0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Valaki járt úgy hogy fagyasztja a gyári térkép alkalmazást és egy idő után vissza áll az eredi állapotába mint ha nem is fagyasztotta volna?Titanium-al lett fagyasztva mert én nem használom!Galaxy S III Tapatalk
Függetlenítésröl van vmi hír?Nem sokára utrakelek és vinném magammal skóciába.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Criskelo_Team_Rom V01 ◥███◣ - ICS 4.0.4 Oficial Firm XXALEFYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Ha feldobod pár véleményt irhatnál xda-n nem találom.. képeket akarom megnézni róla.
Jogosultak!A főzött romoknak,illetve kerneleknek nyitni kellene egy új topicot,a követhetőség kedvéért.Köszönöm!
You are not allowed to view links. Register or Loginaz ígéretre tegyél rá 27% áfátegyébként működik
És ez vajon tényleg müködik vagy ha nem akkor futhatok a pénzem után?
Sziasztok!Megvettem ezt a masinát, szép és jó, csak azt nem értem, hogy az USB mount hogyan működik rajta? Felismeri MTP-ként, de nem lehet azt megoldani, hogy mint "Storage Device" ismerje fel?Előre is köszi a segítségeteket
fejlesztéseknél kapcsold be az usb debuggint,,,,,,
Sajnos nem jó
Drajvereket beolvasta ?? w7 vagy beolvastattad xp ??
Win 7 SP1 Home Premium ENG az operációs rendszerem (original), a driverek rendben vannak és ahogyan a fejlesztői biszbaszt beikszeltem, úgy csak egy plusz ADB drivert rakott fel.Amúgy köszi szépen, hogy segítesz
Probàlf meg restartolni a s3 majd ujra kapcsold rà a Pc re Mrnnie kène mostmàr pedig
Restartoltam és semmi :/, lehet, hogy az Omega ROM hibája.
Bakker hát én azt hittem gyári romod van És a profilban lévö az gyári nem ?? Na sebaj
Sziasztok! Ha felteszek egy kernelt amiben benne van a root is akkor h tudom gyári állapotra visszatenni ha gigszer van vele?Beallitasokban a gyári állapot visszaállítása megoldja ezt?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről