Egy évvel ezelőtt az elsők között szereztem be az SII-t, mert annyival jobbak voltak a paraméterei az addig szeretett SGS-emhez képest, hogy rá kellett ugranom.
Már nyár közepén, mikor olvastam a készülő Note-ról, elkezdtem itt a fórumon rajongani érte, mert azt olvastam, hogy hasonló lesz a hardvere, mint az SGSII-é, de akkora lesz a kijelzője, hogy nekem pont ideális és még lesz egy toll is hozzá, ami meg a régi HP iPAQ időket hozza vissza!... Szerettem használni!!
Most immár fél éve itt van a kezemben a Note és annyira nincs hiányérzetem, hogy magamat is meglepem az elmúlt pár év őrülete tükrében!
Nekem pont elég gyors, pont elég nagy, pont elég a felbontása, szép képeket és megdöbbentően jó videókat csinál, gördülékenyen navigál-zenél-telefonál-bluetooth-t kezel egyszerre ha kell probléma nélkül, 3G-n és WiFi-n sebesen navigál az Interneten és azonnali kézi jegyzetekre is kitűnően használható!!!
Mindezt azért írtam, mert az elmúlt napokban keresgéltem magamban az immár megszokott "új kütyü jön" láz nyomait és nem találom...
.... Ehhez a Note-hoz képest most valahogy nem hoz lázba a négy mag... lehet bennem van a hiba, vagy megöregedtem, vagy kiégtem,....
De évek óta először nem érzem, hogy valami jobbra kéne cserélnem a PDA-mat!
ÉS EZ NAGYON MEGNYUGTATÓ ÉS JÓ ÉRZÉS!
Persze én sem fogok itt megállni, de most valahogy nem sürget semmi!