Na megtapiztam a Mammutban a "kis" telócskát. Amikor megláttam, hirtelen belémszorult a szusz, hogy basszus, ez mekkora
Nagyon nagynak tűnik első ránézésre, még ha a Note-ot nézzük, akkor is. Aztán ahogy tovább fogdostam, nyomkodtam, hozzászokott a szemem, és végül is még könnyebb fogást váltani vele, mint az S2-vel.
Kék volt kitéve, most már semmi kétségem, hogy jól döntöttem, mikor fehéret rendeltem, mert a kék, bár szép, de nekem olyan műanyag hatású.
A kijelző teljesen rendben van, ha nagyon rázoomoltam valamire, és nagyon meregettem a szemem, látni a kis képpontokat (mint rég a Nexuson, de sokkal-sokkal kisebbek). Viszont tényleg szép a képe nagyon, tűéles.
Viszont halljátok, ez a TW téma még mindig katasztrofálisan fest (szerintem). Hogy lehet ezt a természetmániás image-et eltolni ezekkel a neonos színekkel, ami pl. a kapcsolóknál van. Lehetett volna valami szolidabb, harmonikusabb színösszeállítás.
De persze ez szubjektív, úgyis cserélem, ha jönnek a custom megoldások.
A készülék gyors, a böngészés is nagyon jó rajta, de a sebességet nem egy t-mobile-os bemutatómodell alapján fogom megítélni
inkább majd a sajátom alapján.
Mikor lesz már hétfő reggel?