2024, 11 23, 06:23:22
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982405 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jagusz01

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXALE8
Re: TheNextGalaxy
« Reply #275 Dátum: 2012, 05 04, 22:14:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Magyarországon fügetlenül én a PartNero nál vettem, elsők között. Tuti 2 év Samu gari ha úgy kéred.

Köszönöm!!!!

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #276 Dátum: 2012, 05 04, 22:37:17 »
Sony Xperia S meg a htc one x is egybe van azért.
Pro-Kontra összehasonlításba Samu S3-al ? Valaki?

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #277 Dátum: 2012, 05 04, 22:55:03 »
Sony Xperia S meg a htc one x is egybe van azért.
Pro-Kontra összehasonlításba Samu S3-al ? Valaki?

Az xperia S-nek nem túl jó a kijelzője, ha nem szemből nézed, legalábbis a One X-hez hasonlítva. És a fogása is túl szögletes, hogy kényelmes legyen.
S3 előnyei:
- Amoled kijelző
- jobb oldalt van a bekapcsoló gomb, így egy kézzel is be tudod kapcsolni
- Nagy akksi (2100)
- Bővíthető SD kártyával
- Cserélhető az akkumulátor
- Gyorsabb és talán energia takarékosabb proci
A többi majd, ha megjelent.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető garesz

• Sörivó
    • uksesakk
  • Navigáció / Navigation: ajgo
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: a legfrissebb független
« Reply #278 Dátum: 2012, 05 04, 23:03:37 »

S az S3 kamerába lesz autofókusz?
Autofokusz az alap felszereltség már rég óta,még a közép kategoriában is.
Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való!

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #279 Dátum: 2012, 05 05, 02:23:05 »
Aki hosszú távra (2-3 év) tervez azt se feledje, hogy a Qualcomm procisokat (HTC, Sony) mindig nehezebb lesz törni + fejleszteni rá, míg az Exynos (Samsung) esetében szinte mindig garantált hogy lesz aki továbfejlesze ha már a Sami nem akarja.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #280 Dátum: 2012, 05 05, 02:23:31 »
Autofokusz az alap felszereltség már rég óta,még a közép kategoriában is.

Jah, már a kínaiaknál is.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #281 Dátum: 2012, 05 05, 07:38:26 »
Aki hosszú távra (2-3 év) tervez azt se feledje, hogy a Qualcomm procisokat (HTC, Sony) mindig nehezebb lesz törni + fejleszteni rá, míg az Exynos (Samsung) esetében szinte mindig garantált hogy lesz aki továbfejlesze ha már a Sami nem akarja.
Ezt a galaxy s esetében te is számtalanszor bizonyítottad ;)

Tapatalked, swyped from cm9 nightly using devil kernel
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gold

« Reply #282 Dátum: 2012, 05 05, 08:04:09 »
Elgondolkodtam a HTC One X-ne hátha... De nem :D
Másik fórumon olvasgattam és elég hibás a kijelző is meg a képei is rosszak stb. stb.
De egy másik Samu fórumon azon vannak kiakadva ,hogy az anyag minősége.
Nem is értem engem nem zavar ez a "gagyi műanyag" rugalmas is strapabíró is lesz szerintem és könnyebb is így.
Nekem megfelel aszem :D

Nem elérhető gold

« Reply #283 Dátum: 2012, 05 05, 08:20:19 »
Nagy-Britanniában már megindult :D

Azt ki tudja megmondani ,hogy tesztek pl. mobilaréna stb. oldalakon mikor lesznek kb.?
Május vége amikor bejön vagy előtte már kapnak nem magyar menüset és az már előtte tesztelve lesz?
Tudom ,hogy van fent írás róla de rendes tesztre gondoltam képek, aksi idő stb. :)

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #284 Dátum: 2012, 05 05, 09:25:41 »
Egy érdekes cikk, hogy miért úgy néz ki a galaxy S III, ahogy kinéz:

röviden: az SGSI és SGSII-vel ellentétben ez már nem hasonlít az iPhonera

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #285 Dátum: 2012, 05 05, 15:35:23 »

dióhéjban:

Igazi HD (vagy Amoled Plus) esetén egy pixel Red, Blue és Green alpixelekből áll.
A PenTile mátrixban egy pixel vagy Blue-Green vagy Red-Green alpixelekből áll.

Ugyanannyi pixel van (1280*720) mindkettőben, de a színinformációt a fentiekből következően a PenTile több pixel felhasználásával tudja csak kiadni, így a "valós"=látható felbontás kisebb.

balra az RGB, jobbra a pentile
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Igaz, DE!!!

Az AMOLED örök betegsége a kék elfáradása, sokkal hamarabb elveszíti a fényerejét, mint a másik kettő alap fényszín.
Mivel a PenTilenél dupla méretű BLUE szubpixeleket használnak, nem kell annyira kihajtsák a kék csatornát, ezáltal tovább tart, tovább marad a színhűség. Kétségtelen, hogy a fizikai felbontása (ha úgy vesszük) kisebb, mint az RGB-rendszernél, de nem minden a felbontás!
Szóval nem hülyeség a PenTile...
Csak utána kell olvasni, mi miért is van... :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #286 Dátum: 2012, 05 05, 20:07:56 »
A "sógorok" már beárazták!
 :( Valószínűleg nem itt fogom megvenni!
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #287 Dátum: 2012, 05 05, 21:29:18 »
 wolfpapa
Support-ER kérésére  megosztanám csevegésünket ,hátha valakinek jelent valamit.(gramatika   :-X  elnézést )

Nem:

Navigáció / Navigation: SygicAura/iGO
PDA: Samsung Galaxy S II / The New iPad(3)
PDA ROM: hol ez-hol az,de ICS /5.1(9B176)
Re: (Nincs tárgy)
« Címzett: rajker Dátum: Ma - 20:04:56 » Új hozzászólásIdézetTörlés
Idézetet írta: rajker - Ma - 18:55:10
Na akkor kezdem a Note leirást.Mikor megvettem majdhogynem segre ültem.Bazi nagynak tünt.Igaz addig csak kivágott papiroson tudtam érzékelni a nagyságát.Elsö benyomás azért pozitiv volt(kivéve az árát)
Amugy a második dolog ugyebár hazajövetel után az volt hogy egy órán belül meg is lett rootolva és felkerült rá a CWM.nálam ez a legfontosabb a baleset megelözése miatt.Ez egy bevált rendszer számomra.(tudom 1sek nem kedvelik ezt a féle elmentéseket,dehát newkem ez jön be)Nagy marha kijelzö,nagy marha aksi,mégse birta a napi 24 órát ki töltés nélkül.Volt olyan nap (de most komolyan) hogy 4szer is töltöre került.Egy ok amiért tuladtam a NOTE-n.A másik eladási ok az a nagyság miatt volt.1-baromira zavart hogy az ujjaimmal nem érek el 1es részeket,igy használni kell mindkét kezet.Téli napokon meg kész röhej kezelni.(megfagyott ujjak,meg nem is oda bökök ahova akarnák)Mintha összementek volna az ujjaim.A harmadik ok ami miatt tuladtam rajta hogy nem tudtam hova rakni magamon.Valahogy minden zseb kicsi lett.Sajnos az elövétel is macerás volt innen már érthetödöen.Szó ami szó kicsit csalódottam,de ez a 3 leirt okra vonatkozik csak.Ami a software,kinézet ,kamera ,video,stb ......minden megfelelt.Hozta a Note is a szokásos SAMSUNG dolgokat.A cerka is egy érdekes megoldás volt,de én speciel nem vettem semmi hasznát se.Pár képre irtam megjegyzést,de az is 2,3 napig volt érdekes.Majdhogynem nem is használtam.Na mivel én nagy film élvezö vagyok,itt jött elö a marha nagy ekrén pozitiv oldala.Élvezet volt rajta filmet nézni(ameddig birta az aksi)Na és a netezés is ebböl érthetödöen tök élvezetes volt.Sajnos a kezdeti fö 3 ok miatt ugy éreztem,mégis tul adok rajta(addig még nem esik sokat az ára)Hát imigy-amugy ennyi volna.
Ja és odairnám végszóként-kicsit jól is esett megvállni a SAMSUNG-tól,mert már odajutottam hogy napi 3,4 romcsere volt.Valahogy nagyon sokan dobálóznak a romokkal mostmár,én meg kinem birom hogy KINE PRÓBÁLJAM majdmindeggyiket.         

Te ha gondolod akkor esetleg némi javitással nyugottam felteheted valahova véleményemet. 

válasz :

Ne szegyenlösködj! Nagyon jo es erthetö a valtasod a Note-rol. Te rakd be  a GSIII-hoz, mert gondolom Neked ez a következö keszüleked. Magam reszeröl meg megvarom a 4.0.4-es frissitest az SGS II-re. Azutan döntök.
Viszont en kezdek leallni a romolgatasokkal.Mindegyiknek van vmi nyügje.Mindig visszakerül a vegen a hivatalos verzio.Most is a D4-es rom ami Tablet modban van nagyon megfogott. de bizonyos esetekben ehhez mar nekem is szemüveg kellett volna.Igy nem birom a mindennapokban hasznalni!   Szoval en sem birok magammal neha, es mivel hat ez idöigenyes neha magamra szolok, hogy van jobb dolgom is es nem ettöl forog a Föld!   Amivel nagyon elvan a csalad es nem kell vele semmit csinalni az az iPad.Müködik es hasznaljuk! Tökeletes pedig tartottam töle.Itthon csak azt hasznaljuk.Van, hogy az SGSII-öt kezbe sem veszem csak telefonalasra hasznalom.Neha eleg lenne egy Nokia 3310 is.Szoval abbol befigyel meg egy, az mar 100% !
Patival iszonyatos Gtalk konferenciakat tartunk az iPad-rol.Neki is egy a velemenye velem.Neki is eleg az SGSI amit cserelt a fiaval.
Filmnezesre regebben neha hasznaltam az SGS II-öt(belefardt a szemem,szerintem nem elvezetes rajta egy egesz filmet nezni)  itthoni halozatrol az Emit app-val.Nagyon nagy proginak tartom a maga nemeben.Mindent lejatszik ,minden feliratot is kezel es nem igenyel szinte semmilyen komolyabb beallitasokat.. Minden film elerhetö a lakasban WD TV Live es ha nem megy a PC akkor meg ahozza tartozo(de nem muszaj,mert a WD TV Live-re is csatlakoztathato külsö merevlemez)My Book Essential-on keresztül.Igy mindenki azt nez itthon amit akar. Az Emit viszont teljesen ki lett hasznalva az iPad-on mert hala az iOS-on is elerhetö a meg komolyabb app-je. 
Szoval most nem tudom megeri-e a cseret az SGS III-ra.Navihoz esetleg a Glonas rendszere miatt, amit irigylek egy kollegamtol, mert van neki egy MIUI telefonja es hat hihetetlenül pontos a navija, mert abban is az van.Esetleg ha tavolabbra tekintek akkor az NFC, de most cserelik itt Németországban a bankkartyakat erre a rendszerre ami mutatja is, hogy meg gyerekcipö itt is. Netan ha LTE technologias lenne akkor igen.A 4G nagyon fejlödik.De sajna nincs benne. Azt mondom meg varni kell! 
Na en is lefarasztottalak!   Szoval amit irtal vagy az egesz beszelgetesünket TE rakd be az SGSIII-hoz! 
Jelentés az adminisztrátornak
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #288 Dátum: 2012, 05 05, 21:40:34 »

Juj,  200 ezer :O Ilyenkor horibikis árak vannak.  Szerintem 160 körül itthon meglehet majd venni június elején :-)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #289 Dátum: 2012, 05 05, 22:43:24 »
699 juró? Az igen....
2K egy telefonért az szép. Tavaly 148-ért vettem ahogy megjelent a T-nél dominóba az SII-t, akkor is erősen befolyásolt állapotban voltam.. :p
Igazából nekem a külalak a leginkább vonzó,hardveresen nagyon nem nyűgözött le (mint anno az S2),azt meg még jobban sajnálom,hogy megint nőtt...a hardver gombnak elől viszont örülök,kár lett volna ha az nincs.
Az a vicces,hogy mire beáll normálisan egy készülék jön az utód (1 év után) és lehet mindent kísérletezni,bütykölni elölről észérveket totál félredobva.
Azt hiszem ezt én most kihagyom. Bár tavaly is ezt mondtam,aztán "befolyásolt" állapotba kerültem...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #290 Dátum: 2012, 05 05, 23:29:01 »
699 juró? Az igen....
2K egy telefonért az szép. Tavaly 148-ért vettem ahogy megjelent a T-nél dominóba az SII-t, akkor is erősen befolyásolt állapotban voltam.. :p
Igazából nekem a külalak a leginkább vonzó,hardveresen nagyon nem nyűgözött le (mint anno az S2),azt meg még jobban sajnálom,hogy megint nőtt...a hardver gombnak elől viszont örülök,kár lett volna ha az nincs.
Az a vicces,hogy mire beáll normálisan egy készülék jön az utód (1 év után) és lehet mindent kísérletezni,bütykölni elölről észérveket totál félredobva.
Azt hiszem ezt én most kihagyom. Bár tavaly is ezt mondtam,aztán "befolyásolt" állapotba kerültem...
Nekem épp a külalak nem jön  be, engem - a fotók alapján - erősen emlékeztet a Nokia C7-re. Az pedig nagyon nem bejövős...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #291 Dátum: 2012, 05 05, 23:32:36 »
Tádám!Akit esetleg a szolgáltatós is érdekel és Telenor-os!You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #292 Dátum: 2012, 05 05, 23:36:44 »
Tádám!Akit esetleg a szolgáltatós is érdekel és Telenor-os!You are not allowed to view links. Register or Login

Na végre itt is elindul a nyüzsgés, remek reklámfogás, gratula, Telenor!

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #293 Dátum: 2012, 05 05, 23:45:30 »
Úgy látszik Telenor-ék be erősítenek!Kíváncsi leszek a szolgáltatós árra,gondolom itt sem lesz túlságosan olcsó!A 699eurós ár az rengeteg,mondjuk ez független!!
Nekem teszik az új GS3 és váltani is ideje volna,de majd meglátjuk még!

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #294 Dátum: 2012, 05 05, 23:48:13 »
Ha valakit érdekel, én váltani fogok rá a tmobilnál, az biztos.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #295 Dátum: 2012, 05 06, 07:08:40 »

Gondoltam, hogy váltasz ;) rácuppantál rendesen!  :D

Én maradok az S2-nél, nagyobb méretet nem szeretnék telefonnak.
Az S3 design nekem nem jön be, de nem vagyunk egyformák  ;) és reménykedem, hogy talán az S4 mérete nem 5,2 lesz!  :hmm: :D :D

Most így gondolom, aztán ki tudja! :D

Nem elérhető gold

« Reply #296 Dátum: 2012, 05 06, 07:26:24 »

Én is :) Elő rendeltem mert amíg a T-nél kijön addig nem fogom kibírni ,jobb a független.
Pedig most 2 napja olvasgatom  HTC One X mert az is szép lett és 4,7" tehát nem is olyan nagy mint a Note de nem tér el sokba a samu3-tól. Az aksi idő is az elején szidták de már az is be áll 1napra, aminél több úgyse lesz egy ekkora telónál ha valaki kihasználja tényleg.
Nekem pedig ez a 3 a döntő S2 után: Nagyobb kijelző,jobb kamera,aksi idő.
Belül mind a kettő rendbe van még az S2 is.
De mivel épp szerettem volna venni egy digi fényképezőt nyaralás hobbi szintű fotózásra semmi komoly így, gondoltam ,hogy váltok és akkor nem kell vennem mert nekem a S2 képei nem igazán tetszenek.
De még gondolkodok melyik legyen...  ???  :olvass:

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #297 Dátum: 2012, 05 06, 08:19:01 »

Szintén zenész. :) Várom a T-st, nekem az a megfizethető.
A Telenor meg, ha ezt is a csodaokos tarifájával adja, nem lesz túl sikeres...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető gold

« Reply #298 Dátum: 2012, 05 06, 09:26:28 »
Ha valaki nem várja meg a T-s verziót pl. hanem expansys-nál előrendelte és mondjuk hibás lesz akkor azzal hova lehet fordulni?
Mert ugye ha T-nél veszed akkor vissza viszed és cserélik rögtön ebbe az esteb napok hetek is lehetnek?
Persze ne legyen semmi kezdetleges baj csak kérdezem :)

Másik a megjelenés május 29 előtte nem is lehet olvasni semmilyen tesztet semelyik mobil oldalon?
Úgy értem ,hogy gondolom nem magyar menüvel de ilyenkor nem szoktak kapni tesztre telefont vagy ők is csak majd május 29?

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #299 Dátum: 2012, 05 06, 09:28:27 »
Ha valaki nem várja meg a T-s verziót pl. hanem expansys-nál előrendelte és mondjuk hibás lesz akkor azzal hova lehet fordulni?
Mert ugye ha T-nél veszed akkor vissza viszed és cserélik rögtön ebbe az esteb napok hetek is lehetnek?
Persze ne legyen semmi kezdetleges baj csak kérdezem :)

Másik a megjelenés május 29 előtte nem is lehet olvasni semmilyen tesztet semelyik mobil oldalon?
Úgy értem ,hogy gondolom nem magyar menüvel de ilyenkor nem szoktak kapni tesztre telefont vagy ők is csak majd május 29?
de, biztos lesznek tesztek, de azok inkább marketing szövegek lesznek....