0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or Login
+1
Sziasztok!Amire most toboroztok csoportos vásárlókat az az SIII hány GB-os lesz!? 16 vagy 32? (A 64-es ugye most még biztosan nem lesz elérhető...
Egyre többet olvasok arról, hogy sim kártyát microra akarnak cserélni.Ha jól értelmezem a Galaxy III-ba micro sim kell???A régi nem jó bele?
Jól értelmezed, microSIM kell bele. A régi nem jó.
Most hívott Nextel. Szóóóóval....Jövő héten jön fehér, 16 gigás, DE! 1 év bolti garis. Ez kerül annyiba kb, amennyi ki van írva náluk, tehát kb.180.000 Ft.2 év Samu garis csak 2-3 hét múlva jön hozzájuk. Kékre még várni kell.Most akkor mi legyen?
Jó ha kilyukasztod vagy kivágod
Frankó!Sima ollóval megpróbálom elvágni, aztán vagy sikerül vagy nem!Mennyi a Telenornál egy új sim?
- 2 .nekem most mégjobban nem tetszik idáig se ,de férfi kézbe fehérbe meg botrányos. ha rozsaszin lenne sárga pöttyökel akkor is vinnétek,röhelyes.
örülünk:jig működikvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Bolti garis egyáltalán érdekel valakit??? Én várok a kékre. Akkor mi a kedvezmény ha annyi mint ami az oldalon van? Más boltokban is csak kell érdeklődni Nextelt így drágának találom.
Nem 180 az oldalon hanem 189 900 Ft. De én is kékülnék.update: uhh de sok hozzászólásom van.
Sőt ma 199 ezer lett :-)