2024, 11 29, 07:52:24
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982899 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11050 Dátum: 2013, 08 17, 18:06:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A TB elmenti egy adott alkalmazás adatait, állítása szerint vissza is állítja, de mégse. Úgy viselkedik a program, mintha akkor töltöttem volna le, miért?
ha system app, akkor újra kell indítani

ha nem,  akkor próbáld meg a beállításokban az app processing mode-ot: auto, indirect - re állítani

Sent with Tapatalk 4

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11051 Dátum: 2013, 08 17, 19:18:59 »
A TB elmenti egy adott alkalmazás adatait, állítása szerint vissza is állítja, de mégse. Úgy viselkedik a program, mintha akkor töltöttem volna le, miért?

Én használtam tökéletesen vissza állította mindig. Nem hibásodott meg a mentés?

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #11052 Dátum: 2013, 08 17, 19:42:34 »
Én használtam tökéletesen vissza állította mindig. Nem hibásodott meg a mentés?

biztos nem, csak ennél az alkalmazásnál csinálja, de mindig...alkalmazásba nem lehet hiba? :hmm: Mármint, mindig frissít egy fájlt mentés után is, lehet ezért...

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #11053 Dátum: 2013, 08 17, 19:53:09 »
biztos nem, csak ennél az alkalmazásnál csinálja, de mindig...alkalmazásba nem lehet hiba? :hmm: Mármint, mindig frissít egy fájlt mentés után is, lehet ezért...

Mostanába nem használtam , esetleg frissítési probléma is lehet. De mikor én használtam ilyen gond nem volt minden adattal vissza állította programokat.

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO, Navigon
  • PDA: SG S6 Edge. G925F
  • PDA ROM: XXU3COI9 5.1.1
« Reply #11054 Dátum: 2013, 08 18, 09:06:33 »
Sziasztok!!
Egy olyan segítség kellene, hogy hogyan tudom manuálisan beállítani a preferált szolgáltatót?? A problémám, hogy közel az osztrák határ, és itt németországban ahol lakom a hegyek miatt nem mindig tökéletes a térerő, és sűrün átvált osztrák hálozatra.

Előre is köszönöm.

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #11055 Dátum: 2013, 08 18, 12:52:13 »
Nem tudtam hova írni, hát ide : Ami ICS van belinkelve stock romnak, ahol működnek a kódok, reset stb, a pit fájl linkjén nincs semmi, lehetne frissíteni?

Nem elérhető HTech

• Navigáció / Navigation: Sygic,Igo Primo
  • PDA: Galaxy S6 edge 64gb független
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #11056 Dátum: 2013, 08 19, 09:49:42 »
Sziasztok !!!!

Ext. Power Menu/CRT-Off

Annó S1-en használtam ezt és akkor 1 kibővített menüt kaptam,és amikor rányomtam a billentyű zárat akkor villant a kijelző mint a régi tv-t amikor lekapcsolod.Ezt most S3 akarom megcsinálni. CRT -Off ez a villanó.Igaz ?

You are not allowed to view links. Register or Login innen tudom leszedni a romnak megfelelőt és cwm be felrakni.Mivel hogy nem akarok téglát csinálni belőle ezért kérem segítségetek.Jól gondolom amit leírtam ? .

Nem elérhető dbius

• PFC Fan
Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11057 Dátum: 2013, 08 19, 20:03:22 »
Megvettem, de nem tartom fernek, hogy egy verzió frissítésért pénzt kérnek. (előző tapatalkot is megvettem)

Tapatalk 4 küldve GT-I9300-ről
Én ugyanígy vagyok vele. Azt nem értem egyedül, hogy azt írták a neten, hogy ingyenes lesz a 4-es verzió... Akkor hogy is van ez?

Sent from my Samsung I9300 with tapatalk4

Nem elérhető Syndiecathor

• SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11058 Dátum: 2013, 08 19, 21:54:56 »
Sziasztok!!
Egy olyan segítség kellene, hogy hogyan tudom manuálisan beállítani a preferált szolgáltatót?? A problémám, hogy közel az osztrák határ, és itt németországban ahol lakom a hegyek miatt nem mindig tökéletes a térerő, és sűrün átvált osztrák hálozatra.

Előre is köszönöm.
Nem nehéz megtalálni, nagyon egyszerű: Beállítások -> Egyéb beállítások -> Mobilhálózatok -> Mobilszolgálratók...

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #11059 Dátum: 2013, 08 20, 07:32:47 »
kérném ha fórumtársak segitségét.debreceni fórumtárs ha van kérlek benneteket jelezze.nagyon fontos.köszönöm.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11060 Dátum: 2013, 08 20, 10:44:19 »
kérném ha fórumtársak segitségét.debreceni fórumtárs ha van kérlek benneteket jelezze.nagyon fontos.köszönöm.

Sikerült valamit elállítani?

Nem elérhető gyurzso

« Reply #11061 Dátum: 2013, 08 20, 11:17:45 »
Sikerült valamit elállítani?
zolikám nagy úgy történt hogy 1.rom chaos final 4.1.2.2.romnak fel akartam rakni a legujabb slimet.De nem néztem meg hogy mg4 alapú.Nem tetszett így visszaraktam egy nandroidot de előtte töröltem a 2.romot.az imei már itt elszált és magától törölte a belső tárhelyet ahol az efs mentésem volt.most ott tarok hogy próbáltam rátenni odinnal egy xxemc2 gyári 3 fájlost repart ptttel.de igy sem bootol be.holnap vissszaviszem ahol vettem és mivel csak a samsung logó forog.ezért gondolom elfogadják hogy nem én romtottam el.szerintetek?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11062 Dátum: 2013, 08 20, 11:22:16 »
zolikám nagy úgy történt hogy 1.rom chaos final 4.1.2.2.romnak fel akartam rakni a legujabb slimet.De nem néztem meg hogy mg4 alapú.Nem tetszett így visszaraktam egy nandroidot de előtte töröltem a 2.romot.az imei már itt elszált és magától törölte a belső tárhelyet ahol az efs mentésem volt.most ott tarok hogy próbáltam rátenni odinnal egy xxemc2 gyári 3 fájlost repart ptttel.de igy sem bootol be.holnap vissszaviszem ahol vettem és mivel csak a samsung logó forog.ezért gondolom elfogadják hogy nem én romtottam el.szerintetek?

Szerintem mielőtt vissza viszed hallgasd meg többieket hátha írnak ez alapján jó megoldást. Lehet van rá. De ha vissza raknád az mg4 alapút akkor menne rendesen amúgy?

Nem elérhető gyurzso

« Reply #11063 Dátum: 2013, 08 20, 11:25:35 »
Szerintem mielőtt vissza viszed hallgasd meg többieket hátha írnak ez alapján jó megoldást. Lehet van rá. De ha vissza raknád az mg4 alapút akkor menne rendesen amúgy?
nem mert átirta az imeit és mivel nincs vagyis nem tudom visszatenni az efs mappát így nem tudom telefonként használni semmire mert nem tud feljelentkezni a hálózatra.az a baj hogy a legutolsó odinnál beraktam a bootloader is az odinba és lehet ,hogy ez volt a gond.Nagyon sajnálom magyamat ,hogy így jártam remélem ti nem fogjátok megtapasztalni soha amit most érzek.a sírás kerülget

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #11064 Dátum: 2013, 08 20, 11:26:40 »
már dumcsiztunk privibe,valószinü kinyirta a bootloadert, ezért nem is bootol be,ami gáz azt csak szerviz ,ezért nem teszünk odinba bootloader fájlt.

Nem elérhető janist

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: I-9300
  • PDA ROM: 4.1.2 vodafone
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #11065 Dátum: 2013, 08 20, 11:27:30 »
Én ugyanígy vagyok vele. Azt nem értem egyedül, hogy azt írták a neten, hogy ingyenes lesz a 4-es verzió... Akkor hogy is van ez?

Sent from my Samsung I9300 with tapatalk4
Úgy tudom, a 2es lesz ingyen.

Tapatalk 4 küldve GT-I9300-ről

Nem elérhető gyurzso

« Reply #11066 Dátum: 2013, 08 20, 11:29:23 »
már dumcsiztunk privibe,valószinü kinyirta a bootloadert, ezért nem is bootol be,ami gáz azt csak szerviz ,ezért nem teszünk odinba bootloader fájlt.
akor visszaviszem az extratel gsm-be debrecenben.Azt szeretném kérdezni ,hogy próbálom majd hülyének tettetni magam és azt mondom hogy töltés alatt felmelegedett a teló és utána magátol kikapcsolt.Ezután már csak a boot logóig jut el.Szerintetek így jó???????

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11067 Dátum: 2013, 08 20, 11:31:41 »

Mert amikor odinon keresztűl raktol fel 3 fájlos romot abban nincs benne a bootloader?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11068 Dátum: 2013, 08 20, 11:32:34 »
akor visszaviszem az extratel gsm-be debrecenben.Azt szeretném kérdezni ,hogy próbálom majd hülyének tettetni magam és azt mondom hogy töltés alatt felmelegedett a teló és utána magátol kikapcsolt.Ezután már csak a boot logóig jut el.Szerintetek így jó???????
probáld meg repart pit el 3 fájlost,meg tedd be a bootloadert is megint,hátha, veszteni már nem vesztesz,ha nem fogd a kiesre,frissitettél ozt ez lett, másra ugy se igazán jó. :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11069 Dátum: 2013, 08 20, 11:33:18 »
Mert amikor odinon keresztűl raktol fel 3 fájlos romot abban nincs benne a bootloader?
de van , már amelyikben,csak ö még külön is betett 1 et.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11070 Dátum: 2013, 08 20, 11:36:20 »

Indításkor nem jelzi a számláló , hogy costum rom van rajta? De ez szerintem szerviz függő. Lehet a felmelegedést ki kéne hagyni. Esetleg annyi , hogy simán újra indúlt valamitől és azon vetted észere magad , hogy nem tölti be a rendszert.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11071 Dátum: 2013, 08 20, 11:37:11 »
de van , már amelyikben,csak ö még külön is betett 1 et.

Ja értem .

Nem elérhető Scipio

• PDA: G930F
« Reply #11072 Dátum: 2013, 08 20, 11:39:56 »
Szerintem ha felteszel egy 3fájlos romot pit-el annak rendbe kell hoznia a vasad.
Vagy innen egy őskövület akár ICS-t, tuti rendbehozza.

Nem elérhető gyurzso

« Reply #11073 Dátum: 2013, 08 20, 11:46:18 »
Szerintem ha felteszel egy 3fájlos romot pit-el annak rendbe kell hoznia a vasad.
próbáltam de előzőleg már sajnos a romhoz tartozó bootloadert is beraktam az odinba.úgyhogy az rontotta el szerintünk.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #11074 Dátum: 2013, 08 20, 12:11:08 »
próbáltam de előzőleg már sajnos a romhoz tartozó bootloadert is beraktam az odinba.úgyhogy az rontotta el szerintünk.

Gondolom az ú bootloaderes rom vissza rakása nem sokat segítene.