Akkor most mi a helyzet a rammal? Az S2-n sose foglalkoztam az alkalmazások bezárásával,pedig SPB MS-t használom, ami bőven eszi a ramot, mégis elég volt az 1 giga bőven.
Le is fagy a teló, vagy csak laggol?Ne vegyek?Vegyek?
Érdekes dolog ez a ram kérdés. Ugye alapból az android úgy kezeli a ramot, hogy ne kelljen foglalkoznod a programok bezárásával, ami az s3 esetében az jelenti, hogy ha kevés a ram, akkor a régebbi háttérben futó programot felfüggeszti, ezáltal ramot szabadít fel. Maga a folyamat viszonylag elég gyors. Persze ha TW-t használsz, akkor gyakran előfordulhat, hogy a home screenre való visszalépéskor meg kell várnod, amíg az visszatölti. Nekem jóval zavaróbb, hogy kevesebb a szabad ram, mert előfordul, hogy több programot futtatok egyszerre és ez a genya hajlamos bezárni őket. Most találtam egy programot, ami részben ezt megakadályozza. Szóval a kérdés az, hogy te mire használod a telót? Ha egyszerre egy programot, max kettőt futtatsz, akkor nem lesz gond, de ha zavar, hogy néha bezárja a régebben használt progikat, akkor majd trükköznöd kell
Kell még vagy negyed, fél év, mire a szoftvere utoléri a hardverét.