0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszi, később felteszem most mennem kell!
Ha nem nyomtad még fel, akkor ugyanazon a linken van , és javítottam rajta. Nem stimmeltek színben sztem a statusbar ikonok ( Wifi , BT stb ) és a menűháttér picit világos volt. Benyomattam egy fekete nagyon sűrű szövet szerű png- t.
szia artu, még nem raktam fel a vk változatodat, 1 kérdés, akku feltöltés ha kész ez sem csippan,vagy ad bármiféle hangot, nekem kéne, mit csináljak ,hogy legyen,ötlet?
Szió ! Tölts le újra ha tegnap már letöltötted, mert változtattam 2-3 dolgon. ( Esztétikai ) Nem nyúltam be a rendszerhangokba. De ha gépnél leszek, küldök vmit , azt berakod a romodba, és okés lesz az akksifeltöve hangod .
namivan Olasz?!
köszi, és annak örülni fogok,ha küldesz.
Szia Artu, annak a hangnak én is örülnék !! Gratula egyébként, nagyon szuper !!
feltettem, olyan stilusosan,artu-s an okés. 1 észrevétel, a térerő jelzést nem lehetett volna kékre?a hangra a megoldást meg várom, tudom hova kéne másolni, de hiába teszem ,nincs hang, remélem van ötleted. már priviben is kérdeztemm anno, ha emlékszel, de megoldást nem találtam azóta sem.
Na. Én a térerőt direkt csináltam ilyenre a sok sok kék mellé, szerintem jól néz ki. De visszarakhatod a systemUI - ből a stat_sys_sinal 1,2,3,4 és fully ikonokat. Látod úgyis melyik az. A hang meg egyelőre érdekes nekem is, mert furamód én is beraktam az ui mappába. De sztem gyáriba kéne először megnézni, mert vki mintha azt mondta volna abban sem volt.
Valaki megtudja mondani mitől ilyen ez!!
nemgyözök csodálkozni ezen az artu vk-án ilyen jó gyors,szuper rom még nem volt gs2 -ömön, ezt mindenkinek ki kell probálni,KÖSZI ARTU,
Vegre egy rom amire azt mondom maradni fog.Köszönöm en is. Egy nagy bajom van, hogy a mester atpartolt az LG-re!
hát nekem is, de igérte kapok még rom-ot ,tesztre. ez vigasztal.
Vigasztalj mast is, hogy meg is osztod!
Milyen eldzsíre váltott?