Android,tisztító takarító programok:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Angol kifejezésekre, szavakra figyelhetnél.
Még a használt felvevő program nevét sem tudod.
Priorítás nem Piorítás.
1Tap Cleaner Pro, AppMgr Pro Pro III, App Cache Cleaner, Android Delete History:
Mindegyik a cache-t törli, és említed, hogy te mindennap törlöd. Ez nagy hülyeség, hisz a szinte mindet visszaállítja a telefon indításkor vagy az app-ok indításakor.
AppMgr Pro III:
App-ot lehet tudtommal SD-re mozgatni külső app nélkül is.
Android Delete History:
Legalább elmondanád, hogy miket töröl: Cache, Előzmények (böngészőből), Híváslista, Vágólap, Üzenetek, Keresési előzmények. Sokak számára ezek nagy része
Nagyon Fontos, de te csak kijelölöd mindet és törlöd őket.
Advanced Task Manager:
Többet ront, mint segít. 2.1 környékén még volt értelme, de azóta nagyon sokat fejlődött, javult az Android memóriakezelése. Tudja az, hogy mikor és mit kell bezárnia.
AirPush Detector:
Komolyan? Villogás? Ez az app azokat az app-okat szűri ki, amelyek reklámokat dobálnak ki értesítésként az értesítési felületre.
Airpush Finder:
Teljesen ugyan az, mint az AirPush Detector.
SDMaid:
A Hibakereső találatát ellenőrizted, hogy mi az? Nem tudom mi az a ".drm", de mivel most váltottam modem-et (XXUFME7-ről XXUGMJ9-re, egyébként elvileg maradt V1-es, mivel a Rom változtatná V2-re), ezért efs-t ismét mentettem, és az efs mappában is van egy "drm".
Programtisztító része ismét csak cache-t töröl. Akkumulátor statisztikák törlése: Semmit sem javít az akku működésén, ez csak a Beállításokban lévő Akkumulátor statisztikát törli.
DU Speed Booster:
A Trash Cleaner ismét cache-t töröl (na jó, ahogy nézem, akkor még letörölt programok felesleges fájljait is törli).
Az akku kivétele meg kétlem, hogy bármi törlésén segítene, a BT megjavulásának tudtommal nem sok köze volt ahhoz, csak véletlen egybeesés.
Miért jó, ha naponta ki van kapcsolva a telefon? Azon kívül, hogy nem merül az akku, és nem érnek el, nem kapcs meg értesítéseket, stb-t..
Ezekből az Pro app-okból mennyit vettél meg?
Ne ajánld senkinek se, hogy Google Play-en kívülről szerezzen be app-okat, pláne ne -ként