2024, 11 29, 19:38:51
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982943 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #10800 Dátum: 2013, 07 20, 13:19:53 »
Szerintem ez rom függő. Valamelyikbe biztos belerakták. Ha másikat raktál fel akkor abból biztos kivették ezt az nfc jelzést.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető berci0852

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: omnia 2+galaxy s3+galaxy s2
  • PDA ROM: Passz+passz+i8000nxxjg5
« Reply #10801 Dátum: 2013, 07 20, 13:38:46 »
Üdvözöllek titeket!

Egy számomra újnak hitt kérdésre keresem a választ de mint kiderült a probmlémám legalább 4 éves múltra tekint vissza az android rendszerben.Mivel az angol nyelvtudásom kissé foghíjas ezért itt próbálkozom hátha a találékony Magyar népi tábór között sikerrel járok.

You are not allowed to view links. Register or Login

Több magas szintű bluetoothos headsetet vásároltam az elmúlt időben azzal a céllal,hogy haljam a fülemben a csegőhangot és a bejövőhívás étesítőt.Ám de mint kiderült az android csúcs szuper rendszer nem támogatja ezt az ALAP funkciót!A gugle agytrösztjei nem találják a mególdást vagy nem is foglalkoznak ezzel a kérdéssel pedig elég sok embert érint a probléma.Hogy lehet az,hogy az általam gyűlölt iphone játszva megbirkózik ezzel a dologgal és az android meg magasan tesz rá?!Úgy gondolom,hogy jogos a felháborodásom több százezer emberrel egyetembe!!!Miután közel 100.000 ft-nál járok már bluetooth headset vásárlása terén egy éven belül és a problémát egyik se oldotta meg,úgy látszik jobban járok ha ezt a büdös gagyi androidot lecserélem egy Ismétlem (általam utált)iphonra,ha csak nem tudtok valami mególdást erre a népi problémára!Remélem csatlakoznak hozzám egy páran magyar oldalon is.Ugyan itthon kevésbé találkoztam ezzel a probléma forrással forumokon,blogokon.Most ezért fordulok hozzátok hátha nektek van valami alternatív megoldásotok.

Köszönöm,hogy legalább elolvassátok!

Nem elérhető Syndiecathor

• SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #10802 Dátum: 2013, 07 20, 14:06:01 »
Üdvözöllek titeket!

Egy számomra újnak hitt kérdésre keresem a választ de mint kiderült a probmlémám legalább 4 éves múltra tekint vissza az android rendszerben.Mivel az angol nyelvtudásom kissé foghíjas ezért itt próbálkozom hátha a találékony Magyar népi tábór között sikerrel járok.

Több magas szintű bluetoothos headsetet vásároltam az elmúlt időben azzal a céllal,hogy haljam a fülemben a csegőhangot és a bejövőhívás étesítőt.Ám de mint kiderült az android csúcs szuper rendszer nem támogatja ezt az ALAP funkciót!A gugle agytrösztjei nem találják a mególdást vagy nem is foglalkoznak ezzel a kérdéssel pedig elég sok embert érint a probléma.Hogy lehet az,hogy az általam gyűlölt iphone játszva megbirkózik ezzel a dologgal és az android meg magasan tesz rá?!Úgy gondolom,hogy jogos a felháborodásom több százezer emberrel egyetembe!!!Miután közel 100.000 ft-nál járok már bluetooth headset vásárlása terén egy éven belül és a problémát egyik se oldotta meg,úgy látszik jobban járok ha ezt a büdös gagyi androidot lecserélem egy Ismétlem (általam utált)iphonra,ha csak nem tudtok valami mególdást erre a népi problémára!Remélem csatlakoznak hozzám egy páran magyar oldalon is.Ugyan itthon kevésbé találkoztam ezzel a probléma forrással forumokon,blogokon.Most ezért fordulok hozzátok hátha nektek van valami alternatív megoldásotok.

Köszönöm,hogy legalább elolvassátok!

Ez a szánalmas Bug nem csak a BT fülesre igaz, hanem a vezetékesre is. Hiába dugod be a fülest, ha értesítés vagy hívás jön, akkor az mindig a külső hangszórón szólal meg. Ez annak ellenére érthetlen, hogy a fülhallgató  használatának az is egyik lényeges eleme, hogy másokat ne zavarjak. Az egyedüli szánalmas megoldás arra, hogy ne zavarj mást az, ha valami progival (AutomaeIt, Llama, stb.) készítesz egy szabályt, hogyha bedugod a fülest, akkor átállítja rezgésre, vagy némára. Ami persze nem az igaz megoldás, de más lehetőség nincs. Nálam az AutomateIt teszi ezt meg.

De tényleg a legszánalmasabb probléma, mert nem csak az iPhone, hanem minden más egyéb készülék a kezdetek óta képes erre, kivéve a droidos telók. De a Google 4 éve csesznek erre a problémára megoldást találni, pedig számos esetben létfontosságú lenne.

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető Mr.Gold007

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S 7 edge
  • PDA ROM: Nugat 7.0
« Reply #10803 Dátum: 2013, 07 20, 14:22:13 »
Ez a szánalmas Bug nem csak a BT fülesre igaz, hanem a vezetékesre is. Hiába dugod be a fülest, ha értesítés vagy hívás jön, akkor az mindig a külső hangszórón szólal meg. Ez annak ellenére érthetlen, hogy a fülhallgató  használatának az is egyik lényeges eleme, hogy másokat ne zavarjak. Az egyedüli szánalmas megoldás arra, hogy ne zavarj mást az, ha valami progival (AutomaeIt, Llama, stb.) készítesz egy szabályt, hogyha bedugod a fülest, akkor átállítja rezgésre, vagy némára. Ami persze nem az igaz megoldás, de más lehetőség nincs. Nálam az AutomateIt teszi ezt meg.

De tényleg a legszánalmasabb probléma, mert nem csak az iPhone, hanem minden más egyéb készülék a kezdetek óta képes erre, kivéve a droidos telók. De a Google 4 éve csesznek erre a problémára megoldást találni, pedig számos esetben létfontosságú lenne.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Galaxy S 7 edge

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #10804 Dátum: 2013, 07 20, 14:58:55 »
Külső alkalmazással (ecid, sanity) tökéletesen megy, hogy a fülesbe beszél a telefon, felolvas, jelez, bármi. Egyet nem tudtam megoldani, a bejövő hívás felolvasás mindig a telefon hangszóróján át szól. És ehhez nem kellett "magas szintű" füles, egy MW600-al simán megy 7500 forintért...

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető berci0852

• PFC Fan
« Reply #10805 Dátum: 2013, 07 20, 15:24:37 »
Köszönöm a választ de a pont nem megoldott problémával van a gond!A hívófél nevét nem mondja ki a bluetooth headseten ami a lényeg!Idő közbe az általam feltüntetett linkből továbbítottak egy másik linket az xda forumán

ez talán segít...

amit R2D2 írt amennyiben egy és ugyan az a személy csak angolul ami nekem kevésbé megy.Ezért Küldtem pü be üzenetet neki,hogy amennyiben olvassa legyen kedves lefordítani mit hova és hogyan.Így viszont ha a nyilvánosság előtt tenné jobban megköszönném mert sok ember számára segítséget jelentene.

Köszönöm előre is minden hason problémával szenvedő ember nevében is!

Nem elérhető berci0852

• PFC Fan
« Reply #10806 Dátum: 2013, 07 20, 15:41:25 »
Ui: amúgy meg nekem minden megy mindenféle app nélkűl,hogy bemondja a fülesbe a dolgokat csak mikór hívnak megáll a tudomány a telefonba és nincs app ami ezen segítene!s2,s3,s4 mindegy..android

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #10807 Dátum: 2013, 07 20, 15:45:47 »
Ui: amúgy meg nekem minden megy mindenféle app nélkűl,hogy bemondja a fülesbe a dolgokat csak mikór hívnak megáll a tudomány a telefonba és nincs app ami ezen segítene!s2,s3,s4 mindegy..android

Nekem is megy app nélkül is a vezetés mód bekapcsolásával, de az nem finomítható.
A hiba valszeg a bt, mert madzagos fülessel megy a bemondás csak a fülesbe.

Nem elérhető tendetiti

• PDA: OnePlus 5T
  • PDA ROM: Oxygen 5.0.4
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #10808 Dátum: 2013, 07 20, 15:51:52 »
Ismert JB bug.Restart után el fog tűnni.

Nálam konstansan ott van, több restart után is. Olyan gondom viszont volt már vele, hogy ha hosszan nyomtam rá  com.android.mittudomén hibával leállt és újraindult a touchwizz.

Küldve az én GT-I9300-emről

Benefon Delta, Nokia 2110, Nokia 8110, Nokia 3110, Nokia 6150, Nokia 3210, Nokia 6680, Samsung V200, Samsung Omnia i900, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S3, OnePlus X, Oneplus 5T.

Nem elérhető Togo

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: Galaxy Note 3/Galaxy S6 edge plus
  • PDA ROM: melyiken mikor mi.
« Reply #10809 Dátum: 2013, 07 20, 18:00:21 »
.Ugyan itthon kevésbé találkoztam ezzel a probléma forrással forumokon,blogokon.Most ezért fordulok hozzátok hátha nektek van valami alternatív megoldásotok.

A marketen találtam egy ilyet, hogy Headset Ringtone Manager You are not allowed to view links. Register or Login ami azt igéri, hogy a csengőhangot és az értesitések hangját csak a fülesen fogod hallani ha azt használod, és hogy támogatja a BT füleseket is.
Van Lite verziója is, ami ingyenes és kipróbálható, hogy ez alkalmas-e a problémád megoldására.

The Captain

• Vendég
« Reply #10810 Dátum: 2013, 07 20, 18:04:50 »
Ez érdekes dolog,
A marketen találtam egy ilyet, hogy Headset Ringtone Manager You are not allowed to view links. Register or Login ami azt igéri, hogy a csengőhangot és az értesitések hangját csak a fülesen fogod hallani ha azt használod, és hogy támogatja a BT füleseket is.
Van Lite verziója is, ami ingyenes és kipróbálható, hogy ez alkalmas-e a problémád megoldására.
Ez érdekes, bár eddig az én pda-m, miután kapcsolódott (fülesem, Nokia BH-505, ) a fejhallgatómhoz, csak a fülemen csengett, illetve jelzett. Viszont nem a beállított hangon, hanem különböző számú csipogással. Ahány ház annyi szokás? Vagy hogyan van ez?

Nem elérhető berci0852

• PFC Fan
« Reply #10811 Dátum: 2013, 07 20, 23:14:50 »
Ez érdekes dolog, Ez érdekes, bár eddig az én pda-m, miután kapcsolódott (fülesem, Nokia BH-505, ) a fejhallgatómhoz, csak a fülemen csengett, illetve jelzett. Viszont nem a beállított hangon, hanem különböző számú csipogással. Ahány ház annyi szokás? Vagy hogyan van ez?

Ez sajnos nem ház és nem szokás.Ez tény,hogy az android nem tud megbirkózni a hívófél bemondása funkcióval és a csegőhang továbbítással bluetooth headseten ami egy másik agyonra butított telefonnál alap.Ahogy írtad is csak csipog de semmi más a kkészülék csengőhangja nem fog átmenni se a hívófél bemondás.

Nem elérhető berci0852

• PFC Fan
« Reply #10812 Dátum: 2013, 07 20, 23:44:18 »

Igen. köszönöm de már próbáltam az összes appot többek közt ezt is.Igérni  igérik,hogy működik de kamu...
Nincs app ami működne a valóságban.A telefonon bemond mindent de a fülesen semmi változás.A legjobb esetben is annyi volt a reakció,hogy elnémult mikor akart volna valamit mondani mint ha próbálna vmit továbbítani de ennyi.továbbá nem csak az én problémám mint hittem,hanem sok ezer emberé a világban.Azok az üzlet vagy közebereké akiknek ha nem is nélkülözhetetlen de létfontosságú lenne ez a funkció a mindennapokban!!!Ha rápillantotok a linkre

és lefordítjátok láthatjátok,hogy ez a probléma tény az androidba és nem olyan könnyű varázscsettintésre vagy egy appal megoldani.Ha ez ilyen egyszerű lenne nem butítanálak titeket egy egyszerű megoldásért!
Tudoásom szerint a hívófél azonosításért a pbap a felelős amit az android aplapvetően tudja és kezeli is azt a saját hangszóróján de továbbítani bluetooth headsetre már nem képes.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #10813 Dátum: 2013, 07 21, 09:49:13 »

Igen. köszönöm de már próbáltam az összes appot többek közt ezt is.Igérni  igérik,hogy működik de kamu...
Nincs app ami működne a valóságban.A telefonon bemond mindent de a fülesen semmi változás.A legjobb esetben is annyi volt a reakció,hogy elnémult mikor akart volna valamit mondani mint ha próbálna vmit továbbítani de ennyi.továbbá nem csak az én problémám mint hittem,hanem sok ezer emberé a világban.Azok az üzlet vagy közebereké akiknek ha nem is nélkülözhetetlen de létfontosságú lenne ez a funkció a mindennapokban!!!Ha rápillantotok a linkre

és lefordítjátok láthatjátok,hogy ez a probléma tény az androidba és nem olyan könnyű varázscsettintésre vagy egy appal megoldani.Ha ez ilyen egyszerű lenne nem butítanálak titeket egy egyszerű megoldásért!
Tudoásom szerint a hívófél azonosításért a pbap a felelős amit az android aplapvetően tudja és kezeli is azt a saját hangszóróján de továbbítani bluetooth headsetre már nem képes.

Akkor leírom neked mégegyszer. Nekem a hívó nemén kívül MINDENT bemond a bt fülesbe az ecid. De akkor biztos nálam van a hiba...

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Re: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés
« Reply #10814 Dátum: 2013, 07 21, 12:36:03 »
Akkor leírom neked mégegyszer. Nekem a hívó nemén kívül MINDENT bemond a bt fülesbe az ecid. De akkor biztos nálam van a hiba...

csak nem olyan rossz az android, ha a név alapján még a hívó nemét is tudja,  igaz nem mondja ....  :-D

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető berci0852

• PFC Fan
« Reply #10815 Dátum: 2013, 07 21, 16:03:09 »
csak nem olyan rossz az android, ha a név alapján még a hívó nemét is tudja,  igaz nem mondja ....  :-D

:D :D :D

OK!!! Legyen igazad! Mégegyszer neki futok az ecidnek....

Ha igazad van jövök egy sőrrel!  ; :)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #10816 Dátum: 2013, 07 21, 16:46:42 »

Ilyenkor utálom a swype-ot... :-D

Nem elérhető gyurzso

• Navigáció / Navigation: igo primo2
  • PDA: sansung galaxy s3
  • PDA ROM: imperium v 13.3 rom és siyah kernel 1.9.1
« Reply #10817 Dátum: 2013, 07 21, 20:37:26 »
Ilyenkor utálom a swype-ot... :-D

sziasztok.csak egy kérdés.annak idején az s2-nél ha csatlakoztattam a fülest,a statusbaron megjelent az ikonja és az alkalmazások amit használhat.s3-nál omega rom.nincs ilyen.valaki tud segiteni ,hogy ez csak beéllitás kérdése vagy alapból így van?köszönöm előre is. :ima:

Nem elérhető csari

• PDA: Galaxy S4 Active
  • PDA ROM: CM Nightly
« Reply #10818 Dátum: 2013, 07 22, 12:21:38 »
Sziasztok! S-ről nemrég váltottam S3-ra. Az S-en a CM romokat használtam. most van időm foglalkozni az S3-al,
ezért szeretnék tanácsot kérni.
Melyik cwm verziót telepítsem?
S3-ra melyik rom az ami stabil rendszeresen javítják és az aksit is kíméli?

csari

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #10819 Dátum: 2013, 07 22, 13:22:45 »
Sziasztok! S-ről nemrég váltottam S3-ra. Az S-en a CM romokat használtam. most van időm foglalkozni az S3-al,
ezért szeretnék tanácsot kérni.
Melyik cwm verziót telepítsem?
S3-ra melyik rom az ami stabil rendszeresen javítják és az aksit is kíméli?

csari

Gyári rom részbe írtak az utolsó hozzászólások között ami jó lehet neked.

Nem elérhető csari

« Reply #10820 Dátum: 2013, 07 22, 13:59:03 »
Gyári rom részbe írtak az utolsó hozzászólások között ami jó lehet neked.

Köszi, a romot majd kitalálom.
Közben odinnal felraktam a legújabb cwm touch recoveryt, de nem jelenik meg a resrartnál, ezért nem tudom kipróbálni...
Mi lehet a gond?

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #10821 Dátum: 2013, 07 22, 14:29:07 »
Közben odinnal felraktam a legújabb cwm touch recoveryt, de nem jelenik meg a resrartnál, ezért nem tudom kipróbálni...
Mi lehet a gond?

Be kell nyomni valamelyik gombot nem? Ha jól tudom akkor jön be a recovery menű indításkor.  Bár S3-nál még nem rootoltam így majd valamelyik okosabb emberke majd megírja neked :).

Nem elérhető Syndiecathor

• SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
« Reply #10822 Dátum: 2013, 07 22, 14:37:54 »
Mi lehet a gond?

Recovery: Hangerő fel + Home + Bekapcs.

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető csari

« Reply #10823 Dátum: 2013, 07 22, 14:47:34 »
Recovery: Hangerő fel + Home + Bekapcs.

Köszönöm, és sorry!
Megijedtem a megjelenő "Samsung" felirattól, és elengedtem..
Már működik..! :taps:

Nem elérhető pizzas28

• Navigáció / Navigation: Igo, Google Maps
  • PDA: HTC 10
  • PDA ROM: Android 6.0.1
« Reply #10824 Dátum: 2013, 07 22, 14:59:56 »
A Samsung azt irja, hogy a telefon belso memoriaja majdnem megtelt.A baratnom erre mindig ujratelepiti.Valami mas megoldas esetleg..? Nem telhet meg, mert osszesen talan ha 5 program van letoltve a playstore-rol. :shock: