Mondjuk ezzel az LTE dologgal egyelőre (szerintem jó pár évig) én is úgy vagyok, hogy itt Magyarországon teljesen mindegy, hogy tudja-e a készülékem vagy nem.
Telenor hipernetből kiindulva, amit már nem is tudom 1-2 éve hirdetgetnek/csinálgatnak, én még mindig nem látok semmit. Illetve de: PAPÍRON a szép nagy számokat, viszont használat közben örülök, ha van 3g-m és van egy olyan 1-2M körüli letöltési sebességem (sőt nagyon sok településen és autópályák egyes részein még az edge-nek is örülni kell). Nyilván van olyan pont az országban ahol kihasználhatnám a 40+megát, de ez még nagyon kevés. Na ugyan ez a baj az LTE-vel is...
A másik része amit írsz azt megértem, hogy egy csúcs készülékből miért hagyták ki és egyet is értek veled, mert más országokban lehet lenne értelme az LTE képességnek, de nálunk nem oszt nem szoroz.
Higgyetek el megertem ezt a reszet is, hogy nem szükseges otthon meg.
Viszont Ti vagytok a fogyasztok! Itt ilyen lenne vhol, kiverik a balhet!!!Akkor miert fizetek cimmel! Erre nagyon vigyaznak itt a szolgaltatok.Itt nem lehet atverni a fogyasztokat. Gondolom szinte mindenkinek van adat csomagja egy ilyen keszülekhez amiert fizet.Miert van az, hogy a "szolgaltato" diktal?Van egy szolgaltatasa amire elöfizetek, azert mert hasznalni akarom es nem csak szeretnem. Mert akkor nem fizetek elö arra a szolgaltatasra amit nem tud biztositani a lakhelyemnek megfelelö területen! Ez itt igy van!
Vagy ha az egyik szolgaltatonal vmely területe nem lefedett, köteles tajekoztatni. Vagy akkor keresek olyan szolgaltatot aki azon a területen biztosit mindent.Egyebkent ez egy jo kis fogyasztovedelmis perecske lehetne otthon az összes szolgaltatoval szemben.
Adatsebeseg?Igen ennek is benne kell, hogy legyen a szerzödesben, hogy csak bizonyos letöltött adatmennyiseg utan csökkentheti a sbesseget,stb,stb...........
Sajnalom Marcedlit is, hogy beletörödik abba, ahogyan a szolgaltatoja um leveszi a sapot a semmiert.Vagy miert nem megy mas szolgaltatohoz,hatha azon a területen jobb a masik?
Sajnalom,hogy ez van otthon, de ha nem all ki a szerzödeses jogaiert senki, akkor a szolgaltatok addig huzzak amig lehet. Nem fejlesztenek,mert nem pampog senki.Tiszta haszon!