2024, 11 23, 20:19:10
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982432 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #500 Dátum: 2012, 05 14, 16:53:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Higgyetek el megertem ezt a reszet is, hogy nem szükseges otthon meg.
Viszont Ti vagytok a fogyasztok! Itt ilyen lenne vhol, kiverik a balhet!!!Akkor miert fizetek cimmel! Erre nagyon vigyaznak itt a szolgaltatok.Itt nem lehet atverni a fogyasztokat. Gondolom szinte mindenkinek van adat csomagja egy ilyen keszülekhez amiert fizet.Miert van az, hogy a "szolgaltato" diktal?Van egy szolgaltatasa amire elöfizetek, azert mert hasznalni akarom es nem csak szeretnem. Mert akkor nem fizetek elö arra a szolgaltatasra amit nem tud biztositani a lakhelyemnek megfelelö területen! Ez itt igy van!
Vagy ha az egyik szolgaltatonal vmely területe nem lefedett, köteles tajekoztatni. Vagy akkor keresek olyan szolgaltatot aki azon a területen biztosit mindent.Egyebkent ez egy jo kis fogyasztovedelmis perecske lehetne otthon az összes szolgaltatoval szemben.
Adatsebeseg?Igen ennek is benne kell, hogy legyen a szerzödesben, hogy csak bizonyos letöltött adatmennyiseg utan csökkentheti a sbesseget,stb,stb...........
Sajnalom Marcedlit is, hogy beletörödik abba, ahogyan a szolgaltatoja um leveszi a sapot a semmiert.Vagy miert nem megy mas szolgaltatohoz,hatha azon a területen jobb a masik?
Sajnalom,hogy ez van otthon, de ha nem all ki a szerzödeses jogaiert senki, akkor a szolgaltatok addig huzzak amig lehet. Nem fejlesztenek,mert nem pampog senki.Tiszta haszon!

Nézd, mi általában egyetértünk és csíplek is, de most ellent kell mondjak.

Hiányzik belőle? Igen. Komoly hiány? Nem, ezt te is tudod. Elavult lesz, mire az LTE annyira kifejlődik és kihasználható lesz.

Most iPhone felé kacsintasz, mondd, annak a hiányaiért mennyien hisztériáztak? Pedig, ha hiányokról beszélünk, nincs gyártó a világon, aki többet halmozott fel belőlük, aztán, mikor belekerült, forradalmi újításként rajongták...

Avval együtt, hogy engem se nyűgöz le a végletekig az SGS3, meg kell adni, igen jó készülék lesz. Egy baj van vele: az SGS2-vel és a Note-tal annyira magasra került a léc, hogy azt magának a Samsung-nak is nehéz komoly mértékben überelnie.
Meglátjuk, Apple mit tud kihozni ellene, mert az egyetlen, aki talán képes rá ma, csak az ára, ami a réginek is magas.
Mi lesz, ha az 5-ös méltó ellenfele lesz az SGS3-nak? Nem biztos, hogy azt az árat értelmes ember elfogadhatónak találja majd.

Akárkinek akármennyire nem tetszik és ismeri be, itt nagy hatalomátvétel lesz, mára ezt a szegmenst a Samsung uralja.

Nem azért, mert nekem az van, hanem azért van nekem is, mielőtt valaki evvel jönne.

Amint jobb és értelmes árú cucc lesz akár egy iPhone, akár más gyártó remeke, átnyergelek.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: TheNextGalaxy
« Reply #501 Dátum: 2012, 05 14, 18:08:31 »
Volt már róla szó valamelyik topikban. Még mindig óriási luxusnak tartom, hogy veszel egy 3 részből álló eszközt 3 eszköz áráért, és az egyik nélkül a másik kettő gyakorlatilag csak ablaktámasznak jó...
Nem értek egyet.... Jelenleg egy olyan készülék topikjában beszélgetünk, ami 190e-be kerül! Legtöbbünk jelenlegi készüléke új korában 150 fölött volt... és ezek "csak" kötött méretű PDA telefonok! Ha azonos szinvonalú gépekről beszélünk, akkor mind a háromra lehetne számítani kb. 150 ezret minimum! ... az mennyi is?...  minimum 450 000 ft!!
Az ASUS kb. 200e lesz (ami nyilván olcsóbb lesz később) és engem nem nagyon érdekel a billentyűzet dokkoló, csak a telefon és a 10"-os kijelző dokkoló! :taps:
Ez az SIII jelenlegi árához képest 10-20 ezerrel több!
Melyik a nagyobb luxus??  :p

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #502 Dátum: 2012, 05 14, 18:12:02 »
Nem értek egyet.... Jelenleg egy olyan készülék topikjában beszélgetünk, ami 190e-be kerül! Legtöbbünk jelenlegi készüléke új korában 150 fölött volt... és ezek "csak" kötött méretű PDA telefonok!
Az ASUS kb. 200e lesz (ami nyilván olcsóbb lesz később) és engem nem nagyon érdekel a billentyűzet dokkoló, csak a telefon és a 10"-os kijelző dokkoló! :taps:
es aki be tudja vonni az eletebe,szvsz is kitünö valasztas.  :) :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #503 Dátum: 2012, 05 14, 18:15:37 »
es aki be tudja vonni az eletebe,szvsz is kitünö valasztas.  :) :ok:
Szerintem ez is kategória teremtő szerkezet lesz, mint az 5"-os pda-k az elmúlt évben! :)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #504 Dátum: 2012, 05 14, 20:04:34 »
Nem értek egyet.... Jelenleg egy olyan készülék topikjában beszélgetünk, ami 190e-be kerül! Legtöbbünk jelenlegi készüléke új korában 150 fölött volt... és ezek "csak" kötött méretű PDA telefonok! Ha azonos szinvonalú gépekről beszélünk, akkor mind a háromra lehetne számítani kb. 150 ezret minimum! ... az mennyi is?...  minimum 450 000 ft!!

Itt van egy írás a portálon az árakról. Ami te írsz, az szép és jó, csak külföldi ár.
Dobjál rá egy szerény 27%-os áfát, némi artisjust, kicsi vámot, meg parányi hasznot, és kb. 400ezernél tartasz.
Kb. 180 az S3, ugyanennyiért kapsz egy Galaxy tabot is, és van két önnállóan(!!!) működő eszközöd.
Szerintem.
 :ok:
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #505 Dátum: 2012, 05 14, 20:13:33 »

Nézd, mi általában egyetértünk és csíplek is, de most ellent kell mondjak.

Hiányzik belőle? Igen. Komoly hiány? Nem, ezt te is tudod. Elavult lesz, mire az LTE annyira kifejlődik és kihasználható lesz.

Most iPhone felé kacsintasz, mondd, annak a hiányaiért mennyien hisztériáztak? Pedig, ha hiányokról beszélünk, nincs gyártó a világon, aki többet halmozott fel belőlük, aztán, mikor belekerült, forradalmi újításként rajongták...

Avval együtt, hogy engem se nyűgöz le a végletekig az SGS3, meg kell adni, igen jó készülék lesz. Egy baj van vele: az SGS2-vel és a Note-tal annyira magasra került a léc, hogy azt magának a Samsung-nak is nehéz komoly mértékben überelnie.
Meglátjuk, Apple mit tud kihozni ellene, mert az egyetlen, aki talán képes rá ma, csak az ára, ami a réginek is magas.
Mi lesz, ha az 5-ös méltó ellenfele lesz az SGS3-nak? Nem biztos, hogy azt az árat értelmes ember elfogadhatónak találja majd.

Akárkinek akármennyire nem tetszik és ismeri be, itt nagy hatalomátvétel lesz, mára ezt a szegmenst a Samsung uralja.

Nem azért, mert nekem az van, hanem azért van nekem is, mielőtt valaki evvel jönne.

Amint jobb és értelmes árú cucc lesz akár egy iPhone, akár más gyártó remeke, átnyergelek.

Levi!Nagyon sokra ertekelem a hsz-eid.Szerintem nem volt olyan amit nem olvastam volna.
Nagy tudassal rendelkezel es en is csipazlak!  :) :D
Pont azert is mert jo kritikusa vagy az iPhone-nak. Egy erdekes modon vasarolta meg a parom maganak az iPadot,de ez mas törtenet.
Nagyon feltem töle. Viszont nagyon kellemesen csalodtam benne mar par nap utan.Hihetetlen kijelzö, stb.Kifogasolhatatlan az egesz.
Hajlok az iPhone5 fele, mert megvarom a megjeleneset, hogy miert nagyon egyszerü a valaszom az elsödleges okok miatt.
Mert vasarolok egy masodik iPad-ot is, mert nagyon elvezzük a hasznalatat a csaladban.Kezröl-kezre jar.
A 4 eves fiamnak olyan app-jai vannak amiket nem is gondoltam volna, hogy leteznek.Az ö korosztlyara tervezve!Nagyon csaladi keszülek.Ajanlom Mindenkinek! Rengeteg app van mar megvasarolva amik elerhtöve valnak a sajat accountal rendelkezö iPhone-on is. Nem kell ket op.rendszeren megvasarolni, ha egyaltalan elerhetö a masikon is.
Tehat ez olyan mint amire a Win8 is keszül a Win8-as telefonokkal vagy tabletekkel.
Szerintem hardver az op. rendszer nagyon egymasra lesz optimalizalva. Marad egy olyan nagysag amire azt
lehet mondani,hogy kenyelmes(akar egy kezü hasznalattal is), de ez majd meg kiderül.

Amit az SGS III-rol irtal  sok mindenben egyetertünk. Te is erzed azt amit en, hogy SGSII-röl nem nagy ugras.
Az SGS III tenyleg egyben van, de valjuk be öszinten jobb is lehetett volna a mai alapokat tekintve.
Ott az LG!Egy napra ra az SGSIII megjelenese utan hardveresen ravert.Nem fogok soha LG-t vasarolni, de ez teny. Ja es ott van meg a HOX is.Majd uaz.
Igen, megertem azt (mar irtam), hogy otthon meg raer a 4G LTE, de ugy üdvözültek mellette az NFC-et, ami szinten gyerekcipös, hogy szinte szo sem esett arrol, hogy miert nincs benne LTE .Pedig a Samsung reszeröl sem ismeretlen.Az SGSII-nek is van LTE valtozata. Majd jön a kis teso LTE-vel!  >:(
Persze, hogy kiakadtam a Samsungon. Persze, most a Nokiat megelözve Ö a Kiraly. Megteheti az ilyen mas szemeben bagatel hibakat?
Hosszutavon semmikepp! Mert öt is meg fogja akkor elözni vki. Uaz az eset mint most a Nokiaval, ha jobban belegondolsz. Halmozni a keszülektipusokat, uide fog vezetni! Ez szemelyes velemeny. Amikor kijött az SGS akkor teremtett egy vonalat, de a mohosag nagyon hamar kiderült. Minden kategoriat uralni szeretne.Uaz mint regen a Nokia!
Hosszutavon ez kiderül, de ne legyen igazam, mert szeretem a Samsungot.Regebben azt hittem megmarad egy külön nyomvonalon es ezzel az SGSIII-val probal oda visszajutni, mint amikor kijött az SGS.Kategoriajaban egyedi!  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #506 Dátum: 2012, 05 14, 20:33:54 »
User manual

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #507 Dátum: 2012, 05 14, 20:43:14 »
Itt van egy írás a portálon az árakról. Ami te írsz, az szép és jó, csak külföldi ár.
Dobjál rá egy szerény 27%-os áfát, némi artisjust, kicsi vámot, meg parányi hasznot, és kb. 400ezernél tartasz.
Kb. 180 az S3, ugyanennyiért kapsz egy Galaxy tabot is, és van két önnállóan(!!!) működő eszközöd.
Szerintem.
Lehet, hogy igazad van... DE...
Pl. az SIII az ebay-en most kb. 200e ft és nálunk meg kb ugyanennyi... A PadFone az ebay-en kb 230e ft (a telefon és a tab dokkoló)... Nem nagyon hiszem, hogy ez a szett meg nálunk kétszer ennyi lesz!
És ez eddig is így volt!! Vagy annyiért, vagy sokszor olcsóbban jött be hozzánk a legtöbb kütyü, mint a legtöbb országba!
Egyébként meg én szeptember felé tervezem, hogy meglepem az asszonyt egy ilyennel és addigra tök jó ára lesz még ehhez képest is! :D

Ja és az miért is jobb vásár ha veszek egy 180 ezres telefont és veszek még egy tabot megint 180 ezerért? :hmm: :hmm: :hmm:

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #508 Dátum: 2012, 05 14, 20:55:52 »
Engem meggyőzött,csak egyvalami nem tetszik,hátulról nagyon csúnyácska. :D Remélem mire meglesz addigra lesznek jóféle szilikon tokok is hogy elrejtse ami hátul van.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #509 Dátum: 2012, 05 14, 21:07:00 »

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #510 Dátum: 2012, 05 14, 21:11:45 »
...C-Pen, amely hasonlít a Galaxy Note-féle S-Pen-jére, de attól mégis más. Egyrészt jóval vastagabb, másrészt nagyobb is, így nem fér el a telefonban, ...

Mert ha akkora lenne mint az s-pen akkor elférne a telefonban? ;)
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető garesz

• Sörivó
    • uksesakk
  • Navigáció / Navigation: ajgo
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: a legfrissebb független
« Reply #511 Dátum: 2012, 05 14, 21:18:47 »
Az S Voice-n lehet magyarul pofázni? Felismeri magyar nyelven az utasitásokat?
Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #512 Dátum: 2012, 05 14, 21:31:15 »
Pl. az SIII az ebay-en most kb. 200e ft és nálunk meg kb ugyanennyi... A PadFone az ebay-en kb 230e ft (a telefon és a tab dokkoló)... Nem nagyon hiszem, hogy ez a szett meg nálunk kétszer ennyi lesz!
És ez eddig is így volt!! Vagy annyiért, vagy sokszor olcsóbban jött be hozzánk a legtöbb kütyü, mint a legtöbb országba!
Egyébként meg én szeptember felé tervezem, hogy meglepem az asszonyt egy ilyennel és addigra tök jó ára lesz még ehhez képest is! :D

Ja és az miért is jobb vásár ha veszek egy 180 ezres telefont és veszek még egy tabot megint 180 ezerért? :hmm: :hmm: :hmm:
Leírtam. Ugyanazért a pénzért vagy kapsz egy telefont és egy anélkül nem működő kijelzőt, vagy pedig egy telefont és egy ÖNÁLLÓAN is működő tabot. Ezen mi nem érthető?
Egyébként nemigen hiszek benne, hogy az ASUS-t megkapod annyiért, amennyiért odakint. Vagy veheted az ebay-ről és gariztathatod valahol külföldön.

Félreértés ne essék, sem rá, sem lebeszélni nem akarok senkit. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, majd az idő eldönti, jó ötlet volt-e vagy sem.

Más kérdés, hogy ezt a "zsigeri elutasítást", amit itt páran előadtok, nem igazán értem, de ez már legyen az én bajom.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #513 Dátum: 2012, 05 14, 21:33:39 »
Én nem vennék rá mérget,sőt,szinte biztos hogy nem támogatja.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #514 Dátum: 2012, 05 14, 21:40:21 »
Félreértés ne essék, sem rá, sem lebeszélni nem akarok senkit. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, majd az idő eldönti, jó ötlet volt-e vagy sem.

Más kérdés, hogy ezt a "zsigeri elutasítást", amit itt páran előadtok, nem igazán értem, de ez már legyen az én bajom.
Ha a zsigeri elutasítás kitétel nekem szólt, el kell mondanom, hogy nincs semmi ilyesmiről szó.... Az Asus-t azért mondtam, mert azt inkább tartom olyannak, amire lecserélném akár az én kütyümet is!

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #515 Dátum: 2012, 05 14, 21:40:45 »
Levi!Nagyon sokra ertekelem a hsz-eid.Szerintem nem volt olyan amit nem olvastam volna.
Nagy tudassal rendelkezel es en is csipazlak!  :) :D
Pont azert is mert jo kritikusa vagy az iPhone-nak. Egy erdekes modon vasarolta meg a parom maganak az iPadot,de ez mas törtenet.
Nagyon feltem töle. Viszont nagyon kellemesen csalodtam benne mar par nap utan.Hihetetlen kijelzö, stb.Kifogasolhatatlan az egesz.
Hajlok az iPhone5 fele, mert megvarom a megjeleneset, hogy miert nagyon egyszerü a valaszom az elsödleges okok miatt.
Mert vasarolok egy masodik iPad-ot is, mert nagyon elvezzük a hasznalatat a csaladban.Kezröl-kezre jar.
A 4 eves fiamnak olyan app-jai vannak amiket nem is gondoltam volna, hogy leteznek.Az ö korosztlyara tervezve!Nagyon csaladi keszülek.Ajanlom Mindenkinek! Rengeteg app van mar megvasarolva amik elerhtöve valnak a sajat accountal rendelkezö iPhone-on is. Nem kell ket op.rendszeren megvasarolni, ha egyaltalan elerhetö a masikon is.
Tehat ez olyan mint amire a Win8 is keszül a Win8-as telefonokkal vagy tabletekkel.
Szerintem hardver az op. rendszer nagyon egymasra lesz optimalizalva. Marad egy olyan nagysag amire azt
lehet mondani,hogy kenyelmes(akar egy kezü hasznalattal is), de ez majd meg kiderül.

Amit az SGS III-rol irtal  sok mindenben egyetertünk. Te is erzed azt amit en, hogy SGSII-röl nem nagy ugras.
Az SGS III tenyleg egyben van, de valjuk be öszinten jobb is lehetett volna a mai alapokat tekintve.
Ott az LG!Egy napra ra az SGSIII megjelenese utan hardveresen ravert.Nem fogok soha LG-t vasarolni, de ez teny. Ja es ott van meg a HOX is.Majd uaz.
Igen, megertem azt (mar irtam), hogy otthon meg raer a 4G LTE, de ugy üdvözültek mellette az NFC-et, ami szinten gyerekcipös, hogy szinte szo sem esett arrol, hogy miert nincs benne LTE .Pedig a Samsung reszeröl sem ismeretlen.Az SGSII-nek is van LTE valtozata. Majd jön a kis teso LTE-vel!  >:(
Persze, hogy kiakadtam a Samsungon. Persze, most a Nokiat megelözve Ö a Kiraly. Megteheti az ilyen mas szemeben bagatel hibakat?
Hosszutavon semmikepp! Mert öt is meg fogja akkor elözni vki. Uaz az eset mint most a Nokiaval, ha jobban belegondolsz. Halmozni a keszülektipusokat, uide fog vezetni! Ez szemelyes velemeny. Amikor kijött az SGS akkor teremtett egy vonalat, de a mohosag nagyon hamar kiderült. Minden kategoriat uralni szeretne.Uaz mint regen a Nokia!
Hosszutavon ez kiderül, de ne legyen igazam, mert szeretem a Samsungot.Regebben azt hittem megmarad egy külön nyomvonalon es ezzel az SGSIII-val probal oda visszajutni, mint amikor kijött az SGS.Kategoriajaban egyedi!  :)

tudod, ők számolnak is

majdnem minden szirszar, amit beleraknak 10ezrekkel emeli az árat

az olcsóbba belefér, ebbe már nem, mert nem lesz versenyképes árban

Tapatalked, swyped from cm9 nightly
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #516 Dátum: 2012, 05 14, 21:42:24 »

es ez a masik amire oda kene figyelnie a Samsungnak! Szerintem a ma es föleg a holnap piacanak a KOMPATIBILITAS a kulcsszava! Az Asus megtalalta a vonalat Androidon belül! Az Apple tartja ezt a vonalat amit most megerösit egy TV keszülekkel is. A Windows is ezt az utat fogja jarni, ami szerintem nagyon erös lesz! A Nokia-nak marad  a Win,mert mar csak ott maradhat eletben a telefonokkal,tabletekkel es esetleg megerösitve azt egy TV-vel ök is. A RIM elverzett es nagyon nehez helyzetben van.A Sony ellavirozott mindig, de most az Android-on belül nagyon erösnek szamit. Lehetne sorolni a többit is. Viszont a Samsungnak meg volt az az alap(TV,szamitogep,Tab,stb...) amivel ezeket az iranyvonalakat mar reg bekebelezhette volna.  :hmm: :'( :( Elöbb vagy utobb az emberek megunjak a tömegcikkeket. Egyedibbet es olyat keresnek amit be tud epiteni a mindennapokba az otthonaba. Regen, ha tv en csak Philips tv-et vasaroltam. Ma mar nem igy latom(pedig jok) nem ez a celom.Probalom majd es mar most is ugy kialakitani ezt a csoprtot, hogy egy markan belüli kompatibilitas meg legyen.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #517 Dátum: 2012, 05 14, 21:44:05 »
Ha a zsigeri elutasítás kitétel nekem szólt, el kell mondanom, hogy nincs semmi ilyesmiről szó.... Az Asus-t azért mondtam, mert azt inkább tartom olyannak, amire lecserélném akár az én kütyümet is!

Nem személyes, de neked is.  :ok:

Egyébként 290 ezerből megveheted a Galaxy tab 10.1 + SGS3 párost.
Az Asust pedig az én számításaim szerint csak áfával és haszonnal 280ezerért.

Én tuti rádobnám a plusz 10ezret, de mindegy. Ne offoljuk szét a topikot.  ;)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #518 Dátum: 2012, 05 14, 21:47:52 »
es ez a masik amire oda kene figyelnie a Samsungnak! Szerintem a ma es föleg a holnap piacanak a KOMPATIBILITAS a kulcsszava! Az Asus megtalalta a vonalat Androidon belül!...

Ebben igazad is van, de szerintem a megvalósítás ami rossz.
Az, hogy egy tablet csak akkor működjön, ha beleteszel egy telefont, szerintem inkább a vicc kategória, mint a fejlődésé. Ha már ennyire a kompartibilitás a cél, akkor inkább az NFC adta lehetőségeket kellene kihasználniuk, például valamiféle automatikus belső hálózat formájában.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #519 Dátum: 2012, 05 14, 21:55:39 »
tudod, ők számolnak is

majdnem minden szirszar, amit beleraknak 10ezrekkel emeli az árat

az olcsóbba belefér, ebbe már nem, mert nem lesz versenyképes árban

Tapatalked, swyped from cm9 nightly
szerintem meg azzal is megerösitette volna az SGSIII-at.Ezaltal ket ev mulva is Top keszülek maradhatott volna, akar arban is. Mi a sorsa ennek a keszüleknek is mar egy ev mulva, ha jönnek a jobbak.  :( Kezdesz mar erteni?  :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #520 Dátum: 2012, 05 14, 21:58:26 »

Ne offoljuk szét a topikot.  ;)
Marcedli megengedte meg az elejen.  :D Amit mar szerintem megbant.  :) ;)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #521 Dátum: 2012, 05 14, 22:36:46 »
Ebben igazad is van, de szerintem a megvalósítás ami rossz.
Az, hogy egy tablet csak akkor működjön, ha beleteszel egy telefont, szerintem inkább a vicc kategória, mint a fejlődésé. Ha már ennyire a kompartibilitás a cél, akkor inkább az NFC adta lehetőségeket kellene kihasználniuk, például valamiféle automatikus belső hálózat formájában.
nem!Ez jo!Lesz ilyen meg több is. Az NFC-ben +1  :ok:! Viszont a poenjat a Sony Xperia S mar lelötte a kettö kis SmartTags-val. Egy otthoni profil es egy autos.  :)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #522 Dátum: 2012, 05 14, 22:39:16 »
Ha jól emlékszem négy-öt nyelvet írtak, persze egyik sem a magyar, de nekünk még az angol sem akart menni, de lehet 'tájszólásunk' van.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #523 Dátum: 2012, 05 14, 22:42:21 »
Nem személyes, de neked is.  :ok:

Egyébként 290 ezerből megveheted a Galaxy tab 10.1 + SGS3 párost.
Az Asust pedig az én számításaim szerint csak áfával és haszonnal 280ezerért.

Én tuti rádobnám a plusz 10ezret, de mindegy. Ne offoljuk szét a topikot.  ;)
Te most tényleg nem érted, vagy csak túráztatsz? :D Azért van most Note-om, mert így nincs másik kütyüre szükségem... Az Asus azt mondja, hogy elég mindenre ma már egy android-os felső kategóriás telefon hardvere, és ha alkalmanként szükséged lenne nagyobb kijelzőre, vagy normális billentyűzetre, akkor moduláris bővítéssel elérhetővé kell tenni és nem kell ugyanannak a gépnek a párhuzamos variációit megvenni!! ...
Én azt hittem, hogy ez egyértelmű mindenkinek!...  :hmm:

Azon kívül nem offoljuk a témát ezzel, mert itt pont arról beszélgetünk, hogy érdemes-e, illetve kinek lenne érdemes 200 ezer forintot kiadni egy SIII-as PDA-ra!! Jó páran az elmúlt egy évben adtunk ki 150 ezer fölötti összeget az elődjére (jómagam kétszer is, mert jött a Note)... egy év alatt kb. 60 ezret bukunk, ha eladjuk és még 140 ezret kifizetünk ha megvesszük ezt!!
Hogy a fenébe ne kéne jól átbeszélni ezt és felvetni egyéb lehetőségeket is ha már 200 ezer körüli beruházásról lenne szó!!??

Továbbra is tartom, hogy jó az SIII-as, de az SII-t és a Note-ot nem érdemes még lecserélni rá szerintem.... Az SGS-t viszont nagyon!!
És ez csak vélemény, nincs benne semmi személyes és érzelem se...

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #524 Dátum: 2012, 05 14, 23:10:43 »
Te most tényleg nem érted, vagy csak túráztatsz? :D Azért van most Note-om, mert így nincs másik kütyüre szükségem... Az Asus azt mondja, hogy elég mindenre ma már egy android-os felső kategóriás telefon hardvere, és ha alkalmanként szükséged lenne nagyobb kijelzőre, vagy normális billentyűzetre, akkor moduláris bővítéssel elérhetővé kell tenni és nem kell ugyanannak a gépnek a párhuzamos variációit megvenni!! ...
Én azt hittem, hogy ez egyértelmű mindenkinek!...  :hmm:

Azon kívül nem offoljuk a témát ezzel, mert itt pont arról beszélgetünk, hogy érdemes-e, illetve kinek lenne érdemes 200 ezer forintot kiadni egy SIII-as PDA-ra!! Jó páran az elmúlt egy évben adtunk ki 150 ezer fölötti összeget az elődjére (jómagam kétszer is, mert jött a Note)... egy év alatt kb. 60 ezret bukunk, ha eladjuk és még 140 ezret kifizetünk ha megvesszük ezt!!
Hogy a fenébe ne kéne jól átbeszélni ezt és felvetni egyéb lehetőségeket is ha már 200 ezer körüli beruházásról lenne szó!!??

Továbbra is tartom, hogy jó az SIII-as, de az SII-t és a Note-ot nem érdemes még lecserélni rá szerintem.... Az SGS-t viszont nagyon!!
És ez csak vélemény, nincs benne semmi személyes és érzelem se...
Tanar Ur!Jelentkezem, mert en ertem! ;D
Elmagyarazhatom "drmotto"-nak?
Melozni,utcan csak a telefon. Otthon meg kenyelmesebben hasznalhatod Tab modban.Ez nem ötletes?
Mindened meg marad egy helyen, mi kell meg a kenyelemhez?  :) Szerintem nezd meg a linken a videot.  :)