Hello, egy héten belül hozzájutok énis egy HOX-hoz, és el is olvastam a dolgokat rola itt az oldalon, de mégis kicsit még meg vagyok kavarodva, hd2 -m volt azon megtudtam csinálni h android fusson, és mikor elromlott benne a kijelzö rátudtam huzni vissza rá a windows mobile-t úgy h nem volt belöle probléma, galaxy s2 re váltottam ott szintén fözött romokkal használtam a készüléket, és bármikor vissza tudnám állítani full gyárira a szoftverét meg minden, viszont ezzel a HOX-aé nem vagyok teljesen tisztában, olvastam ezt az s off meg s on os dolgot, de most ez mégis mit jelent? azt hogy a gyárto egy idö után engedélyezi az s off-al azt hogy fözött romot rakjak rá és garanciában is javitják bármi baja van vagy félreértelmezem? szoval pontosan ez az s off ( ha jön hogy is fog kinézni vagy mi lesz a pontos szerepe és kb mikorra várható? ) mert ha nem sok idö akkor inkább várok rá hogy kijöjjön, örülök és majd további segítséget kérek töletek hogy fözött romot rakhassak rá? gondolom addig rootolni sem kéne mert az már elve gar vesztéssel jár és vissza se tudom már állitani soha olyanra hogy ha garis baja lenne akor javítsák? elöre is köszönöm a magyarázatotokat, mindenesetre azért még átfutom párszor a leirását itt az oldalon hátha eljut az agyamig csak kicsit bonyolultabbnak tünik a dolog mint s2 esetében volt, vagy csak nagyon hozzászoktam ahhoz és azért furcsa egy kicsit
A You are not allowed to view links.
Register or
Login topikban leírtam,hogy mi az s-on/off.
A HTC sajnos minden újabb készülékét ezzel a módszerrel zárja(Security ON=S-ON).Ráadásul ez a HOX esetében olyan jól sikerült,hogy fogalmunk sincs arról,hogy mikor lesz S-Offunk...
A HTC adott egy csavart még mindehhez,a bootloader lockot.Ha ezt nyitod(jelenleg csak a htcdev.com-tól kapott unlock kóddal lehet),akkor részleges szabadságot kapsz a készülék felett(root,recovery,custom romok),de ettől a secuflag még ON marad.Ráadásul a folyamat átírja a bootloader legfelső sorát "Locked"-ról "Unlocked"-ra(ha visszazárod,akkor is csak "RELocked" lesz)és ha ilyent látnak a szervizben,ugrik a garancia(jó része).
Szóval ne az Unlockkal kezdd,várj,míg bejáródik a HOX(nehogy valami hardveres gond derüljön ki később,ami egyébként garis lenne),ismerkedj vele.Aztán csak alakul az az S-OFF project is...