2024, 11 23, 18:46:16
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982428 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető FIREBLADE

• Nem: Férfi
  • Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #450 Dátum: 2012, 05 12, 18:28:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
én meg csak hüledezek, hogy mennyi hardverhibás HTC van csak itt a pfc-n....

Tapatalked, swyped from cm9 nightly
samu lesz, csak ott van bennem, hogy hát ha.... 

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
Re: TheNextGalaxy
« Reply #451 Dátum: 2012, 05 12, 18:52:54 »
Valamelyikőtöknek nincs véletlen Micro Sim lyukasztó gépe? :)

Angol összehasonlítás HTC One X el :)
Rizsi most vett egyet

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #452 Dátum: 2012, 05 12, 19:26:05 »
Hátha valakinek segit

döntést hozni merre is szórja a kis zsebpénzét  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #453 Dátum: 2012, 05 12, 19:29:00 »
Hátha valakinek segit

döntést hozni merre is szórja a kis zsebpénzét  :oops:
nekem kezd segíteni :-P

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #454 Dátum: 2012, 05 12, 19:36:04 »
Rizsi most vett egyet

úúú... köszi :) megkérdem hátha meg tudunk egyezni 1 lyukasztásra :D

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #455 Dátum: 2012, 05 12, 20:16:58 »
Soha ne mondd, hogy soha!

Elsőre a kinézete nekem szinte kizáró oknak látszott, ez kicsit enyhült, de megvan még.
Ha nem tévedek, lesz olyan talpraesett tokgyártó, aki készít olyat, amibe rakva szögletesebb lesz, mert az SGS2 és a Note SZERINTEM a legjobb design.

Samsung vagy más gyártó? Ezen ma hozzáértő nem vitatkozik SZERINTEM.

iPhone? Buta és brutál drága, de legalább jó korlátozott és unalmas, egy szól mellette még valamennyire, a stabilitás, de már az se igazán.
Nokia? Mindig imádtam, sajnálom, hogy labdába se rúg jó pár éve és ez még így is lesz egy darabig, mert ostobák.
HTC? A király volt egy ideig, az az idő elmúlt. Nagyon sajnálom régi többszörös Uni-tulajként
LG? Na, csak hajrá... Mobilban tilos kategória. De legalább olcsóbb. Aki meri, vegye!
Motorola? A legokosabb cég (komolyan!), de mindig valahogy lemarad, kimarad.
Nem folytatnám, ha kihagytam valamit, szóljatok!

Ára? Hááááát.... Kezdő árként a kapott hard- és software-ért nem magas, csak persze komoly összeg.

Váltani rá érdemes-e?
Nem.
Igen.

Ezt nem lehet megítélni, mert annyira összetett dolog és erősen egyéni mérlegelés tárgya.

Én imádom a komoly eszközöket, így a négy mag vonzó, de ezért ma nem fogok rá váltani, megy az SGS2-m 1500MHz-re húzva olyan gyönyörűen, hogy csak na. Nálam a 3-as se bírna ki egy egész napot, tuti, de nem érdekel a fogyasztás, töltés, nem vagyok messze konnktortól és van két tatalék akksim is.
Gyorsabb GPS? Biztos jó, de emiatt se fogok váltani, mert nekem az SGS is nagyon gyorsan, hiba nélkül működött, SGS2-vel sincs bajom. Ha fél percnél hamarabb fog jelet, az se nagy dolog, annyi időm meg van...
Face unlock és társai? Nagyszerűek, de nem elengedhetetlenek, poénnak inkább jók, váltásra engem ezek sem késztetnek. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor lett volna jó életemben az, hogy az SMS nézése után a fülemhez emelve felhívja a partnert...
Az mondjuk tetszik, hogy figyeli, nézem-e a kijelzőt, de a váltáshoz ez is kevés.

Van akkora különbség igenis, mint az SGS-SGS2 összehasonlításban, csak egy bibi van: amíg az SGS egy viszonylag lassú és kevés memóriával megáldott készülék, amitől már néha szenvedtem, most ilyen szinte felszabadító gyorsulás nem vár rám. Másnak meg egyáltalán nem szorongató az SGS használata sem.

Ha most kellene vennem telefont, bajban lennék, mert az SGS2 és a Note komoly riválisok, mert jóval olcsóbbak. E három között döntenék. Így egyelőre várok, több dologra: árzuhanás, kiforrottság és a vezeték nélküli töltés és örülök, hogy nem kell egyelőre döntést hoznom. No, meg annak, hogy nincs arra pénzem, hogy megint halmozzam a csúcskütyüket...

Akit pedig az ár el/megriaszt, az nem látott iPhone árakat még!  :shock:

No, persze az üvegből van, áááááá

Azt se értem, aki a műanyagok alkalmazását hátrányként éli meg: megvédi? Igen! Fillérek cserélni, ha nem képes valaki vigyázni rá? Igen! Nem húzza le a gatyát rólam vele? Nem! Autós tartóban ezeken az utakon kevésbé táncol? Igen! Van több szerepe, mint hogy az akksi ne essen ki a gépből? Nincs!!!!!!!!

Az is jó, hogy visszatértek a teljes hátlap formához, így nem kell egy egy kis védőszalag az alsó rész megvédéséhez, mint a 2-esen.

Így tehát, bár én legalábbis az első hullámban nem fogok venni, aki vesz, egy nagyszerű és világszinten (pillanatnyilag) verhetetlen mobil gazdája lesz, hiszen itt már a GPU is nagyon erős, ez akinek kell, nagy dolog. Én sem játszom rajta, így engem ez se vonz. Rövidesen a kiforrott ROM-okkal pedig még jobb lesz.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #456 Dátum: 2012, 05 12, 20:36:52 »
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető tbenedek92

• PDA: Nexus 5
« Reply #457 Dátum: 2012, 05 12, 20:45:58 »
512 MB RAM?  ::)
Ezt valaki magyarázza már el nekem,hogy miért? Nem is tudom létezik-e olyan telefon amiben 512MB RAM van és 2 magos proci...

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #458 Dátum: 2012, 05 12, 21:02:54 »
512 MB RAM?  ::)
Ezt valaki magyarázza már el nekem,hogy miért? Nem is tudom létezik-e olyan telefon amiben 512MB RAM van és 2 magos proci...

LG O2X és én abba sajnos bele is futottam. /többet soha nem veszek meg az elsôk között semmit, bár ennél nem csak a ram volt a hiba.../

Nem elérhető tbenedek92

« Reply #459 Dátum: 2012, 05 12, 21:37:04 »
LG O2X és én abba sajnos bele is futottam. /többet soha nem veszek meg az elsôk között semmit, bár ennél nem csak a ram volt a hiba.../

Valóban. Bár az első fecske volt,ott még talán elnézhető lehet.
De ennél számomra érthetetlen.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #460 Dátum: 2012, 05 13, 00:12:51 »
Szinte gondoltam!  :-X -es ebbe amit a csucsbol(SGSIII) szamomra erthetetlen modon kihagytak  :'(  a 4G LTE meg van.Persze elsö sorban amerikai piacra szanjak, de akkor is... :-X Mintha az SGSIII ott nem jelenne meg! Erthetetlen!!!--Vagy ugy voltak vele, hogy b....a meg hat nem kifelejtettük az SGSIII-bol!Akkor nyomunk a megmaradt alkatreszböl vmit!  :shock: :hmm: Ezeket a lepeseket nem fogom megerteni a Samsungnal soha!  >:( :hmm:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #461 Dátum: 2012, 05 13, 00:35:54 »
Szinte gondoltam!  :-X -es ebbe amit a csucsbol(SGSIII) szamomra erthetetlen modon kihagytak  :'(  a 4G LTE meg van.Persze elsö sorban amerikai piacra szanjak, de akkor is... :-X Mintha az SGSIII ott nem jelenne meg! Erthetetlen!!!--Vagy ugy voltak vele, hogy b....a meg hat nem kifelejtettük az SGSIII-bol!Akkor nyomunk a megmaradt alkatreszböl vmit!  :shock: :hmm: Ezeket a lepeseket nem fogom megerteni a Samsungnal soha!  >:( :hmm:
csak kíváncsiságból: minek neked Magyarországon LTE?

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #462 Dátum: 2012, 05 13, 00:38:22 »
csak kíváncsiságból: minek neked Magyarországon LTE?

sok nemet neveben irom! :) ;) :D  --de nem adok egy evet es mar otthon is hianyolni fogjatok. Most meg, meg lehet magyarazni, hogy a döglött lo csak alszik.  ;) :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #463 Dátum: 2012, 05 13, 00:42:51 »
Valamelyikőtöknek nincs véletlen Micro Sim lyukasztó gépe? :)

Angol összehasonlítás HTC One X el :)

De van. Ha gondolod és kibírod addig, elvihetem a portál bulira. Persze lehet előbb is.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #464 Dátum: 2012, 05 13, 01:10:14 »
sok nemet neveben irom! :) ;) :D  --de nem adok egy evet es mar otthon is hianyolni fogjatok. Most meg, meg lehet magyarazni, hogy a döglött lo csak alszik.  ;) :)
na de minek? számottevően nem lesz gyorsabb tőle mobilon semmi, esetleg ha osztod a netet, nem?

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #465 Dátum: 2012, 05 13, 01:22:32 »
na de minek? számottevően nem lesz gyorsabb tőle mobilon semmi, esetleg ha osztod a netet, nem?

Arra is, de meg a gyorsasagaval az akksit is kimeli.Vagy Te nem hasznalod semmire?Itt egy teszt!Linkeltem mar korabban is: You are not allowed to view links. Register or Login 
Tehat "számottevően" gyorsabb!

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #466 Dátum: 2012, 05 13, 01:33:08 »
na de minek? .....................

Most meg ezt irod!Ennek mar szerintem benne kell, hogy legyen egy csucskategorias keszülekben!
Veded mert ezt akarod megvenni.Pedig ez is egy nagy hibaja a GSIII-nak.Ez benne lett volna, akkor csereltem volna en is.
Neked is egy ev mulva lehet ,hogy jol jönne majd egy ilyen kategoriaju keszülekben.
Akkor megint cserelsz? Neked is majd kettö evig volt SGS-ed.Szeretnek en is mar egy olyan keszüleket ami megfelel minden mai hardveres elvarasnak.
Nagy igeny?Nem,mert megvalosithato!Miert faj, vkinek az ha csalodik a masik a markajaban?Mas eladja,
mert nyugit szeretne.A masiknak elege van a romolgatasbol es arra varni,hogy az XDA-an kijavitsak a hibakat.
Söt van olyan is aki tökeletesiti,kihozza a maxit egy rombol(nem irom a nevet) es megis valt,mert elege van.
Most is HA eredeti kernellel hasznalnam a hivatalos ICS-et akkor laggolna,jobban merülne stb.
Ezek oriasi hibak egy keszülekgyartotol,hogy nem tudjak összehangolni a szoftverrel a hardvert!
Mert az Androidnal is ez volna a lenyeg!
Vagy visszaterve az USA-ra ott nem hasznalnak ki szerinted a 4G-et?
 Szerintem ott is csalodas e teren.Vagy oda lesz 4G-es valtozat,mert akkor eleg sokan fogjak inkabb onnan beszerezni Nyugat-Europabol!

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #467 Dátum: 2012, 05 13, 01:58:09 »
Most meg ezt irod!Ennek mar szerintem benne kell, hogy legyen egy csucskategorias keszülekben!
Veded mert ezt akarod megvenni.Pedig ez is egy nagy hibaja a GSIII-nak.Ez benne lett volna, akkor csereltem volna en is.
Neked is egy ev mulva lehet ,hogy jol jönne majd egy ilyen kategoriaju keszülekben.
Akkor megint cserelsz? Neked is majd kettö evig volt SGS-ed.Szeretnek en is mar egy olyan keszüleket ami megfelel minden mai hardveres elvarasnak.
Nagy igeny?Nem,mert megvalosithato!Miert faj, vkinek az ha csalodik a masik a markajaban?Mas eladja,
mert nyugit szeretne.A masiknak elege van a romolgatasbol es arra varni,hogy az XDA-an kijavitsak a hibakat.
Söt van olyan is aki tökeletesiti,kihozza a maxit egy rombol(nem irom a nevet) es megis valt,mert elege van.
Most is HA eredeti kernellel hasznalnam a hivatalos ICS-et akkor laggolna,jobban merülne stb.
Ezek oriasi hibak egy keszülekgyartotol,hogy nem tudjak összehangolni a szoftverrel a hardvert!
Mert az Androidnal is ez volna a lenyeg!
Vagy visszaterve az USA-ra ott nem hasznalnak ki szerinted a 4G-et?
 Szerintem ott is csalodas e teren.Vagy oda lesz 4G-es valtozat,mert akkor eleg sokan fogjak inkabb onnan beszerezni Nyugat-Europabol!
nem védem, csak a saját igényeimnek megfelelően választok, és én nem értem, hogy mire jó az LTE nekem, Magyarországon.

1. drága
2. kihasználhatatlan számomra
3. ahol lakom (xvii), már a h betűnek is örülnék, de szinte csak a 3g-t látom..., ahol dolgozom (ix), ott meg állandóan ugrál 3g és hspa között...
4. az akksi nem érdekel

Elviekben egyetértek azzal, hogy egy csúcs készülék tudjon mindent, de a realitások talaján maradva maximálisan nem érdekelnek olyan funkciók, amiket nem tudok (ki) használni.

Ha meg valami nagyon fáj, akkor váltok, mint nemsokára most is.

És arra, ami nekem a legjobb.

Nem tudsz se most, se máskor olyan készüléket venni, ami tökéletes, erre minden gyártó figyel...

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #468 Dátum: 2012, 05 13, 02:03:41 »
Arra is, de meg a gyorsasagaval az akksit is kimeli.Vagy Te nem hasznalod semmire?Itt egy teszt!Linkeltem mar korabban is: You are not allowed to view links. Register or Login 
nem kétlem, hogy van az a pénz, amiért a 3mp-es oldal betöltés leredukálódik 1 mp-re, az akksi meg tovább bírja majd.
Akinek ez fontos, és szükséges, az biztos ilyet keres, én nem.

Kiegészítve az előbbi hszt, néhány dolog, ami elméletileg csalódás lehet, nekem mégsem az:

lte hiánya
pentile
nem polikarbonát borítás, formaterv

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #469 Dátum: 2012, 05 13, 08:33:16 »
Azért szerintem a Samsung nem normális egészen. Direkt azt figyeltem, hogy a névjegyzéknél a betű teljes-e. Hát nem.  Kinagyítva látszik. Hiányzik a D,E, J,K,P,V,W. Még mindig benne hagyják ezt a hibát. Eszemmegáll. Ezért annyira pipa vagyok. Meg ugye a főoldalon a körbeforgatás, de azt már megoldották, talán nem visszafelé haladnak ebben is, mint a névjegyzék betűkészletében...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #470 Dátum: 2012, 05 13, 09:13:51 »
Azért szerintem a Samsung nem normális egészen. Direkt azt figyeltem, hogy a névjegyzéknél a betű teljes-e. Hát nem.  Kinagyítva látszik. Hiányzik a D,E, J,K,P,V,W. Még mindig benne hagyják ezt a hibát. Eszemmegáll. Ezért annyira pipa vagyok. Meg ugye a főoldalon a körbeforgatás, de azt már megoldották, talán nem visszafelé haladnak ebben is, mint a névjegyzék betűkészletében...
A hiányzó betűket utálja a Samsung, ennyi.  :D ;)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #471 Dátum: 2012, 05 13, 09:32:00 »
Hát de már ez milyen dolog? Egyszer javítják, aztán kijön egy új rom, vagy éppenséggel egy zsír új telefon, erre megint ott van/vagy nincs.

Nem elérhető tbenedek92

« Reply #472 Dátum: 2012, 05 13, 09:48:29 »
A hiányzó betűket utálja a Samsung, ennyi.  :D ;)
még ha az AP(P)LE betűket hagyták volna ki,meg is érteném :D :D :D

Nem elérhető garesz

• Sörivó
    • uksesakk
  • Navigáció / Navigation: ajgo
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: a legfrissebb független
« Reply #473 Dátum: 2012, 05 13, 09:52:08 »
Lehet,hogy nincs D,E,J stb kezdő betüs nevek a néjegyzékben és ezért nem is mutatja.  :)
Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való!

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #474 Dátum: 2012, 05 13, 11:53:39 »
Mondjuk ezzel az LTE dologgal egyelőre (szerintem jó pár évig) én is úgy vagyok, hogy itt Magyarországon teljesen mindegy, hogy tudja-e a készülékem vagy nem.
Telenor hipernetből kiindulva, amit már nem is tudom 1-2 éve hirdetgetnek/csinálgatnak, én még mindig nem látok semmit. Illetve de: PAPÍRON a szép nagy számokat, viszont használat közben örülök, ha van 3g-m és van egy olyan 1-2M körüli letöltési sebességem (sőt nagyon sok településen és autópályák egyes részein még az edge-nek is örülni kell). Nyilván van olyan pont az országban ahol kihasználhatnám a 40+megát, de ez még nagyon kevés. Na ugyan ez a baj az LTE-vel is...

A másik része amit írsz azt megértem, hogy egy csúcs készülékből miért hagyták ki és egyet is értek veled, mert más országokban lehet lenne értelme az LTE képességnek, de nálunk nem oszt nem szoroz.

Lehet,hogy nincs D,E,J stb kezdő betüs nevek a néjegyzékben és ezért nem is mutatja.  :)

Sajnos nem azért nem mutatja, hanem tényleg kihagyták valamiért....