Engemet mostmár k......a idegesit hogy minden gyártó minden ujabb modeljét ehhez az iPhone -hoz hasonlitanak össze,mintha nem létezne más modell..
Mi a túró jó ennyire az iPhone -ban ?? (mintha aranyból volna)
(bocs az iPhone rajongóktól)
Jó a szifon, de nem annyira, amennyire a kezdeti hype megalapozta a hírét és amilyen ára van.
Tud valamennyit és akinek ez elég, annak végképp megfelel. A különböző szolgáltatások ÖSSZEFOGÁSA a nagy dolog benne, így a user egy "érzést" kap, miszerint mindent megkap a rendszertől.
Ez igaz is, hiszen valóban megkap mindent, amit addig magának kellett összehoznia, pl. felhő szolgáltatás, ami már rég létezik ingyen bárkinek, de ha azt inkább egy túlárazott móka mellé "ingyen" adják, jobban esik egyeseknek...
Nem tudom, hol marad le a Samu e téren, én már évek óta élvezem azt az egységet (ha nem is tökéletes), amit páran most majd az Apple-nek készülnek tulajdonítani: SGS-t az eleje óta WiFi-n szinkronizáltam, egy fényképet, amit csináltam, az eleje óta simán mutattam meg anyusnak a tévére lőve WiFi-n, stb., stb....
Nekem jó így, pl. a Dropbox-om nincs hozzáláncolva semmihez, semmiféle kötöttséget nem viselek könnyedén, cserébe valóban pár apróságot magamnak kell megoldanom. Egyelőre megy, így nem kérek a nagy és önzetlen segítségből...
Státuszszimbólummá vált ráadásul a szifon, sőt etalonná.
Ez egyáltalán nem baj, a méternek is van etalonja és vannak dolgok, amik félméteresek és vannak, amik kilométeresek
marcedli felelt helyettem sok dologban, drmotto-val teljesen egyetértek az eleje óta.
Nem szaporítom a szót tehát...