Sziasztok!
Már egy pár napja nekem is ICS rendszer van fent (ColdFusionX 2012.05.31-i ), és kínlódok a tárhely problémával :/
Szükségem lenne egy olyan alkalmazásra, ami ha telepítek, akkor alapból az SD kártyára telepítse, és ne keljen manuálisan átrakosgatni. Egészen eddig azt gondoltam, hogy a Link2SD app-al meglehet csinálni, de valamit biztos én rontok el :S
Ehhez kérek egy kis segítséget!
Van egy 8GB- os kártyám,recovery- ben formáztam a kártyát, 1024MB EXT, és 64MB SWAP-ot. A Link2SD alkalmazás elindításakor kijelöltem az EXT3 (próbáltam már úgy is, hogy a számítógépen formáztam FAT32-re és 1GB- ot EXT2-re) helyet, majd újraindítottam a telómat, és ezután kijelöltem az “Auto linkelés”, és “Telepítési hely”-nek, hogy külső legyen.
Ettől függetlenül csak úgy tűnnek el a belső szabad helyek, ha valamit feltelepítek :/
Ami még furcsább számomra, hogy ha a Beállítások–>Tárhely-re rámegyek, ott az Összes hely (162MB) szabad hely 82,74MB, de ha a Beállítások–> Alkalmazásokba megyek, akkor ott 101MB- ot mutat.
Kérem valaki segítsen
, hogy melyik programmal, mit hogyan állítsak be, hogy végre a valós szabad helyet mutassa, és automatikusan az SD kártyára települjön amit telepítek!