Töröltettem a rendelést, egyelőre még nem rendeltem meg, várok! Mindenképpen 2 év gyári garanciával akarok venni, mert gondolni kell a jövőbeli eladásra is!
Valamelyik cég, már nem emlékszem, hogy melyik, szintén 155 körüli áron írta a simát, 180 körül az ibeats-et, amikor beszéltem velük, akkor mondta a srác, hogy a honlapra hibásan került fel az ár, mert a 155 az a tartozékok nélküli ár, tartozékokkal már 165 körül. Nagyon utána kell nézni, ha nem akar az ember utólag bosszankódni, meg plusz költségbe verni magát.
Igazából... ha belegondolsz... nem annyira szükségesek a "kellékek" sokszor. Persze nem magamról beszélek, mert én imádom a csomagolásokat, a kibontás izgalmát...
De ha úgy nézed, hogy mondjuk 155-ért kapsz egy készüléket, olyan IMEI-számmal, amire a gyári két év gari megvan, de nem kapod hozzá a töltőt (otthon úgyis van valszeg) és nem kapod hozzá a szenzációs gyári fülest - mit veszítesz? Ebbe egyébként most gondoltam bele.
Mondom ezt úgy, hogy én személy szerint - hülyemód - csomagolás párti vagyok, jöjjön mindennel a gyárból.
Nomost ez, ha így van egyébként, hogy odateszik az iBeats feliratot ÉS egy olyan képet, amin egy jobb fejhallgató van és KÖZBEN nem adják hozzá a fejhallgatót, akkor elmennek ők a büdös francba, rájuk eresztem a Fogyasztóvédelmet, az hótziher. Mert ez undorító viselkedés. Szerintem.