2024, 11 22, 11:53:59
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982282 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

sakab

• Vendég
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #12525 Dátum: 2014, 10 10, 12:27:16 »
Sziasztok, nincs valakinek tapasztalata ezekkel az aksikkal?

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

CSak mert a 2100 helyett lényegesen jobbnak tünik leírás alapján, kérdés hogy valóban van e benne ennyi szufla.

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #12526 Dátum: 2014, 10 10, 15:15:37 »

CSak mert a 2100 helyett lényegesen jobbnak tünik leírás alapján, kérdés hogy valóban van e benne ennyi szufla.
Nincs személyes tapasztalatom, de nem fogja a ráírt érteket megközelíteni, durván felezd el, akkor lesz kb valós. Ez nagyjából mindegyik kínai akkura igaz.

Nem elérhető god95

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy SIII GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #12527 Dátum: 2014, 10 11, 20:16:00 »

Szia hát nekem mikor haldoklott az aksim ( 1 nap alatt lemerült használat nélkül, csak le volt téve az asztalra :D) akkor vettem egy ilyen kínai csodadolgot és feleannyit bírt mint a 2 éves gyári haldokló samu aksi, de nem olyat  vettem amit linkeltél de szerintem ha aksit veszel akkor gyárit

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
« Reply #12528 Dátum: 2014, 10 11, 23:22:45 »

Csak is negatív, annyit se bírnak, mivel hiába írnak rá 3250 annak méretben is nagyobnak kell lennie. Gyáriban van hozzá kit, akksi+akkufedél.

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #12529 Dátum: 2014, 10 16, 18:54:09 »

Nekem a gold van, de semmivel sem jobb a gyárinál.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el

I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető Bega76

• Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S 4
  • PDA ROM: Omega rom V9 / Adam kernel
« Reply #12530 Dátum: 2014, 10 17, 17:36:26 »
Sziasztok! Vissza tértem egy kis időre S3-ra. Az lenne a kérdésem, mi a legstabilabb, leg megbithatóbb rom most S3-ra? Válaszokat előre is köszönöm!

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S1 - Galaxy TAB 3 8.0 LTE - CC5500
  • PDA ROM: Cyanogenmod
« Reply #12531 Dátum: 2014, 10 17, 21:57:25 »
Sziasztok! Vissza tértem egy kis időre S3-ra. Az lenne a kérdésem, mi a legstabilabb, leg megbithatóbb rom most S3-ra? Válaszokat előre is köszönöm!

Nálam Az S5 Sensation, és az S5 Mini 16 a nyerő.

Nem elérhető Uzzka

• nagyon kezdő
  • PDA: SM-N950F
  • PDA ROM: N950FXXU3CRB9
« Reply #12532 Dátum: 2014, 10 19, 09:22:24 »
Sziasztok!
Eladom az S3 telómat, de az a gondom, hogy két helyen repedt a keret (hang le alatt és az usb felett) egyébként a készülék makulátlan, szeretném garanciálisan kicseréltetni, szerintetek kicseréli a t-mobile, pontosabban a samsung?

Nem elérhető tendetiti

• PDA: OnePlus 5T
  • PDA ROM: Oxygen 5.0.4
« Reply #12533 Dátum: 2014, 10 19, 09:44:28 »
Sziasztok!
Eladom az S3 telómat, de az a gondom, hogy két helyen repedt a keret (hang le alatt és az usb felett) egyébként a készülék makulátlan, szeretném garanciálisan kicseréltetni, szerintetek kicseréli a t-mobile, pontosabban a samsung?
Ha garis még, akkor igen. Nekem kétszer cserélte már a Samsung futár, mindkétszer az usb felett repedt. A T-t szerintem felejtsd el!
Benefon Delta, Nokia 2110, Nokia 8110, Nokia 3110, Nokia 6150, Nokia 3210, Nokia 6680, Samsung V200, Samsung Omnia i900, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S3, OnePlus X, Oneplus 5T.

Nem elérhető Uzzka

• nagyon kezdő
  • PDA: SM-N950F
  • PDA ROM: N950FXXU3CRB9
« Reply #12534 Dátum: 2014, 10 19, 10:41:13 »
Ha garis még, akkor igen. Nekem kétszer cserélte már a Samsung futár, mindkétszer az usb felett repedt. A T-t szerintem felejtsd el!

Köszi! Most írtam a samunak, remélem segítenek, mert ez a hiba rontja az amúgy tökéletes készülékem értékét. :(

Nem elérhető krissztyoon

• PFC Fan
  • PDA: Sony
  • PDA ROM: ICS 4.0.4
« Reply #12535 Dátum: 2014, 10 22, 17:51:41 »
Hellosztok!

Nem tudom hova írjam úgy hogy ide tenném.
Ügyesen leejtettem az S3amat  :'( (I9300) és nem működik a képernyő. Nem látszódik semmi repedés vagy akármi csak nincs kép, kivétel mikor a betöltő képet mutatja akkor nagyon halványan mutatja és amikor be van kapcsolva és lenyomva tartom a powergombot az a kis menü is látszódik halványan jobb oldalán pedig fekete sáv ilyenkor is.
Nincs valami ötletetek véletlen mi baja lehet? Más funkciójába nem látok hibát bekapcsol néha vakon be tudom írni a pinkódot stb. (Rootolt ezért próbálom megcsinálni hátha szerencsém van és meglehet)
 Előre is köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető SYMLY

• PDA: S4 I9506
  • PDA ROM: I9506XXUCNI1 (T)
« Reply #12536 Dátum: 2014, 10 22, 19:42:09 »
Hellosztok!

Nem tudom hova írjam úgy hogy ide tenném.
Ügyesen leejtettem az S3amat  :'( (I9300) és nem működik a képernyő. Nem látszódik semmi repedés vagy akármi csak nincs kép, kivétel mikor a betöltő képet mutatja akkor nagyon halványan mutatja és amikor be van kapcsolva és lenyomva tartom a powergombot az a kis menü is látszódik halványan jobb oldalán pedig fekete sáv ilyenkor is.
Nincs valami ötletetek véletlen mi baja lehet? Más funkciójába nem látok hibát bekapcsol néha vakon be tudom írni a pinkódot stb. (Rootolt ezért próbálom megcsinálni hátha szerencsém van és meglehet)
 Előre is köszönöm a válaszokat.
annyit megpróbálhatsz hogy a hátulját leszeded kis csillag csavarhúzó segít és ott a kijelző csatlakozót megnyomkodod hátha az csúszott le

Nem elérhető SYMLY

« Reply #12537 Dátum: 2014, 10 22, 20:00:19 »
Sziasztok!

Na nemár
akkor ehhez hívjam ki én is a prémium szervizest?

Nem elérhető venoms

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: N7100
  • PDA ROM: N7100XXDME6
« Reply #12538 Dátum: 2014, 10 22, 21:20:37 »
Sziasztok !

Van egy telenoros s3 4.3 rommal amire ma sajnos felraktam egy 4.1.1et és sajnos elszállt a gyári imei ,tehát azt mondja nincs regisztrálva a halózaton, sajnos efs mentés nem volt  :'( . Próbáltam ezt a visszaállítást ami a gyikba van a 9 lépéses de igy sem változott a helyzet. Vissza raktam a 4.3mat de változatlan. Valaki tud még nekem valami tanácsot adni ? Segítségeteket előre is köszönom  :ima:

Nem elérhető szunyi77

• PFC Fan
  • PDA: Device: Galaxy S III I9300 >Status: ROOTED >Rom: ** L-Droid v3.0.1 **[AOSP] [4.4.4]>Slim minimal GAPPS 4.4.4 >Kernel:Boeffla Omni 2.4 NG >Recovery:Philz touch 6.48.4>ROM Magyaritások:http://logout.hu/blog/szunyi777/index.html
  • PDA ROM: 4.4.4
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #12539 Dátum: 2014, 10 23, 08:46:20 »
Na nemár
akkor ehhez hívjam ki én is a prémium szervizest?

igen hivhatod! gyári hiba, és komplett cserélik új lcd és érintőpanel!

Sent from my Galaxy SIII Iphone Killer

Nem elérhető krissztyoon

• PFC Fan
« Reply #12540 Dátum: 2014, 10 23, 11:31:01 »
annyit megpróbálhatsz hogy a hátulját leszeded kis csillag csavarhúzó segít és ott a kijelző csatlakozót megnyomkodod hátha az csúszott le
Köszönöm megpróbálom. Egyébként még annyi, hogy ha az lcd kristály törik szét azt látnom kéne? Vagy akkor teljesen nem adna képet?

Nem elérhető SYMLY

« Reply #12541 Dátum: 2014, 10 23, 18:31:24 »
igen hivhatod! gyári hiba, és komplett cserélik új lcd és érintőpanel!

Sent from my Galaxy SIII Iphone Killer

Köszönöm ezt az igazán jó tippet akkor lesz szinte teljesen új telóm  :taps:

Köszönöm megpróbálom. Egyébként még annyi, hogy ha az lcd kristály törik szét azt látnom kéne? Vagy akkor teljesen nem adna képet?

Hát most megfogtál mert amoled az más mint az lcd mert ott van háttér világítás viszont valamit akkor is látnod kéne erős lámpafénynél. szerintem kapd le a hátulját avval nem vesztesz semmit és nem is nagy ördöngösség.

Nem elérhető butyu

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami x4.3
« Reply #12542 Dátum: 2014, 10 25, 11:02:40 »
Sziasztok!

Lecseréltem ezt - /system/lib/libWFD_ENGINE.so -  a fájlt a telefonomban, majd újraindítotam, vagyis csak indítottam volna mert azóta nem bootol megáll a samsung lógónál. Gyári telekomos 4.3 van rajtagyári kernellel. Recovery és download mode van. Mit kéne tennem, hogy ismét bebootoljon? Van arra lehetőség, hogy a belső memóriában lévő adatok (fényképek, adatok) megmaradjanak?

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #12543 Dátum: 2014, 10 25, 16:51:01 »
Sziasztok!

Lecseréltem ezt - /system/lib/libWFD_ENGINE.so -  a fájlt a telefonomban, majd újraindítotam, vagyis csak indítottam volna mert azóta nem bootol megáll a samsung lógónál. Gyári telekomos 4.3 van rajtagyári kernellel. Recovery és download mode van. Mit kéne tennem, hogy ismét bebootoljon? Van arra lehetőség, hogy a belső memóriában lévő adatok (fényképek, adatok) megmaradjanak?

Nohát... ezt miért??  :hmm:

De a kérdésedre válaszolva, toljál rá egy másik romot, ami nem töröl semmit.  :)

Nem elérhető butyu

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami x4.3
« Reply #12544 Dátum: 2014, 10 26, 10:04:45 »
Nohát... ezt miért??  :hmm:

De a kérdésedre válaszolva, toljál rá egy másik romot, ami nem töröl semmit.  :)

Vettem egy samsung smart tv-t és a screen mirroring funkció nem megy rootolt telefonnal csak ha lecserélem az említett file-t (xdan találtam, ott többeknek működött).
Azt mondod, ha odinnal feltolok egy másik romot megmaradnak az adatok?  :hmm:

Nem elérhető krissztyoon

• PFC Fan
« Reply #12545 Dátum: 2014, 10 26, 14:17:02 »
Köszönöm ezt az igazán jó tippet akkor lesz szinte teljesen új telóm  :taps:

Hát most megfogtál mert amoled az más mint az lcd mert ott van háttér világítás viszont valamit akkor is látnod kéne erős lámpafénynél. szerintem kapd le a hátulját avval nem vesztesz semmit és nem is nagy ördöngösség.
Még két dolgot kérdeznék ha nem gond.
1. Ha lecsavarozom nem fogják észrevenni a szervizbe?
2. Hogy tudnám vissza állítani teljesen eredetire gyári romot, hogy ne vegyék észre. (De persze úgy hogy nincs képernyőm :/)

Nem elérhető SYMLY

« Reply #12546 Dátum: 2014, 10 26, 14:36:31 »
Még két dolgot kérdeznék ha nem gond.
1. Ha lecsavarozom nem fogják észrevenni a szervizbe?
2. Hogy tudnám vissza állítani teljesen eredetire gyári romot, hogy ne vegyék észre. (De persze úgy hogy nincs képernyőm :/)
1 biztos hogy nem fogják észrevenni. semmi olyan nincs sima csillag csavar belevaló csaruzóval simán szétszedhető.
2. hát igazából vissza lehet rakni képernyő nélkül is csak esetleg neme az lesz a furcsa hogy mikor megjön a kép a telefon full gyári se program se fiók

Nem elérhető krissztyoon

• PFC Fan
« Reply #12547 Dátum: 2014, 10 26, 18:37:02 »
1 biztos hogy nem fogják észrevenni. semmi olyan nincs sima csillag csavar belevaló csaruzóval simán szétszedhető.
2. hát igazából vissza lehet rakni képernyő nélkül is csak esetleg neme az lesz a furcsa hogy mikor megjön a kép a telefon full gyári se program se fiók

Lehetséges az hogy nem nézik h eredeti rom van e rajta csak kicserélik garanciába és küldik vissza? (Mert amikor beindítod már a betöltő kép a főzött romé tehát hamar észre venni)

És el tudnád mondani vagy linkelni hogy tudom vissza rakni eredetire akkor képernyő nélkül? (Ja és az a számláló vagy mi ami ha nem eredeti romot raksz fel ugrik egyet az is vissza áll?)

Nem elérhető csari

• PDA: Galaxy S4 Active
  • PDA ROM: CM Nightly
« Reply #12548 Dátum: 2014, 10 27, 22:30:02 »
Sziasztok! Nagy megelégedéssel használom az S3-m, csak egy gondom van..
Sokat ülök kocsiban, ezért bluetooth-os magnóm van, ami sokáig tökéletesen kihangosította a telefonom.
Már lassan fél éve kínlódom, mert a hangok érthetetlenül torzan hallhatók mindkét irányban.. >:(
Bíztam benne hogy a ROM frissítések során megjavul a helyzet, de nem.
Van ötletetek? Esetleg a rádió részt kellene frissíteni?

Nem elérhető SYMLY

« Reply #12549 Dátum: 2014, 10 27, 22:53:31 »

Nézik hogy milyen rom van rajta de nem lényeg csak hogy stock legyen amit odinnal felrakhatsz gari bukás nélkül
a lényeg hogy amikor download módban indit ott stock és binary count 0 legyen
és valóban a számláló 0 ázását már nem tudnám neked leirni vakon a többi menne.

szedd már le a hátulját és nézd meg a csatlakozót You are not allowed to view links. Register or Login 2:50 nél szedi le a kijelző csatlakozót  :ok:

Sziasztok! Nagy megelégedéssel használom az S3-m, csak egy gondom van..
Sokat ülök kocsiban, ezért bluetooth-os magnóm van, ami sokáig tökéletesen kihangosította a telefonom.
Már lassan fél éve kínlódom, mert a hangok érthetetlenül torzan hallhatók mindkét irányban.. >:(
Bíztam benne hogy a ROM frissítések során megjavul a helyzet, de nem.
Van ötletetek? Esetleg a rádió részt kellene frissíteni?

Ott szerintem a kocsi rádió blutyuttyával lesz gond  ;)