Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam és kütyüt bütyköltem, de eléggé megtréfált a telefonom.
Megjött, 6 hónapig szolgált hűen főzött rommal. Aztán eljött a garancia ideje az akkumulátor púpusodása miatt. Oké gyári romra vissza, EFS vissza, ahogy nagykönyvben meg van írva. Gyári T rommal, számláló 0-n, még a csengőhang is samsung official, gariba el, új akksi megkap és user örül.
Pár hétig jófiú akartam lenni és megesküdtem, hogy amíg csak bírom nem lesz főzés. 2 hét lett belőle...
Most viszont ha bármilyen nem Samsung gyári romot használok, akkor az EFS partícióm elszáll, de úgy hogy semmilyen EFS mentésből nem akar visszaállni. "E: unable to mount /efs"
Már próbáltam lemenni ICS romra ott szépen vissza is rakom az EFS mentést, működik, de amint nem gyári rom kerül a gépre, az EFS partíció elszáll. PITel is próbáltam észhez téríteni és EFS format is volt már.
Ami még finomság, hogy gyári rommal is "E: unable to mount /efs", viszont működik minden. A hab a tortán: 4.4 alatt, "E: unable to mount /efs" és nincs rendes sorozatszámom, de az IMEI megvan és tudok gond nélkül telefonálni.
Jelenleg a 4.3 BTU-s gyári rom poklában égek. (Működik, de akkor sem egy CM, OMNI vagy SlimBean.)
Ha bárkinek van valami tippje azt örömmel venném! Köszönöm.
afrooka