2024, 11 23, 21:40:08
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982435 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: TheNextGalaxy
« Reply #525 Dátum: 2012, 05 14, 23:18:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Te most tényleg nem érted, vagy csak túráztatsz? :D Azért van most Note-om, mert így nincs másik kütyüre szükségem... Az Asus azt mondja, hogy elég mindenre ma már egy android-os felső kategóriás telefon hardvere, és ha alkalmanként szükséged lenne nagyobb kijelzőre, vagy normális billentyűzetre, akkor moduláris bővítéssel elérhetővé kell tenni és nem kell ugyanannak a gépnek a párhuzamos variációit megvenni!! ...
Én azt hittem, hogy ez egyértelmű mindenkinek!...  :hmm:

Azon kívül nem offoljuk a témát ezzel, mert itt pont arról beszélgetünk, hogy érdemes-e, illetve kinek lenne érdemes 200 ezer forintot kiadni egy SIII-as PDA-ra!! Jó páran az elmúlt egy évben adtunk ki 150 ezer fölötti összeget az elődjére (jómagam kétszer is, mert jött a Note)... egy év alatt kb. 60 ezret bukunk, ha eladjuk és még 140 ezret kifizetünk ha megvesszük ezt!!
Hogy a fenébe ne kéne jól átbeszélni ezt és felvetni egyéb lehetőségeket is ha már 200 ezer körüli beruházásról lenne szó!!??

Továbbra is tartom, hogy jó az SIII-as, de az SII-t és a Note-ot nem érdemes még lecserélni rá szerintem.... Az SGS-t viszont nagyon!!
És ez csak vélemény, nincs benne semmi személyes és érzelem se...

Elbeszélünk egymás mellett szerintem, vagy tényleg érthetetlenül írom. Nincs semmi baj a moduláris bővítési elgondolással. Azzal van bajom hogy 2 gép áráért legfeljebb másfél eszközt kapsz, hiszen az egyik a másuk nélkül csak porfogó. Ha a tablet önmagában képes lenne működni, ÉS a pda is beletehető lenne, automatikus szinkronnal meg mindennel, a legjobb ötlet lenne az elmúlt pár évben. De így szerintem az Asus elindult az almások irányába, melynek végén a "sok szirszar, ami egymás nélkül működni képtelen" állapot lesz. Szerintem meg pont nem ebbe kellene menni.
De mindegy, hagyjuk.  :ok:
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #526 Dátum: 2012, 05 14, 23:18:32 »
Tanar Ur!Jelentkezem, mert en ertem! ;D
Elmagyarazhatom "drmotto"-nak?
Melozni,utcan csak a telefon. Otthon meg kenyelmesebben hasznalhatod Tab modban.Ez nem ötletes?
Mindened meg marad egy helyen, mi kell meg a kenyelemhez?  :) Szerintem nezd meg a linken a videot.  :)
Bocs, nem akartam kioktató lenni! :oops:
Most épp egy kicsomagoló videót nézek a youtube-on... asszem ha a Note-ot lecserélem, ez a koncepció az esélyes nálam a legjobban!
És tényleg, ma már olyan erős hardverekkel dobják pacra a telefonokat, hogy az meghajtaná a 6-os villamost is!!
Minek megvenni több párhuzamos kütyüt? A legokosabb az "izomvassal" meghajtani azt, amire épp szükségünk van!!!... És így pl. az adatok ide-oda küldözgetését is megússzuk...   :D

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #527 Dátum: 2012, 05 14, 23:21:06 »
Tanar Ur!Jelentkezem, mert en ertem! ;D
Elmagyarazhatom "drmotto"-nak?
Melozni,utcan csak a telefon. Otthon meg kenyelmesebben hasznalhatod Tab modban.Ez nem ötletes?
Mindened meg marad egy helyen, mi kell meg a kenyelemhez?  :) Szerintem nezd meg a linken a videot.  :)

De, valóban ötletes. Lenne, ha addig, ameddig én a telefonnal dolgozok, az asszony otthon a tabot tudná használni. És nem csak vágódeszkának. De nem írom le még egyszer.

Nem elérhető saca

• Navigáció / Navigation: Google - Sygic
  • PDA: OnePlus 9Pro
« Reply #528 Dátum: 2012, 05 14, 23:21:55 »
Te most tényleg nem érted, vagy csak túráztatsz? :D Azért van most Note-om, mert így nincs másik kütyüre szükségem... Az Asus azt mondja, hogy elég mindenre ma már egy android-os felső kategóriás telefon hardvere, és ha alkalmanként szükséged lenne nagyobb kijelzőre, vagy normális billentyűzetre, akkor moduláris bővítéssel elérhetővé kell tenni és nem kell ugyanannak a gépnek a párhuzamos variációit megvenni!! ...
Én azt hittem, hogy ez egyértelmű mindenkinek!...  :hmm:

Azon kívül nem offoljuk a témát ezzel, mert itt pont arról beszélgetünk, hogy érdemes-e, illetve kinek lenne érdemes 200 ezer forintot kiadni egy SIII-as PDA-ra!! Jó páran az elmúlt egy évben adtunk ki 150 ezer fölötti összeget az elődjére (jómagam kétszer is, mert jött a Note)... egy év alatt kb. 60 ezret bukunk, ha eladjuk és még 140 ezret kifizetünk ha megvesszük ezt!!
Hogy a fenébe ne kéne jól átbeszélni ezt és felvetni egyéb lehetőségeket is ha már 200 ezer körüli beruházásról lenne szó!!??

Továbbra is tartom, hogy jó az SIII-as, de az SII-t és a Note-ot nem érdemes még lecserélni rá szerintem.... Az SGS-t viszont nagyon!!
És ez csak vélemény, nincs benne semmi személyes és érzelem se...

erre én is emléxem!!!amikor megjelent,örömujjongva írtad a Note topik elején,hogy ha ezt megveszed,nem kell költened plusz "book"-ra mert a mérete pont a kettő között van!!!!   :ok:

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #529 Dátum: 2012, 05 14, 23:25:11 »
............. De így szerintem az Asus elindult az almások irányába, melynek végén a "sok szirszar, ami egymás nélkül működni képtelen" állapot lesz. Szerintem meg pont nem ebbe kellene menni.
erre az almas " "sok szirszar, ami egymás nélkül működni képtelen" állapot lesz."" mondj nekem egy peldat.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #530 Dátum: 2012, 05 14, 23:27:25 »
szerintem meg azzal is megerösitette volna az SGSIII-at.Ezaltal ket ev mulva is Top keszülek maradhatott volna, akar arban is. Mi a sorsa ennek a keszüleknek is mar egy ev mulva, ha jönnek a jobbak.  :( Kezdesz mar erteni?  :)
mi a náthás francért akarná bármelyik cég, hogy két év múlva is ugyanazt használd????

vedd csak meg a következő flagshipet is, mert nem élhetsz 12 mp/lte/ 8 mag/3 giga ram/akármi nélkül....

Marcedli megengedte meg az elejen.  :D Amit mar szerintem megbant.  :) ;)

dehogyis, ez egy onoff téma, majd konszolidálódunk, ha tényleg kijön, addig mehet bármi, csak ne bántsuk egymást...

Tapatalked, swyped from cm9 nightly
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #531 Dátum: 2012, 05 14, 23:31:20 »
Elbeszélünk egymás mellett szerintem, vagy tényleg érthetetlenül írom. Nincs semmi baj a moduláris bővítési elgondolással. Azzal van bajom hogy 2 gép áráért legfeljebb másfél eszközt kapsz, hiszen az egyik a másuk nélkül csak porfogó. Ha a tablet önmagában képes lenne működni, ÉS a pda is beletehető lenne, automatikus szinkronnal meg mindennel, a legjobb ötlet lenne az elmúlt pár évben. De így szerintem az Asus elindult az almások irányába, melynek végén a "sok szirszar, ami egymás nélkül működni képtelen" állapot lesz. Szerintem meg pont nem ebbe kellene menni.
Akkor a te logikád alapján az lenne az értelmes, ha a sícipőt egybe építenék a síléccel, mert jelenleg az van, hogy amíg nem csatolják fel és csúsznak vele, addig értelmetlen holt teher és porfogó...  :D
A viccet félretéve... szerintem mindenképp érdemes afelé haladni, hogy egy erőforrást használni több modul meghajtására, mint minden funkcióhoz legyártani és megvetetni ugyanazt az erőforrást!
Egyébként Angliában beárazták és kb. 215 ezer forint.... Az SGSIII kb. 180-190 ezer, tehát annyi mint nálunk!
Miért lenne pont az Asus sokkal drágább itt?? És szeptember felé meg még olcsóbb lesz! ;)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #532 Dátum: 2012, 05 14, 23:35:54 »
mi a náthás francért akarná bármelyik cég, hogy két év múlva is ugyanazt használd????

vedd csak meg a következő flagshipet is, mert nem élhetsz 12 mp/lte/ 8 mag/3 giga ram/akármi nélkül....

dehogyis, ez egy onoff téma, majd konszolidálódunk, ha tényleg kijön, addig mehet bármi, csak ne bántsuk egymást...

Tapatalked, swyped from cm9 nightly
lehet hogy öregszem.  :D Nem akarok mar evente cserelgetni.  :) Komolyan irigylem azokat az SGS tulajokat akik majd kettö evig nyuztak egy keszüleket. Eletemben nem volt egy evnel idösebb keszülekem. Talan mar ez zavar.
Senki nem bant senkit, erre Te ügyelsz!  :)  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #533 Dátum: 2012, 05 14, 23:45:07 »
Akkor a te logikád alapján az lenne az értelmes, ha a sícipőt egybe építenék a síléccel, mert jelenleg az van, hogy amíg nem csatolják fel és csúsznak vele, addig értelmetlen holt teher és porfogó...  :D
A viccet félretéve... szerintem mindenképp érdemes afelé haladni, hogy egy erőforrást használni több modul meghajtására, mint minden funkcióhoz legyártani és megvetetni ugyanazt az erőforrást!
Egyébként Angliában beárazták és kb. 215 ezer forint.... Az SGSIII kb. 180-190 ezer, tehát annyi mint nálunk!
Miért lenne pont az Asus sokkal drágább itt?? És szeptember felé meg még olcsóbb lesz! ;)

Akkor utoljára mégegyszer leírom. Az ötlet remek, kiváló, satöbbi. A kivitelezése egy vicc. Olyan, mint ha minden reggel kivennéd a settopboxból a kártyát és csak este tennéd vissza, a család meg a tévét nézné adás nélkül addig. Ugye hogy hülyeség?
Részemről tényleg befejeztem, nem szeretem ismételgetni magam.

Tapatalk 2 beta 6 & SGS & ICS

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #534 Dátum: 2012, 05 14, 23:48:20 »
erre az almas " "sok szirszar, ami egymás nélkül működni képtelen" állapot lesz."" mondj nekem egy peldat.  :)

Még nem ez a helyzet, de a vége ott is ez lesz. Főleg ha lesz tévé is meg még ki tudja mi minden. De ez itt végképp téma.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #535 Dátum: 2012, 05 14, 23:59:36 »
Akkor utoljára mégegyszer leírom. Az ötlet remek, kiváló, satöbbi. A kivitelezése egy vicc. Olyan, mint ha minden reggel kivennéd a settopboxból a kártyát és csak este tennéd vissza, a család meg a tévét nézné adás nélkül addig. Ugye hogy hülyeség?
Részemről tényleg befejeztem, nem szeretem ismételgetni magam.

Értem már és látom az alapvető különbség köztünk, hogy te a családnak veszed ezeket, én meg magamnak, vagy másnak, de mindenképp személyes használatra!... :)
A te szempontodból érthető a dolog.... bár nem hiszem, hogy a telefonod is a családé  :hmm: ....és nem tudom, mitől lenne hirtelen pusztán attól közös, hogy nagyobb a kijelzője?...  :hmm:
De ez már tényleg az a terület ahol az ízlések és szokások különbözőek, tehát nem kell itt megvitatni!  :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #536 Dátum: 2012, 05 15, 00:02:37 »
Még nem ez a helyzet, de a vége ott is ez lesz. Főleg ha lesz tévé is meg még ki tudja mi minden. De ez itt végképp téma.

hidd el ezek jo ötletek mind az ASUS-tol es Apple-töl a TV is. Eddig sincs gond, ezutan sem lesz e teren.
Nem vagyunk egyformak.Kinek ez kinek az!  :) Egy ev es mar mashogyan latod Te is.  :) Jön meg itt Win8 is, ami nagy port fog kavarni.  :)

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #537 Dátum: 2012, 05 15, 04:34:53 »
Értem már és látom az alapvető különbség köztünk, hogy te a családnak veszed ezeket, én meg magamnak, vagy másnak, de mindenképp személyes használatra!... :)
A te szempontodból érthető a dolog.... bár nem hiszem, hogy a telefonod is a családé  :hmm: ....és nem tudom, mitől lenne hirtelen pusztán attól közös, hogy nagyobb a kijelzője?...  :hmm:
De ez már tényleg az a terület ahol az ízlések és szokások különbözőek, tehát nem kell itt megvitatni!  :)
Én is így vagyok vele, hogy az Asus ötlete jó és a kivitelezés is kiváló viszont ha választanom kellene, akkor maradnék a 2 egymástol teljesen független készüléknél, ahogy teszem is (illetve 3: s2, p6200, p7500). És bizony sok olyan szituáció van, amikor örülök, hogy 2 egymástol függetlenül és önmagában is használható készülékem van. Bár az Asus telefon része viszont nagyon tetszik, az önmagában elgondolkodtató.
Viszont azt is megértem, akinek elég lenne ez az egybe készülék. Ezért is felesleges ezen vitázni.
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #538 Dátum: 2012, 05 15, 07:07:09 »
hidd el ezek jo ötletek mind az ASUS-tol es Apple-töl a TV is. Eddig sincs gond, ezutan sem lesz e teren.
Nem vagyunk egyformak.Kinek ez kinek az!  :) Egy ev es mar mashogyan latod Te is.  :) Jön meg itt Win8 is, ami nagy port fog kavarni.  :)

Lesz nálam egy Lumia800, egy hetes használatra. Kiváncsi leszek, hová fejlődött a win, mióta megszabadultam tőle. :)

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #539 Dátum: 2012, 05 15, 07:27:15 »
Lesz nálam egy Lumia800, egy hetes használatra. Kiváncsi leszek, hová fejlődött a win, mióta megszabadultam tőle. :)
Uhh én nem olyan régen adtam vissza. Vagy 2 hónapig volt nálam egy tesztkészülék, én sírva használtam...(tőlem nagyon távol áll ez a windows mobile dolog)
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #540 Dátum: 2012, 05 15, 08:18:28 »
Uhh én nem olyan régen adtam vissza. Vagy 2 hónapig volt nálam egy tesztkészülék, én sírva használtam...(tőlem nagyon távol áll ez a windows mobile dolog)

Engem csak a kiváncsiság hajt. Meg mellette azért kéznél lesz az SGS.:-)
Utána mdg majd jöhetnek a droidos készülékek, szintén egy hetes forgásban. :-)

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #541 Dátum: 2012, 05 15, 09:20:07 »
Itt egy alkalmazás az S3-ból, egy angol nyelvű hírolvasó.

Hát mit mondjak.....nagyon szép, tényleg ;)

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #542 Dátum: 2012, 05 15, 09:54:33 »
De jó, hogy sgsem van ;D:))

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #543 Dátum: 2012, 05 15, 11:37:18 »
Aksi teszt:

"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #544 Dátum: 2012, 05 15, 12:05:37 »
 >:(

Engemet mostmár k......a idegesit hogy minden gyártó minden ujabb modeljét ehhez az iPhone -hoz hasonlitanak össze,mintha nem létezne más modell..
Mi a túró jó ennyire az iPhone -ban ?? (mintha aranyból volna)
(bocs az iPhone rajongóktól) :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #545 Dátum: 2012, 05 15, 12:20:37 »

Engemet mostmár k......a idegesit hogy minden gyártó minden ujabb modeljét ehhez az iPhone -hoz hasonlitanak össze,mintha nem létezne más modell..

+1  :ok:

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #546 Dátum: 2012, 05 15, 12:45:08 »

Jó a szifon, de nem annyira, amennyire a kezdeti hype megalapozta a hírét és amilyen ára van.
Tud valamennyit és akinek ez elég, annak végképp megfelel. A különböző szolgáltatások ÖSSZEFOGÁSA a nagy dolog benne, így a user egy "érzést" kap, miszerint mindent megkap a rendszertől.
Ez igaz is, hiszen valóban megkap mindent, amit addig magának kellett összehoznia, pl. felhő szolgáltatás, ami már rég létezik ingyen bárkinek, de ha azt inkább egy túlárazott móka mellé "ingyen" adják, jobban esik egyeseknek...
Nem tudom, hol marad le a Samu e téren, én már évek óta élvezem azt az egységet (ha nem is tökéletes), amit páran most majd az Apple-nek készülnek tulajdonítani: SGS-t az eleje óta WiFi-n szinkronizáltam, egy fényképet, amit csináltam, az eleje óta simán mutattam meg anyusnak a tévére lőve WiFi-n, stb., stb....
Nekem jó így, pl. a Dropbox-om nincs hozzáláncolva semmihez, semmiféle kötöttséget nem viselek könnyedén, cserébe valóban pár apróságot magamnak kell megoldanom. Egyelőre megy, így nem kérek a nagy és önzetlen segítségből...  :p

Státuszszimbólummá vált ráadásul a szifon, sőt etalonná.
Ez egyáltalán nem baj, a méternek is van etalonja és vannak dolgok, amik félméteresek és vannak, amik kilométeresek ;)

marcedli felelt helyettem sok dologban, drmotto-val teljesen egyetértek az eleje óta.
Nem szaporítom a szót tehát...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #547 Dátum: 2012, 05 15, 14:04:06 »

Osztom a véleményed!!!
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #548 Dátum: 2012, 05 15, 14:27:46 »

Nincs min csodálkozni, a GSMarena nem európai honlap, hanem globális, természetes, hogy a legnépszerűbb okostelefonhoz hasonlítanak...

Vagy valaki tud olyan telefonmodellt mondani, amiből több kelt el, mint iphoneból?

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #549 Dátum: 2012, 05 15, 14:38:18 »

Nincs min csodálkozni, a GSMarena nem európai honlap, hanem globális, természetes, hogy a legnépszerűbb okostelefonhoz hasonlítanak...

Vagy valaki tud olyan telefonmodellt mondani, amiből több kelt el, mint iphoneból?
3310 es?  :D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.