wolfpapa
Support-ER kérésére megosztanám csevegésünket ,hátha valakinek jelent valamit.(gramatika
elnézést )
Nem:
Navigáció / Navigation: SygicAura/iGO
PDA: Samsung Galaxy S II / The New iPad(3)
PDA ROM: hol ez-hol az,de ICS /5.1(9B176)
Re: (Nincs tárgy)
« Címzett: rajker Dátum: Ma - 20:04:56 » Új hozzászólásIdézetTörlés
Idézetet írta: rajker - Ma - 18:55:10
Na akkor kezdem a Note leirást.Mikor megvettem majdhogynem segre ültem.Bazi nagynak tünt.Igaz addig csak kivágott papiroson tudtam érzékelni a nagyságát.Elsö benyomás azért pozitiv volt(kivéve az árát)
Amugy a második dolog ugyebár hazajövetel után az volt hogy egy órán belül meg is lett rootolva és felkerült rá a CWM.nálam ez a legfontosabb a baleset megelözése miatt.Ez egy bevált rendszer számomra.(tudom 1sek nem kedvelik ezt a féle elmentéseket,dehát newkem ez jön be)Nagy marha kijelzö,nagy marha aksi,mégse birta a napi 24 órát ki töltés nélkül.Volt olyan nap (de most komolyan) hogy 4szer is töltöre került.Egy ok amiért tuladtam a NOTE-n.A másik eladási ok az a nagyság miatt volt.1-baromira zavart hogy az ujjaimmal nem érek el 1es részeket,igy használni kell mindkét kezet.Téli napokon meg kész röhej kezelni.(megfagyott ujjak,meg nem is oda bökök ahova akarnák)Mintha összementek volna az ujjaim.A harmadik ok ami miatt tuladtam rajta hogy nem tudtam hova rakni magamon.Valahogy minden zseb kicsi lett.Sajnos az elövétel is macerás volt innen már érthetödöen.Szó ami szó kicsit csalódottam,de ez a 3 leirt okra vonatkozik csak.Ami a software,kinézet ,kamera ,video,stb ......minden megfelelt.Hozta a Note is a szokásos SAMSUNG dolgokat.A cerka is egy érdekes megoldás volt,de én speciel nem vettem semmi hasznát se.Pár képre irtam megjegyzést,de az is 2,3 napig volt érdekes.Majdhogynem nem is használtam.Na mivel én nagy film élvezö vagyok,itt jött elö a marha nagy ekrén pozitiv oldala.Élvezet volt rajta filmet nézni(ameddig birta az aksi)Na és a netezés is ebböl érthetödöen tök élvezetes volt.Sajnos a kezdeti fö 3 ok miatt ugy éreztem,mégis tul adok rajta(addig még nem esik sokat az ára)Hát imigy-amugy ennyi volna.
Ja és odairnám végszóként-kicsit jól is esett megvállni a SAMSUNG-tól,mert már odajutottam hogy napi 3,4 romcsere volt.Valahogy nagyon sokan dobálóznak a romokkal mostmár,én meg kinem birom hogy KINE PRÓBÁLJAM majdmindeggyiket.
Te ha gondolod akkor esetleg némi javitással nyugottam felteheted valahova véleményemet.
válasz :
Ne szegyenlösködj! Nagyon jo es erthetö a valtasod a Note-rol. Te rakd be a GSIII-hoz, mert gondolom Neked ez a következö keszüleked. Magam reszeröl meg megvarom a 4.0.4-es frissitest az SGS II-re. Azutan döntök.
Viszont en kezdek leallni a romolgatasokkal.Mindegyiknek van vmi nyügje.Mindig visszakerül a vegen a hivatalos verzio.Most is a D4-es rom ami Tablet modban van nagyon megfogott. de bizonyos esetekben ehhez mar nekem is szemüveg kellett volna.Igy nem birom a mindennapokban hasznalni! Szoval en sem birok magammal neha, es mivel hat ez idöigenyes neha magamra szolok, hogy van jobb dolgom is es nem ettöl forog a Föld! Amivel nagyon elvan a csalad es nem kell vele semmit csinalni az az iPad.Müködik es hasznaljuk! Tökeletes pedig tartottam töle.Itthon csak azt hasznaljuk.Van, hogy az SGSII-öt kezbe sem veszem csak telefonalasra hasznalom.Neha eleg lenne egy Nokia 3310 is.Szoval abbol befigyel meg egy, az mar 100% !
Patival iszonyatos Gtalk konferenciakat tartunk az iPad-rol.Neki is egy a velemenye velem.Neki is eleg az SGSI amit cserelt a fiaval.
Filmnezesre regebben neha hasznaltam az SGS II-öt(belefardt a szemem,szerintem nem elvezetes rajta egy egesz filmet nezni) itthoni halozatrol az Emit app-val.Nagyon nagy proginak tartom a maga nemeben.Mindent lejatszik ,minden feliratot is kezel es nem igenyel szinte semmilyen komolyabb beallitasokat.. Minden film elerhetö a lakasban WD TV Live es ha nem megy a PC akkor meg ahozza tartozo(de nem muszaj,mert a WD TV Live-re is csatlakoztathato külsö merevlemez)My Book Essential-on keresztül.Igy mindenki azt nez itthon amit akar. Az Emit viszont teljesen ki lett hasznalva az iPad-on mert hala az iOS-on is elerhetö a meg komolyabb app-je.
Szoval most nem tudom megeri-e a cseret az SGS III-ra.Navihoz esetleg a Glonas rendszere miatt, amit irigylek egy kollegamtol, mert van neki egy MIUI telefonja es hat hihetetlenül pontos a navija, mert abban is az van.Esetleg ha tavolabbra tekintek akkor az NFC, de most cserelik itt Németországban a bankkartyakat erre a rendszerre ami mutatja is, hogy meg gyerekcipö itt is. Netan ha LTE technologias lenne akkor igen.A 4G nagyon fejlödik.De sajna nincs benne. Azt mondom meg varni kell!
Na en is lefarasztottalak! Szoval amit irtal vagy az egesz beszelgetesünket TE rakd be az SGSIII-hoz!
Jelentés az adminisztrátornak