Nem használtan vettem, hanem újonnan. Én csak azért akarom megtalálni ezt a firmwaret mert ha valami gebasz van a telóval akkor vissza tudjam állítani a gyári Rom-ot. Eddig sok androidos telóm volt és általában a főzöttek nemigen jöttek be. De ha tudsz olyat linkelni mint amit leírtál, hogy ugyanolyan mint a "stock" Rom csak root van benne akkor megköszönném. De ha azt felteszem akkor a gyárit hogyan tudom mondjuk utána visszatenni? Mert ugyebár visszatenni csak a telónak megfelelőt tudom. De ha pont azt keresem akkor hogyan? Vagy egy régebbi verziót ami megvan?
Ha újként vetted,akkor erősen aggályos az unlocked bootloadered!Ez ugyanis nem gyári állapot és a garancia elvesztésével jár!Én a helyedben visszavinném oda,ahol így adták el!
Gyári szoftvert(RUU)csak visszazárt bootloaderrel lehet telepíteni(korábban linkeltem egy oldalt az xda-ról,ott szerepel a gyári állapotra visszaállítás leírása).
A sima fact.reset természetesen sem a cwm recovery-t,sem az unlockot nem írja át.Ahhoz tehát,hogy gyári szoftvert tudj telepíteni kell a htcdev.com-tól egy unlock_code.bin file(ezt a bootloader nyitásakor kapod egy nem túl egyszerű procedúra végén).Ezt a file-t valaki már letöltötte,amikor az unlockot csinálta.Újra le lehet persze tölteni,ha érdekel,leírom majd,hogy hogyan.
A OneV custom romokat nem ismerem,hiszen nekem nem ilyen készülékem van,de az You are not allowed to view links.
Register or
Login-n van egy rakással,csak olvasgatni kell.
You are not allowed to view links.
Register or
Loginpl.egy sima,rootolt gyári rom,melyet recoveryből fel lehet tenni (a boot.img-t előtte fastboot parancssorral külön flashelni kell!!!).