0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Jelenleg még nem megoldott a mass storage mode. Csak MTP van és egy másik fajta.
Felrakod odinnal újra a gyári romot.
Sziasztok!A bal felső sarokban megjelent egy ikon amiről fogalmam sincs mit jelent.Hogy lehet eltávolítani?
Nincsen S3 -am tehát fogalmam sincs Szerintem valami naptári vagy órabeli eseményre,(netán több idözónát adtál meg )akarja felhivni a figyelmedet Ha odaböksz ,nem történik semmi se ??
Sanja28! Az értesítés tiltottad le a felső sávban, ha azt engedélyezed, eltűnik ez a jel!
Lehúzod a felső értesítési sávot, ahol ki-be kapcsolod a Wifit, adatforgalmat, GPS-t, stb., és ott van hogy értesítés!
A felső értesítési sávon lévő beállítások sorrendjén lehet változtatni?
Köszönöm de hol tudom visszaállítani, mivel azt sem tudom hol tiltottam le??
Engem az érdekelne mi az a kis napocska az egyessel?
Találtam egy érdekes dolgot.....eddig egyszer véletlenül sikerült produkálnom, akkor azt hittem, hogy valami baja lett a telefonnak és újraindítottam, majd minden megjavult.A jelenség, hogy inverzben mutatja a színeket.....A középső fizikai gombot kell, gyorsan egymás után kb. 4-5ször megnyomni, majd átváltoznak a színek. Ha megismételjük, akkor vissza áll az eredeti színekre.You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Haladgatok, bár egy csomó mindent nem találok a rendszerfájlokban...ennél picitt több könyvtárból és összetettebben dolgozik....Ha valaki megtudná, hogy a quick panel (roló) hátterének hol található a képe, azt megköszönném...szeretném átlátszósítani.Ja illetve az ikonok mérete is ugye nagyobb, mint az S2-nél, így azzal is szopok, hogy méretezgetnem kell mindent.
Hogy halad a témád?