Üdv mindenkinek!
Csak gondoltam elújságolom. Gondolkodtam egy soványabb ROM felrakásán de nem voltam elég bátor. Maradtam a kockázatmentesebb megoldásnál. Rootoltam az SIII-at, HR után elkezdtem kipakolni a felesleges appokat és szolgáltatásokat. Ég és föld a különbség! Pöc-röff! Akadásmentes, gördülékenyebb, akku most kora délután 80% (eddig max 50% volt) TouchWiz hibája megszűnt létezni( nem lehetett az üres lapokat törölni ), tárcsázóra nem kell várni, minden sokkal gyorsabban töltődik be. Igaz még nem pakoltam fel azokat az appokat amiket használok. Egy dolog bolondult meg, igaz nem először az a Play áruház, de végül az is elindult.
Amit elcsesztem az a K9 levelező volt. Titanium backuppal megcsináltam a mentését de elkevertem. Csináltam ugyan egy mentést a beállításokról, de a dropboxról akarta visszatölteni, ami ugye nem volt. Végül TC felrakása után kínálta fel a lehetőséget mappából helyreállításhoz. Mivel volt azért mentésem, később visszamásoltam a file-szerkezetet a megfelelő mappába. Csak az fiókokhoz tartozó accokat ( 3 db) kellett megerősíteni. Most hibátlan.
Köszi a figyelmet:
Kovácsdezső