0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Felraktam (egyelőre próbábúl) az 5.1.1-et. Jól muzsikál, csak még a jkay-t kell kitapasztalni. Két kérdésem lenne azért, amit még nem találtam meg rajta. Lehet én vagyok vaksi. 1. Azt a kis lakatot el lehet tüntetni??2.A notibaron lehet a rezgés ki-be kapcsolni?? (sound+vibr./vibr) És még 1 A notbaron hol lehet beállítani, hogy milyen funkciókat lehessen kapcsolgatni?
Szeva. A lakatot azt egy külön zip.fájlt le kell tölteni ahonnan a vk szoktad..oldal elején ott a link.A funkciókat pedig a jkay-ben találod a megoldást. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
És az milyen néven fut
--VK--Remove Lock in status bar.zip
SrácokEzt a rusnya ikont hol találom Már mindenütt lecseréltem másra de ha a lock-ra kiakarom tenni a Phone-t még mindíg ezt ajálja fell visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
/system/app/phone.apk ban lesz
Ott már mind kivan cserélve ilyenre, ezért kérdeztem
én apex-et használok ,nekem ilyen gyárilag. vagyis igy néz ki nálam vk-ban.
Az az igazság hogy a GB-nél is arra törekedtem , ne legyen annyi plussz progi fent a kinézet miatt, inkább a gyárit vagy a benne lévőtt turbózni fel Namost ebben Nova van, ne kelljen már feltenni még másikat Amúgy tegnap feltettem, de valami nem volt jó, ismét az atomstabil GB van fent
nova-ban apex ben lehet az ikonokat témázni, adw-és go nak az ikonjai jók hozzá. van olyan téma amiben ez a teló ikon is benne van.
5.1.2 feltöltés alatt
Ez már szinte követhetetlen!! Ez mennyivel lesz más??
Igen. Ő túl sűrűn nyomat ki új verziót ( pár naponta ) Feleslegesnek tartottam a melómat. Mert mire kész, másnap jön az új. Mókuskerék.
•Remove Jkay deluxe settings in Settings •Remove lock Button in status bar •Changer Icon battery •New Sense Style Multi Tasking •TouchWizUX-1.5.1 Landscape mode •Add HomeSmack •Add Icon S3 •Update: Gmaps, Google+, Singin
Artu!! Nem felesleges!! Én a helyedben minden 3.-at variálnám át!!
3 a magyar igazság!
Ha van igazság!!!;)Kis tüzet tessék behozni!!
ennyi idö alatt már 6 szor felrakhattad volna itt az eredeti vidi, feltettem de most nincs kedvem vidizni. jó , You are not allowed to view links. Register or Login
Haggyá má!! Örültem, hogy ezt a jkay-t ki tudtam gubancolni úgy ahogy nekem kell!! Most már legalább ezt is kiismertem!!