0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Nem.Az egy operációs rendszer, mint az android.És valószínűleg halva született ötlet, mint a Bada is.
A samsung nagyon nem úgy látja ahogy te.Éppen azon munkálkodnak hogy a jövőben minden létező samu tizennel fusson,a telefonoktól kezdve a tv-ken át egészen minden elektronikus kütyüig;)
Mostanában mindenki új op rendszereket csinál telókra ő se akar lemaradni
Ja a Bada is szép reményekkel indult.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Az más.A badával csak azt demozták hogy el tudnának határolódni a google-től ha arra lenne szükség.Most meg hamarosan forró lesz a talaj.Eddig ügye volt a google aki a szoftvert adta és voltak a hardvergyártók.Aztán jött a motorola ügy és a google szép lassan átveszi az egész hóbelevanc irányítását.Folytassam vagy kitalálod magad hogy mi lesz a jövő?
Kitalálom.Az lesz,hogy a Samu nem kockáztat és rájön,hogy marad az androidnál.Valamikor a Nokia is azt hitte,hogy meg lesz ö a saját oprendszerével.Tudjuk mi lett a vége.Egyébként én csak örülnék neki,ha bejönne ez Tizen.De erre szerintem nagyon kicsi az esély.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
A nokia sztorit kár idevetni,nem jól látod a dolgot.Ott az volt a hiba,mármint a Stephen Elop előtti időben hogy ültek a babérjaikon és azt hitték hogy a symbian örökké fog tartani.A samsung ügyebár pont nem az a cég akik csak pufogtatnak.A lehető legtöbb dolgot kipróbálták már,jó pár operációs rendszert kipipáltak.A föld legnagyobb elektronikai cége mért ne tudná megtenni azt a lépést hogy egy saját maguk által felügyelt oprendszert futtassanak a telefonjaikon,a tv-ken,hűtőkön és még ki tudja min,majd mindezt egy globális hálózatba kössék?
xda-an hétvégére igérik a 4,3 leak-etYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Ennyit arról , hogy mikor lesz tizen You are not allowed to view links. Register or Login
Kérdés nem az volt,hogy lesz e,hanem hogy megállja e a helyét.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Az akksim nagyon jól bírja, NeatROM van fenn. A töltés viszont tegnap kicsit gázos volt. Általában 10-15%-ról feltölti pár óra alatt, de most hajnali 5-kor volt 96%-on csak...ez mitől lehet?
S2 höz képest sokkal jobban merül az S3 ami nem igazán tetszik. Persze nagyobb kijelző meg teljesítmény, de ha töltőn van és pl Real Racing 3-al mulatom az időt kicsit akkor nem tudja úgy tölteni mint ahogy meríti. :S Ez normális így? Vagy rossz az akksim? Érdemes nagyobb akksit bele? (S2nél még volt Andida akksim.)Bármi jellegű hozzászólást előre is köszönök! Szebb napot!
Szuper...már el sem indul a készülék. Kellett nekem azt a hulladék Omega-t ráraknom.... Folyamatosan fagyogatott, meg újraindult mondom felrakok valami mást...erre meg...Mit csináljak? Valakinek valami ötlet?
odin, gyári romSent with Tapatalk 4