Nézd, mi általában egyetértünk és csíplek is, de most ellent kell mondjak.
Hiányzik belőle? Igen. Komoly hiány? Nem, ezt te is tudod. Elavult lesz, mire az LTE annyira kifejlődik és kihasználható lesz.
Most iPhone felé kacsintasz, mondd, annak a hiányaiért mennyien hisztériáztak? Pedig, ha hiányokról beszélünk, nincs gyártó a világon, aki többet halmozott fel belőlük, aztán, mikor belekerült, forradalmi újításként rajongták...
Avval együtt, hogy engem se nyűgöz le a végletekig az SGS3, meg kell adni, igen jó készülék lesz. Egy baj van vele: az SGS2-vel és a Note-tal annyira magasra került a léc, hogy azt magának a Samsung-nak is nehéz komoly mértékben überelnie.
Meglátjuk, Apple mit tud kihozni ellene, mert az egyetlen, aki talán képes rá ma, csak az ára, ami a réginek is magas.
Mi lesz, ha az 5-ös méltó ellenfele lesz az SGS3-nak? Nem biztos, hogy azt az árat értelmes ember elfogadhatónak találja majd.
Akárkinek akármennyire nem tetszik és ismeri be, itt nagy hatalomátvétel lesz, mára ezt a szegmenst a Samsung uralja.
Nem azért, mert nekem az van, hanem azért van nekem is, mielőtt valaki evvel jönne.
Amint jobb és értelmes árú cucc lesz akár egy iPhone, akár más gyártó remeke, átnyergelek.
Levi!Nagyon sokra ertekelem a hsz-eid.Szerintem nem volt olyan amit nem olvastam volna.
Nagy tudassal rendelkezel es en is csipazlak!
Pont azert is mert jo kritikusa vagy az iPhone-nak. Egy erdekes modon vasarolta meg a parom maganak az iPadot,de ez mas törtenet.
Nagyon feltem töle. Viszont nagyon kellemesen csalodtam benne mar par nap utan.Hihetetlen kijelzö, stb.Kifogasolhatatlan az egesz.
Hajlok az iPhone5 fele, mert megvarom a megjeleneset, hogy miert nagyon egyszerü a valaszom az elsödleges okok miatt.
Mert vasarolok egy masodik iPad-ot is, mert nagyon elvezzük a hasznalatat a csaladban.Kezröl-kezre jar.
A 4 eves fiamnak olyan app-jai vannak amiket nem is gondoltam volna, hogy leteznek.Az ö korosztlyara tervezve!Nagyon csaladi keszülek.Ajanlom Mindenkinek! Rengeteg app van mar megvasarolva amik elerhtöve valnak a sajat accountal rendelkezö iPhone-on is. Nem kell ket op.rendszeren megvasarolni, ha egyaltalan elerhetö a masikon is.
Tehat ez olyan mint amire a Win8 is keszül a Win8-as telefonokkal vagy tabletekkel.
Szerintem hardver az op. rendszer nagyon egymasra lesz optimalizalva. Marad egy olyan nagysag amire azt
lehet mondani,hogy kenyelmes(akar egy kezü hasznalattal is), de ez majd meg kiderül.
Amit az SGS III-rol irtal sok mindenben egyetertünk. Te is erzed azt amit en, hogy SGSII-röl nem nagy ugras.
Az SGS III tenyleg egyben van, de valjuk be öszinten jobb is lehetett volna a mai alapokat tekintve.
Ott az LG!Egy napra ra az SGSIII megjelenese utan hardveresen ravert.Nem fogok soha LG-t vasarolni, de ez teny. Ja es ott van meg a HOX is.Majd uaz.
Igen, megertem azt (mar irtam), hogy otthon meg raer a 4G LTE, de ugy üdvözültek mellette az NFC-et, ami szinten gyerekcipös, hogy szinte szo sem esett arrol, hogy miert nincs benne LTE .Pedig a Samsung reszeröl sem ismeretlen.Az SGSII-nek is van LTE valtozata. Majd jön a kis teso LTE-vel!
Persze, hogy kiakadtam a Samsungon. Persze, most a Nokiat megelözve Ö a Kiraly. Megteheti az ilyen mas szemeben bagatel hibakat?
Hosszutavon semmikepp! Mert öt is meg fogja akkor elözni vki. Uaz az eset mint most a Nokiaval, ha jobban belegondolsz. Halmozni a keszülektipusokat, uide fog vezetni! Ez szemelyes velemeny. Amikor kijött az SGS akkor teremtett egy vonalat, de a mohosag nagyon hamar kiderült. Minden kategoriat uralni szeretne.Uaz mint regen a Nokia!
Hosszutavon ez kiderül, de ne legyen igazam, mert szeretem a Samsungot.Regebben azt hittem megmarad egy külön nyomvonalon es ezzel az SGSIII-val probal oda visszajutni, mint amikor kijött az SGS.Kategoriajaban egyedi!