Soha ne mondd, hogy soha!
Elsőre a kinézete nekem szinte kizáró oknak látszott, ez kicsit enyhült, de megvan még.
Ha nem tévedek, lesz olyan talpraesett tokgyártó, aki készít olyat, amibe rakva szögletesebb lesz, mert az SGS2 és a Note SZERINTEM a legjobb design.
Samsung vagy más gyártó? Ezen ma hozzáértő nem vitatkozik SZERINTEM.
iPhone? Buta és brutál drága, de legalább jó korlátozott és unalmas, egy szól mellette még valamennyire, a stabilitás, de már az se igazán.
Nokia? Mindig imádtam, sajnálom, hogy labdába se rúg jó pár éve és ez még így is lesz egy darabig, mert ostobák.
HTC? A király volt egy ideig, az az idő elmúlt. Nagyon sajnálom régi többszörös Uni-tulajként
LG? Na, csak hajrá... Mobilban tilos kategória. De legalább olcsóbb. Aki meri, vegye!
Motorola? A legokosabb cég (komolyan!), de mindig valahogy lemarad, kimarad.
Nem folytatnám, ha kihagytam valamit, szóljatok!
Ára? Hááááát.... Kezdő árként a kapott hard- és software-ért nem magas, csak persze komoly összeg.
Váltani rá érdemes-e?
Nem.
Igen.
Ezt nem lehet megítélni, mert annyira összetett dolog és erősen egyéni mérlegelés tárgya.
Én imádom a komoly eszközöket, így a négy mag vonzó, de ezért ma nem fogok rá váltani, megy az SGS2-m 1500MHz-re húzva olyan gyönyörűen, hogy csak na. Nálam a 3-as se bírna ki egy egész napot, tuti, de nem érdekel a fogyasztás, töltés, nem vagyok messze konnktortól és van két tatalék akksim is.
Gyorsabb GPS? Biztos jó, de emiatt se fogok váltani, mert nekem az SGS is nagyon gyorsan, hiba nélkül működött, SGS2-vel sincs bajom. Ha fél percnél hamarabb fog jelet, az se nagy dolog, annyi időm meg van...
Face unlock és társai? Nagyszerűek, de nem elengedhetetlenek, poénnak inkább jók, váltásra engem ezek sem késztetnek. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor lett volna jó életemben az, hogy az SMS nézése után a fülemhez emelve felhívja a partnert...
Az mondjuk tetszik, hogy figyeli, nézem-e a kijelzőt, de a váltáshoz ez is kevés.
Van akkora különbség igenis, mint az SGS-SGS2 összehasonlításban, csak egy bibi van: amíg az SGS egy viszonylag lassú és kevés memóriával megáldott készülék, amitől már néha szenvedtem, most ilyen szinte felszabadító gyorsulás nem vár rám. Másnak meg egyáltalán nem szorongató az SGS használata sem.
Ha most kellene vennem telefont, bajban lennék, mert az SGS2 és a Note komoly riválisok, mert jóval olcsóbbak. E három között döntenék. Így egyelőre várok, több dologra: árzuhanás, kiforrottság és a vezeték nélküli töltés és örülök, hogy nem kell egyelőre döntést hoznom. No, meg annak, hogy nincs arra pénzem, hogy megint halmozzam a csúcskütyüket...
Akit pedig az ár el/megriaszt, az nem látott iPhone árakat még!
No, persze az üvegből van, áááááá
Azt se értem, aki a műanyagok alkalmazását hátrányként éli meg: megvédi? Igen! Fillérek cserélni, ha nem képes valaki vigyázni rá? Igen! Nem húzza le a gatyát rólam vele? Nem! Autós tartóban ezeken az utakon kevésbé táncol? Igen! Van több szerepe, mint hogy az akksi ne essen ki a gépből? Nincs!!!!!!!!
Az is jó, hogy visszatértek a teljes hátlap formához, így nem kell egy egy kis védőszalag az alsó rész megvédéséhez, mint a 2-esen.
Így tehát, bár én legalábbis az első hullámban nem fogok venni, aki vesz, egy nagyszerű és világszinten (pillanatnyilag) verhetetlen mobil gazdája lesz, hiszen itt már a GPU is nagyon erős, ez akinek kell, nagy dolog. Én sem játszom rajta, így engem ez se vonz. Rövidesen a kiforrott ROM-okkal pedig még jobb lesz.