontem a telefontol.. tegnap este egyszercsak megszunt mukodni. nem lehet bekapcsolni csak villog a harom ikon... ennyi meg egy bambi.. komolyan csalodott vagyok. HTC vel meg ilyen bajom nem volt..
Ha fel van töltve, akkor próbáld meg 10s+ tartani a bekapcsoló gombot. Ha nem segít, akkor bootloaderből kapcsold ki a fastboot-ot. Ha ez sem elég, akkor ugyaninnen factory reset.

Páromé már kétszer előadta. Először az első módszer segített, másodszor csak mélymerítette a drága...

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről

Alcatel One Touch Easy > Nokia 3110 > Ericsson 198 > Alcatel One Touch Club > Nokia 7210 > Ericsson E380 > Nokia 3210 > Nokia 3410 >  Siemens S55 > Nokia 6110 > SE P900 > Nokia E61 > Mitac Mio A701 > Asus P750 > SE Xperia X10i > HTC One X > Asus Padfone 2

Nem elérhető gulb

« Reply #80 Dátum: 2012, 10 21, 21:46:51 »
Ha fel van töltve, akkor próbáld meg 10s+ tartani a bekapcsoló gombot. Ha nem segít, akkor bootloaderből kapcsold ki a fastboot-ot. Ha ez sem elég, akkor ugyaninnen factory reset.

Páromé már kétszer előadta. Először az első módszer segített, másodszor csak mélymerítette a drága...

Teljesen mind1 mit nyomok rajta... 10s utan a 3 also gomb villogni kezd.. ha nyomom a hangerot fel le akkor is csak a 3 gomb villog alul.. semmi nem tortenik....
Komolyan kicsereltetem a T-nel es adom el a francba.. egyik legszarabb HTC konstrukcio..
Kijelzom is befoltosodott.. az annyira nem zavart mint ez hogy nem is mukodik.
Sajnos azt nem tudom mit vegyek...

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #81 Dátum: 2012, 10 24, 21:04:27 »
Teljesen mind1 mit nyomok rajta... 10s utan a 3 also gomb villogni kezd.. ha nyomom a hangerot fel le akkor is csak a 3 gomb villog alul.. semmi nem tortenik....
Komolyan kicsereltetem a T-nel es adom el a francba.. egyik legszarabb HTC konstrukcio..
Kijelzom is befoltosodott.. az annyira nem zavart mint ez hogy nem is mukodik.
Sajnos azt nem tudom mit vegyek...
Úgy tűnik, hogy valami nagyon lemerítette az akkut. Annyira nem szokott megtikkadni, hogy a bootloaderbe be ne lehessen jutni (Power 10 mp-ig, ha újraindul, akkor hangerő le).
Ha ez sikerült, akkor You are not allowed to view links. Register or Logina módszerrel fel lehet tölteni...

Nem elérhető gulb

« Reply #82 Dátum: 2012, 10 27, 22:14:38 »
Úgy tűnik, hogy valami nagyon lemerítette az akkut. Annyira nem szokott megtikkadni, hogy a bootloaderbe be ne lehessen jutni (Power 10 mp-ig, ha újraindul, akkor hangerő le).
Ha ez sikerült, akkor You are not allowed to view links. Register or Logina módszerrel fel lehet tölteni...
Levettem a toltorol 89%korulre toltotte fel ez mar gyanus volt.. letettem az asztalra es kb 30 perc mulva elovettem de bekapcsolni mar nem tudtam.. dughattam toltore egesz este stb.. semmi nem lett.. csak villog ha nyomvatartod.. elvittem garba amugy is sarga volt a szele..

Nem elérhető ruskop

• PDA ROM: 2.23.415.1
« Reply #83 Dátum: 2012, 10 28, 07:00:43 »
Valaki nem tudná feltölteni az eredeti system/media/audio/alarms, notifications, ringtones mappákban lévő audio file-ket. Vagy priviben elküldeni a feltöltött linket. Köszönöm.

Nem elérhető gulb

« Reply #84 Dátum: 2012, 10 31, 15:31:33 »

Nah elokerult a telefonom:) aksit csereltek benne es kijelzot ( az is szar volt:P foltosodott.. ) nah szoval megcsinaltak 1 het alatt! GZ

Nem elérhető vmaxim

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Budapest
  • PDA ROM: 403-1-GA-5
« Reply #85 Dátum: 2012, 12 15, 21:53:54 »
Sziasztok !

Üdv.Minden HTC gazdának. Ez az első okos telóm nagyon jól működik.
Egyetlen gondom,hogy eltűnt(eltűntettem?)az indító képernyőről az óra-időjárás Sense alkalmazást.
Letöltöttem a Play-rólmég egyszer de a telepítés után sem nagyítható csak akkora marad mint egy widget.
Mit kellene tennem, hogy ismét ez a nagyon szép kezdőlapom megjelenjen ?

Köszi a segítséget. :)

Nem elérhető Pufi

• Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #86 Dátum: 2012, 12 16, 18:03:46 »
Sziasztok !

Üdv.Minden HTC gazdának. Ez az első okos telóm nagyon jól működik.
Egyetlen gondom,hogy eltűnt(eltűntettem?)az indító képernyőről az óra-időjárás Sense alkalmazást.
Letöltöttem a Play-rólmég egyszer de a telepítés után sem nagyítható csak akkora marad mint egy widget.
Mit kellene tennem, hogy ismét ez a nagyon szép kezdőlapom megjelenjen ?

Köszi a segítséget. :)

Halihó! Nem kell letöltened. Alapból benne van. Rányomsz a kezdőképernyőre valahol ahol a a háttér van.. Megvárod, míg elő jön a menü. Ott ki tudod választani külön az Óra widgeteket. Vagy ha végig görgeted megtalálod az a nagy órás widgetet. :) Ott lesz. Amit letöltötted a marketről azt viszont törölheted..
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
« Reply #87 Dátum: 2012, 12 18, 09:03:53 »
Üdv!

Ma fogok menni egyért, az asszonynak lesz karira. Pár kérdésem lenne mert utánanézegettem az xda-n de még nem teljesen tiszta a dolog. Először is hibamentes sense-s romot nemigen találtam, mindegyikben van vmi nagyobb bug (legalább is amiket találtam)
Az első kérdés: létezik stabil bugmentes sense-s rom már one v-re? Nőnek lesz, nem fogja kiherélni, ha nem sokkal rosszabb a gyári teljesítménye/akksiideje akkor marad az, de a DHD-mből kiindulva hajolnék a cserére.
Utánaolvastam a kinyitásnak de több utat is találtam, egyiket sem "mai" dátummal.
A második kérdés: mivel lehet rootolni, illetve mivel lehet teljesen kinyitni?
Mivel 3 napom maradt megcsinálni karácsony előtt, a lehető legegyszerűbb/leggyorsabb megoldás érdekelne.

Köszi a segítséget előre is.

Nem elérhető kunbal

« Reply #88 Dátum: 2012, 12 19, 06:04:57 »
Üdv!

Ma fogok menni egyért, az asszonynak lesz karira. Pár kérdésem lenne mert utánanézegettem az xda-n de még nem teljesen tiszta a dolog. Először is hibamentes sense-s romot nemigen találtam, mindegyikben van vmi nagyobb bug (legalább is amiket találtam)
Az első kérdés: létezik stabil bugmentes sense-s rom már one v-re? Nőnek lesz, nem fogja kiherélni, ha nem sokkal rosszabb a gyári teljesítménye/akksiideje akkor marad az, de a DHD-mből kiindulva hajolnék a cserére.
Utánaolvastam a kinyitásnak de több utat is találtam, egyiket sem "mai" dátummal.
A második kérdés: mivel lehet rootolni, illetve mivel lehet teljesen kinyitni?
Mivel 3 napom maradt megcsinálni karácsony előtt, a lehető legegyszerűbb/leggyorsabb megoldás érdekelne.

Köszi a segítséget előre is.
Szerintem hagyd a fenébe.
Ha a felesleges alkalmazásokat letiltod, akkor jó kis gép lesz belőle gyári rommal is.

Alcatel One Touch Easy > Nokia 3110 > Ericsson 198 > Alcatel One Touch Club > Nokia 7210 > Ericsson E380 > Nokia 3210 > Nokia 3410 >  Siemens S55 > Nokia 6110 > SE P900 > Nokia E61 > Mitac Mio A701 > Asus P750 > SE Xperia X10i > HTC One X > Asus Padfone 2

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #89 Dátum: 2012, 12 19, 08:47:36 »
Szerintem hagyd a fenébe.
Ha a felesleges alkalmazásokat letiltod, akkor jó kis gép lesz belőle gyári rommal is.

van lehetőségem arra h leszedjek (illetve ténylegesen letiltsak) felesleges rendszerkomponenseket?

Nem elérhető kunbal

Re: Re: Re: HTC One V
« Reply #90 Dátum: 2012, 12 19, 08:52:50 »

van lehetőségem arra h leszedjek (illetve ténylegesen letiltsak) felesleges rendszerkomponenseket?
Bizonyos szintig igen.
Alkalmazások menüben a Mind fülön válogathatsz.
Időnként szükséges lehet a frissítés eltávolítása, utána tudod letiltani...

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #91 Dátum: 2012, 12 19, 09:07:10 »
Bizonyos szintig igen.
Alkalmazások menüben a Mind fülön válogathatsz.
Időnként szükséges lehet a frissítés eltávolítása, utána tudod letiltani...

úgy látom akkor rootolni mindenképp kell majd... a bizonyos szintig nem elég :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #92 Dátum: 2012, 12 22, 16:21:42 »

úgy látom akkor rootolni mindenképp kell majd... a bizonyos szintig nem elég :)
A root jelenleg nem lehetséges "nyom nélkül", mert a HTC az újabb készülékeken zárta a bootloadert. A nyitást ugyan lehetővé tette a htcdev.com-on keresztül,de az a garancia részleges/teljes elvesztésével jár (sajnos országonként eléggé különböző a hivatalos hozzáállás)...
Gondold hát meg. :)

Nem elérhető Adamkoo

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: HTC ONE V
  • PDA: HTC ONE V
  • PDA ROM: HTC ONE V
« Reply #93 Dátum: 2012, 12 30, 10:48:39 »
Hali.
Segítségeteket kérném! Ayt csinálja a teló, hogy nem fogadja el a mintát a bill.zár feloldásához... Már elfogytak a lehetőségeim, és mail címet és jelszavat kér, beírtam, de "természetesen" azt sem fogadja el... Már egyszer csinálta ezt, akkor több, mint 4000 Ftot fizettem érte, most próbálnám vhogy otthon megcsinálni... Van valami tippetek?
Köszi előre is!

Nem elérhető laci92

• PDA: I5800XWJI1
  • PDA ROM: I5800XXJG3
« Reply #94 Dátum: 2013, 01 01, 15:14:03 »
Sziasztok!
A telefonom jó pár hete kezdett el szellemként viselkedni  Önmagától nyitogat meg programokat, gépel különféle értelmetlen dolgokat, és ilyenkor általában nem érzékeli a 3 alsó gombot, egyedül a power gombot érzékeli és az újra feloldásra "megjavul", de persze ezek után is akármikor önálló életre kel  És biztosan tudom, hogy nem a rommal van baj, mert más romokkal is ezt csinálja. pl.: (gyári,cm10 és bule sense)
Van valakinek valami ötlete erre?
Itt egy videó is a problémáról: ( nem én csináltam a videót, de a probléma ugyan az)

Nem elérhető Pufi

« Reply #95 Dátum: 2013, 01 11, 21:21:41 »
Sziasztok!
A telefonom jó pár hete kezdett el szellemként viselkedni  Önmagától nyitogat meg programokat, gépel különféle értelmetlen dolgokat, és ilyenkor általában nem érzékeli a 3 alsó gombot, egyedül a power gombot érzékeli és az újra feloldásra "megjavul", de persze ezek után is akármikor önálló életre kel  És biztosan tudom, hogy nem a rommal van baj, mert más romokkal is ezt csinálja. pl.: (gyári,cm10 és bule sense)
Van valakinek valami ötlete erre?
Itt egy videó is a problémáról: ( nem én csináltam a videót, de a probléma ugyan az)

Halihó!

A videó neve alatt a következő írás van: Touchscreen problem. Érintőkijelző hiba, ha garis akkor vidd vissza oda ahol vetted, kicserélik.
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #96 Dátum: 2013, 06 22, 15:13:28 »

Sziasztok!

Barátnőmnek egy évvel ezelőtt vettem egy htc one V telefont. Az első gyári szoftverfrissítésig minden gond nélkül működött, azóta azonban telefonálás közben gyakran (4-5 hívásonként) megszakítja meg a hívást, többször a telefon is újraindul. (a probléma nem pontosan a szoftverfrissítéssel kezdődött, hanem az után) A problémán nem segített az azóta megérkezett 2. gyári szoftverfrisítés sem. Legújabban már nem csak hívás közben, hanem pl sms írás közben is újraindul a készülék.

Kérdéseim:
Az eddigi tapasztalataitok alapján ez típushiba, hardveres hiba vagy szoftveres hiba inkább?
Amennyiben szoftveres hiba, orvosolni tudjuk-e egy gyári adatok visszaállításával, vagy ez esetben custom rom  megoldás lehet-e?

Köszi a tanácsokat előre is!

Nem elérhető Pufi

« Reply #97 Dátum: 2013, 06 22, 16:32:26 »
Sziasztok!

Barátnőmnek egy évvel ezelőtt vettem egy htc one V telefont. Az első gyári szoftverfrissítésig minden gond nélkül működött, azóta azonban telefonálás közben gyakran (4-5 hívásonként) megszakítja meg a hívást, többször a telefon is újraindul. (a probléma nem pontosan a szoftverfrissítéssel kezdődött, hanem az után) A problémán nem segített az azóta megérkezett 2. gyári szoftverfrisítés sem. Legújabban már nem csak hívás közben, hanem pl sms írás közben is újraindul a készülék.

Kérdéseim:
Az eddigi tapasztalataitok alapján ez típushiba, hardveres hiba vagy szoftveres hiba inkább?
Amennyiben szoftveres hiba, orvosolni tudjuk-e egy gyári adatok visszaállításával, vagy ez esetben custom rom  megoldás lehet-e?

Köszi a tanácsokat előre is!

Szia!

Nekem azt csinálja most már elég sűrűn, ha telefonálni szeretnék, bemegyek a telefonkönyvbe,
vagy csak nyomkodom a nevet akit szeretnék hívni, és nem csinál semmit..
Vagy, úgy tesz mintha felhívná, és fehér vagy fekete lesz a háttér és szintén nem csinál semmit.
Vaagy, a harmadik legidegesítőbb probléma az az, hogy eltűnik az összes kapcsolat.. Az az, nem talál meg semmit.. Simán befagy, általában ha ilyen van, bezárom a feladatkezelőben is, a "telefon, és a nevek" programot és imádkozom. Egy hívásindítás nálad kb 5perc..
Nekem egy picivel több, mint egy éves a telefonom több gyári frissítés is jött ki rá, ami OTA volt.
Nem babráltam vele semmit, teljesen gyári a szoftver rajta. Mégis ezt teszi..
Többször megcsináltam a gyári beállítások- visszaállítását.
Pont ma is, és arra gondoltam, hogy felmásolom a telefonszámaimat a telefonra, és a simkártyára, hátha nem szoftveres a probléma..
De szerintem ebből szerviz lesz..

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #98 Dátum: 2013, 06 23, 02:20:58 »

Nekem ma azt válaszolta a hivatalos kapcsolat, h első olvasatra simkártya hibát mondanak...

Szia!

Nekem azt csinálja most már elég sűrűn, ha telefonálni szeretnék, bemegyek a telefonkönyvbe,
vagy csak nyomkodom a nevet akit szeretnék hívni, és nem csinál semmit..
Vagy, úgy tesz mintha felhívná, és fehér vagy fekete lesz a háttér és szintén nem csinál semmit.
Vaagy, a harmadik legidegesítőbb probléma az az, hogy eltűnik az összes kapcsolat.. Az az, nem talál meg semmit.. Simán befagy, általában ha ilyen van, bezárom a feladatkezelőben is, a "telefon, és a nevek" programot és imádkozom. Egy hívásindítás nálad kb 5perc..
Nekem egy picivel több, mint egy éves a telefonom több gyári frissítés is jött ki rá, ami OTA volt.
Nem babráltam vele semmit, teljesen gyári a szoftver rajta. Mégis ezt teszi..
Többször megcsináltam a gyári beállítások- visszaállítását.
Pont ma is, és arra gondoltam, hogy felmásolom a telefonszámaimat a telefonra, és a simkártyára, hátha nem szoftveres a probléma..
De szerintem ebből szerviz lesz..

Nem elérhető Ityu

• PDA: Mio
  • PDA ROM: P560
« Reply #99 Dátum: 2013, 08 03, 08:00:00 »
Sziasztok!

Segítséget kérnék! Van egy HTC One V készülékem és egy pár napja ki rootoltam, nyitva van a bootloader és szerettem volna rá tenni egy főzött rom-ot, de sajnos nem indult el. A kernel is le lett cserélve és azt hiszem nem vettem ki gyors boot-ból. A telefon elindul recovery módba meg a bootloaderbe is be lehet lépni. Ezt a rom-ot szerettem volna rá tenni You are not allowed to view links. Register or Login . Ami jó lenne egy főzött működő rom, ebben kérném a hozzáértők segítségét amit előre is köszönök!