2024, 11 23, 10:04:11
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982414 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető carpediem007

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
Re: TheNextGalaxy
« Reply #325 Dátum: 2012, 05 06, 15:13:48 »
Nekem lenne egy garis kérdésem, én mindig fügetlenül vettem meg Samu garival ami 24+3(netes reg után) hónap gari + garancia futár. A mobil szolgáltatók is 2 éves garit válalnak rá?

Köszi :)

Misco Sim a Vodánál 7500ft  :hmm: olcsóbb megoldást nem tudtok?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #326 Dátum: 2012, 05 06, 16:12:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem lenne egy garis kérdésem, én mindig fügetlenül vettem meg Samu garival ami 24+3(netes reg után) hónap gari + garancia futár. A mobil szolgáltatók is 2 éves garit válalnak rá?

Köszi :)

Misco Sim a Vodánál 7500ft  :hmm: olcsóbb megoldást nem tudtok?
Igen, 24 hónapot.

Lehet kapni Ebay-ről microSIM vágót, az 1 db-nál nem feltétlenül olcsóbb, de ha ketten összeálltok, akkor már vastagon.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #327 Dátum: 2012, 05 06, 16:16:01 »
Igen, 24 hónapot.

Lehet kapni Ebay-ről microSIM vágót, az 1 db-nál nem feltétlenül olcsóbb, de ha ketten összeálltok, akkor már vastagon.
A t-nél hogy mehet ez,nem tudod véletlenül?Ha a készülék amit az ügyfél megvásárolna tőlük microsimes akkor nem cserélik ki ingyen?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

« Reply #328 Dátum: 2012, 05 06, 16:29:46 »
Igen, 24 hónapot.

Vodánál kérdeztem 7000Ft + 500ft az átalakitó :O én nagyon sokallom :( itthon 3000Ft a boltokban a lyukasztó +2 adapter. Körbe vágás ingyenes :) Csak picit rizikos szerintem :(

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #329 Dátum: 2012, 05 06, 16:45:38 »
Nem szeretném.., a plusokkal csak a baj van...kevés fejlesztő, sok hiba.. :)

Tapatalked, swyped from cm9 nightly using devil kernel
Ez teljesen igaz, már a gs1 is újonnan drágább mint a gs1 plusz, pont ezért.
Sztm akinek gs1-e van ahogy wolfpapa is írta nem kérdés a csere ha meg gs2-d van és ész áérvekRe hallgatsz akkor vársz a 4.04-re ha érzelmekre akkor meg veszed a gs3-at.
Esetleg még a méret zavarhat be, mert mondjuk én pl nem akarok nagyobb telefont mint a gs2. Ezt is határeset zsebre tenni. Hétvégén éppen ezért is használok egy defy-t, ez elég ha nem melózok és a rovidgatyát sem húzza.
Szerintem.....

Tapatalk 2-vel küldve az én MB525-ről

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #330 Dátum: 2012, 05 06, 17:11:04 »
Vodánál kérdeztem 7000Ft + 500ft az átalakitó :O én nagyon sokallom
hat ez hihetetlen,hogy otthon mindenert rabolnak!!!  >:( Hirtelen csak az en szolgaltatom EZ AZ ALAP:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #331 Dátum: 2012, 05 06, 17:13:39 »
hat ez hihetetlen,hogy otthon mindenert rebolnak!!!  >:( Hirtelen csak az en szolgaltatom EZ AZ ALAP:

nekem is ilyen a t-és kártyám, ugy hogy én már ilyet kaptam. de gs 3 mam nem lesz az tuti, nem bejövös,

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #332 Dátum: 2012, 05 06, 17:21:17 »
Ezert miert kell beragni?  :( Tudod jol, hogy egy topikban kell az ellenvelemeny is.  :) ;) Nyugi van.  :)
Hardveresen jobb! 4 magos proci! Ezt is irtam korabban: akinek jatekra kell uszinten egyertelmü a csere!
A benchmarkok soha nem izgattak.  :)
"De megjegyzem, a magyarázataid igencsak furák néhol.... olcsóbb telefonban is lesz nfc....és?"  ---- ez miert fura magyarazat, ez csak a jövöt abrazolja. Az NFC gyerekcipös, de ezek az elsö lepesek.Mi van ezen fura?  :hmm:
Nem rágtam én be egyáltalán, szó nincs róla.

Csak nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy nem érdemes s2-ről s3-ra váltani. Pont annyira érdemes, mint anno az s-ről s2-re.

Más kérdés, hogy ezt most ki tudja, hányan lépik majd meg....de biztos lehetsz benne, hogy igen sokan...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #333 Dátum: 2012, 05 06, 17:28:02 »
Ez teljesen igaz, már a gs1 is újonnan drágább mint a gs1 plusz, pont ezért.
Sztm akinek gs1-e van ahogy wolfpapa is írta nem kérdés a csere ha meg gs2-d van és ész áérvekRe hallgatsz akkor vársz a 4.04-re ha érzelmekre akkor meg veszed a gs3-at.
Esetleg még a méret zavarhat be, mert mondjuk én pl nem akarok nagyobb telefont mint a gs2. Ezt is határeset zsebre tenni. Hétvégén éppen ezért is használok egy defy-t, ez elég ha nem melózok és a rovidgatyát sem húzza.
Szerintem.....

Tapatalk 2-vel küldve az én MB525-ről
Örülök, hogy erted mire akartam itt az SGSII tabornak ramutatni.  :)
Söt, ahogyan beszelgetünk rola,nekem olyan erzesem van, hogy a GSIII olyan mint anno a GS1. Meg a hatulja is hasonlit! Mar az az erzesem, hogy a GS4 lesz az igazi, amibe mar belepakolnak mindent. Vegyük csak a GSII LTE verziot? A GSIII-ba miert nem raktak? Vagy sokan vartak a 12MP-es kamerat es meg lehet ezt tuningolni egy kicsivel több rammal is, bar lehet fölösleges.Na majd kiderül, de ha csak a GS1 majd a GS2 megjelenesere gondolok kisertetiesen hasonlo a helyzet.  :hmm:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #334 Dátum: 2012, 05 06, 17:34:27 »
Nem rágtam én be egyáltalán, szó nincs róla.

Csak nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy nem érdemes s2-ről s3-ra váltani. Pont annyira érdemes, mint anno az s-ről s2-re.

Más kérdés, hogy ezt most ki tudja, hányan lépik majd meg....de biztos lehetsz benne, hogy igen sokan...
Örülök!
Rengetegen fognak valtani ez teny es valo.Segiteni szerettem volna döntesben, hiszen senki nem szeretne lemaradni a fejlödessel. Valaki megerti mire utaltam a GSII tulajok közül es persze lesz akit ez nem erdekel.
Igerem nem zavarom tovabb a topikodat, csak magambol kiindulva probaltam segiteni.  :)

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #335 Dátum: 2012, 05 06, 17:35:25 »

"pl. nézz be a HTC one x témába, na ott már felhasználók vannak, és az ott tapasztalt hibák pl engem elkedvetlenítettek...."

Írj részletek hátha segítesz nekem :) Én gondolkodok ,hogy HTC vagy S3-ra váltsak S2 röl.
De eddig nagyon 50%-50% vagyok igaz még nem fogtam kézbe az S3at.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #336 Dátum: 2012, 05 06, 19:09:07 »
Lehet, hogy igazad van, lehet, hogy ha nem vettem volna meg a Note-ot 5 hete, akkor most én is izzadnék az SGS3-ért. Így azonban nem...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #337 Dátum: 2012, 05 06, 19:37:31 »
"pl. nézz be a HTC one x témába, na ott már felhasználók vannak, és az ott tapasztalt hibák pl engem elkedvetlenítettek...."

Írj részletek hátha segítesz nekem :) Én gondolkodok ,hogy HTC vagy S3-ra váltsak S2 röl.
De eddig nagyon 50%-50% vagyok igaz még nem fogtam kézbe az S3at.
Semmi dráma, csak túl nagy a gyártási szórás, sokat visszacserélnek...ami egy ilyen renoméjú cégnél, mint a htc, szerintem blama. Úgyszintén az is, hogy a kijelző szélét nyomkodva szivárványosodik.

Másik, ami lebeszélt engem róla az az, hogy sokkal macerásabb a romolás. Samsungon egyszerű és jó, ha nem muszáj, nem váltanék...

De inkább kérdezd meg a 1x tulajokat, szerintem az is remek készülék, de nekem valszeg az sgs3 jobb lesz.

Tapatalked, swyped from cm9 nightly using devil kernel
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

« Reply #338 Dátum: 2012, 05 06, 20:10:32 »
Örülök, hogy erted mire akartam itt az SGSII tabornak ramutatni.  :)
Söt, ahogyan beszelgetünk rola,nekem olyan erzesem van, hogy a GSIII olyan mint anno a GS1. Meg a hatulja is hasonlit! Mar az az erzesem, hogy a GS4 lesz az igazi, amibe mar belepakolnak mindent. Vegyük csak a GSII LTE verziot? A GSIII-ba miert nem raktak? Vagy sokan vartak a 12MP-es kamerat es meg lehet ezt tuningolni egy kicsivel több rammal is, bar lehet fölösleges.Na majd kiderül, de ha csak a GS1 majd a GS2 megjelenesere gondolok kisertetiesen hasonlo a helyzet.  :hmm:

Nekem nem hiányoznak a Megapixelek :) Amúgy HSPDA helyett 2G(Edge)vel használom a telot az aksi amiatt. LTE hálozaton mennyit ehet az aksi? :O

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #339 Dátum: 2012, 05 06, 20:34:10 »
Nekem nem hiányoznak a Megapixelek :) Amúgy HSPDA helyett 2G(Edge)vel használom a telot az aksi amiatt. LTE hálozaton mennyit ehet az aksi? :O
megapixel nekem sem hianyzik.Szerintem csak a SonyXS miatt varta mindenki,hogy abban mar az van.
Velemenyem szerint pont, hogy kevesebb mindegyiknel a fogyasztasa pont a gyorsasag miatt.  :)  Itt egy sebesseg teszt:

« Reply #340 Dátum: 2012, 05 06, 20:49:59 »
megapixel nekem sem hianyzik.Szerintem csak a SonyXS miatt varta mindenki,hogy abban mar az van.
Velemenyem szerint pont, hogy kevesebb mindegyiknel a fogyasztasa pont a gyorsasag miatt.  :)  Itt egy sebesseg teszt:

Akkor nem szoltam ha kevesebbet fogyaszt :) Vonaton csak EDGÉT használom a hálozat váltás miatt sokszor megszakad a betöltés :( Remélem nemsoká jönnek a jó kis tesztek :)

Nem elérhető garesz

• Sörivó
    • uksesakk
  • Navigáció / Navigation: ajgo
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: a legfrissebb független
« Reply #341 Dátum: 2012, 05 06, 21:32:13 »
ez nem gyenge...

Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való!

Nem elérhető garesz

• Sörivó
    • uksesakk
« Reply #342 Dátum: 2012, 05 06, 22:10:54 »
s voice

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #343 Dátum: 2012, 05 06, 22:26:59 »
ez nem gyenge...

Azta,a villámkezű  :D Azt hittem kevés időt kapott a tesztre,de a végére lelassított.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető garesz

• Sörivó
    • uksesakk
« Reply #344 Dátum: 2012, 05 06, 22:35:57 »
Azta,a villámkezű  :D Azt hittem kevés időt kapott a tesztre,de a végére lelassított.
Úgy látszik a 4 mag kell az ICS-nek lagolás nuku

Nem elérhető tbenedek92

• PDA: Nexus 5
« Reply #345 Dátum: 2012, 05 06, 22:39:00 »
s voice

Kifejezetten tetszetős :DDDD Ezt remélem leportolják más telefonokra is :)
(Ha jol emlekszem ezen a nyelvtörőn a Siri elbukott anno,de nem mernék rá megesküdni :P )

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #346 Dátum: 2012, 05 07, 06:55:06 »
Sokan hiányoljátok az LTE-t belőle. Mikor is lesz használható, országos lefedettségű LTE hálózat Magyarországon? Nem a jelenlegi tesztverzióról beszélek. A Telenor már több, mint egy éve fejleszti a hipernetet és még nincsenek készen. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mire itt rendes LTE hálózat lesz, addigra az SIII-at már régen lecserélted.

"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #347 Dátum: 2012, 05 07, 09:02:03 »
Sokan hiányoljátok az LTE-t belőle. Mikor is lesz használható, országos lefedettségű LTE hálózat Magyarországon? Nem a jelenlegi tesztverzióról beszélek. A Telenor már több, mint egy éve fejleszti a hipernetet és még nincsenek készen. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mire itt rendes LTE hálózat lesz, addigra az SIII-at már régen lecserélted.

Így igaz, sok helyen még a hspa/3g lefedettség is gyér, ez a hipernet meg 1-2 ponton elérhetô, tehát bôven ráérünk még.
Még ahhoz is kell vagy jó pár év, amire a 3g mindenhol normálisan elérhetô lesz.
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #348 Dátum: 2012, 05 07, 09:43:14 »

Azt azért tegyük hozzá, hogy a Telenor hipernetje nem LTE hálózat, csak a 3,5G. Nem fog azon menni a 100Mbit, örülni lehet ha a 42 összejön nekik.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #349 Dátum: 2012, 05 07, 10:39:12 »
Azt azért tegyük hozzá, hogy a Telenor hipernetje nem LTE hálózat, csak a 3,5G. Nem fog azon menni a 100Mbit, örülni lehet ha a 42 összejön nekik.

Oké, de az csak egy példa volt. Nem hiszem, hogy az LTE gyorsabban épülne ki bármelyik szolgáltatónál. ;-) Szóval felesleges aggódni, hogy LTE nélkül "herélt" telefon lenne. :-)
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."