2024, 11 25, 09:05:51

Szerző Téma: [ROM-4.0.4]-[--VK--™]-[-XWLPX-V5.4.4-]-[Fast-Stable]-[MultiLanguage]  (Megtekintve 174097 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
Re: [ROM]╬ICS╬--VK--™Smooth-Stable-XWLP7-V4.5
« Reply #325 Dátum: 2012, 04 17, 19:54:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Még egy kérdés  :oops:

Ezt a You are not allowed to view links. Register or Login kernelt feltehetem ehhez a ROM-hoz ?!

Igaz, nincs még sok tapasztalatom ezzel a speedmod kernellel, de én megszoktam már a CF-Rott kerneleket, továbbá azoknak meglátásom szerint jó a fogyasztása...
Igen jo,de en a helyedben nem cserelnem le.Ez a rom igy jo ahogyan van.A speedmod kernelnel meg szvsz nincs jobb. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #326 Dátum: 2012, 04 17, 20:35:38 »
Na srácok :D Lemondtam eme romról..kipróbáltam Omega v10-et...fent van 1-1,5 órája...de kicsit töltöm, és megy is vissza a 4.6.1....nem tudom, Vietcong barátunk mit művel a romjaival...de nagyon jó szakács, igazán pikáns :D
Jött a semmiből, senki se ismerte előtte(legalábbis én nem láttam tőle korábban romokat), és főzött, nem is akármilyet! Szóval....Omega, Batista..."legnagyobbak".....de véleményem szerint, legjobban optimalizálva a VK van!!! A sok egyedi dologgal nagyon szerethető...átlátszó névjegy, tárcsázó...modok..sorolhatnám. Egyszerűen ez a megfelelő ROM! :ok: ;)

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
Re: Re: [ROM]╬ICS╬--VK--™Smooth-Stable-XWLP7-V4.5
« Reply #327 Dátum: 2012, 04 17, 22:08:00 »
csak feltettem, jön a teszt :D

a 6.0 ban rec mod ,download, a 6,1 nincs >:(
szerk, van mégis csak máshogy :ok:
idáig ennyi.

amugy minden megyen,

Egy részletesebb beszámoló azért érdekelne holnap az addigi tapasztalatokkal. Full wipe után tetted fel?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető sztrogoff19

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Note3
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #328 Dátum: 2012, 04 17, 22:18:45 »
Köszönöm a választ wolfpapa,

maradni fog (egy darabig biztosan), még nyüstölöm, most ugye sokat kapott a kis arcába a telefon, mert hosszú hónapok óta most cseréltem ROM-ot és emlékezetem szerint a CF-Root-nak is kellett talán egy-két hét, hogy beálljon.

Most töltöm fel teljesen a kicsikét, aztán majd meglátjuk, hogy alakul a fogyasztás, illetve még a CWM miatt csíptem a CF-et, de felpakoltam a ROM Manager-t, azzal csináltam egy mentést, szóval annyira nem is hiányzik  :)

Juhaszroli,

igazad van, tényleg nagyon meg lehet kedvelni ezt a ROM-ot rövid idő alatt, én is így vagyok vele, de bízom benne, hogy hosszabb távon is gyümölcsöző marad a kapcsolatom a VK ROM-al.

A GPS eddig jónak tűnik, az ablakból is gyorsan talált jelet, ez eddig nem volt jellemző, a WiFi (mint írtam) teljesen stabil, a zseblámpa funkció a stat.bar-on nagyon tetszetős, plusz az is szimpatikus, hogy eleve több battery mod-ot készített hozzá, én a honeycomb verziót tettem fel, szerintem az még ami a legjobban látható.

Az biztos, hogy igényes munkát végzett "kici sárga" barátunk, nyomtam is neki a "thanks" button-t  :)

Apropó, most az utóbbi pár alkalommal nem is villant fel a gyári lockscreen (ripple lock-ot használok), lehet hogy ez is magához tért, de majd meglátjuk mi lesz pár nap múlva ...
Aquila non captat muscas

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #329 Dátum: 2012, 04 18, 03:54:25 »
Egy részletesebb beszámoló azért érdekelne holnap az addigi tapasztalatokkal. Full wipe után tetted fel?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

majd ma nyomizom, , idáig annyi,hogy javitva pár dolog, pl minden kék, még a szöveg is fut a média keresés, minden beállitás-ban a kék háttér van, ami a rendszer beállitásban,titanium-nál is rootexben is stb.zenelejátszóban zárt képernyönél a hang le fel nyomizásával lehet számot váltani, a recovery download, máshogy van ,újrainditásra nyomsz, almenüben, aztán majd még nézem, mindenesetre szebb az egész, pedig az elöd is bejött,

amugy csak nyomiztam 1 wipchachet, dalvikot, 4.5.3-on, fel a 4.6, elinditottam, rec ismét wipchache,dalvik,4.6.1 patch, és idáig minden okés.

Nem elérhető laca71

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: LG G2 32 GB/ S4 mini
« Reply #330 Dátum: 2012, 04 18, 08:39:01 »
Sziasztok !

Nállatok a névjegyekhez hozzá lehet fűzni fényképet ?
nálam rögtön leáll a galéria..
Ez az 1 hiba van , de nekem fontos lenne...

Laca

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
« Reply #331 Dátum: 2012, 04 18, 08:50:06 »
majd ma nyomizom, , idáig annyi,hogy javitva pár dolog, pl minden kék, még a szöveg is fut a média keresés, minden beállitás-ban a kék háttér van, ami a rendszer beállitásban,titanium-nál is rootexben is stb.zenelejátszóban zárt képernyönél a hang le fel nyomizásával lehet számot váltani, a recovery download, máshogy van ,újrainditásra nyomsz, almenüben, aztán majd még nézem, mindenesetre szebb az egész, pedig az elöd is bejött,

amugy csak nyomiztam 1 wipchachet, dalvikot, 4.5.3-on, fel a 4.6, elinditottam, rec ismét wipchache,dalvik,4.6.1 patch, és idáig minden okés.

Már napi 2-3x rakom újra a romot, de a galéria még mindig nem szerkeszt,inkább leáll XD
Esetleg még valami ötlet?
Másnak mindenkinek müxik?
Koon

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #332 Dátum: 2012, 04 18, 08:53:52 »
Köszönöm a választ wolfpapa,

maradni fog (egy darabig biztosan), még nyüstölöm, most ugye sokat kapott a kis arcába a telefon, mert hosszú hónapok óta most cseréltem ROM-ot és emlékezetem szerint a CF-Root-nak is kellett talán egy-két hét, hogy beálljon.

Most töltöm fel teljesen a kicsikét, aztán majd meglátjuk, hogy alakul a fogyasztás, illetve még a CWM miatt csíptem a CF-et, de felpakoltam a ROM Manager-t, azzal csináltam egy mentést, szóval annyira nem is hiányzik  :)

Juhaszroli,

igazad van, tényleg nagyon meg lehet kedvelni ezt a ROM-ot rövid idő alatt, én is így vagyok vele, de bízom benne, hogy hosszabb távon is gyümölcsöző marad a kapcsolatom a VK ROM-al.

A GPS eddig jónak tűnik, az ablakból is gyorsan talált jelet, ez eddig nem volt jellemző, a WiFi (mint írtam) teljesen stabil, a zseblámpa funkció a stat.bar-on nagyon tetszetős, plusz az is szimpatikus, hogy eleve több battery mod-ot készített hozzá, én a honeycomb verziót tettem fel, szerintem az még ami a legjobban látható.

Az biztos, hogy igényes munkát végzett "kici sárga" barátunk, nyomtam is neki a "thanks" button-t  :)

Apropó, most az utóbbi pár alkalommal nem is villant fel a gyári lockscreen (ripple lock-ot használok), lehet hogy ez is magához tért, de majd meglátjuk mi lesz pár nap múlva ...

ROM managerrel azért csak óvatosan, én még GB-n szívtam vele sokat. CWM (mármint alkalmazás) meg van pl. a siyah kernelben is (utolsó stabil 3.0.1 nagyon jó ezzel a ROM-mal)

Nem elérhető Fubi_75

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung i9500
  • PDA ROM: Prism™ Barebone
« Reply #333 Dátum: 2012, 04 18, 09:44:15 »
Már napi 2-3x rakom újra a romot, de a galéria még mindig nem szerkeszt,inkább leáll XD

Most raktam fel a 4.6.1-et, a szerkesztésbe mind a két galériában be tudok menni (bár nem változtattam a képen semmit)!

Viszont a kikapcsoló gombnál előugró ablaknál nincs a CWM illetve Download mód. Hol tudom ezt beállítani (hogy legyen), mert sehol sem találom (vagy rossz helyen keresem)?

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #334 Dátum: 2012, 04 18, 09:49:18 »
Most raktam fel a 4.6.1-et, a szerkesztésbe mind a két galériában be tudok menni (bár nem változtattam a képen semmit)!

Viszont a kikapcsoló gombnál előugró ablaknál nincs a CWM illetve Download mód. Hol tudom ezt beállítani (hogy legyen), mert sehol sem találom (vagy rossz helyen keresem)?

ha az újraindításra nyomsz, akkor ugrik fel a négy lehetőség

Nem elérhető Fubi_75

• DOUBLE CLUB
« Reply #335 Dátum: 2012, 04 18, 09:52:51 »
ha az újraindításra nyomsz, akkor ugrik fel a négy lehetőség

De az előző verziónál (4.5.3) nekem nem négy lehetőség volt, hanem több... Görgetni tudtam. Itt jelent meg a recovery és a download mód...

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO, Navigon
  • PDA: SG S6 Edge. G925F
  • PDA ROM: XXU3COI9 5.1.1
« Reply #336 Dátum: 2012, 04 18, 10:32:15 »

[/quote]

Limahl: pipa, újraindítás után ott maradt.
A képernyő felvillanás pedig csak ha gombal nyomom ki!! Ha magátol elsötétül akkor jó.

Nem elérhető jantsi

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: Echoe 4.4.2 v20
« Reply #337 Dátum: 2012, 04 18, 10:43:32 »
Helló! Ha dpi-t állitok miért nem bootol be a telefon? csak ha recoveryben ujrarakom a rendszert akkor indul el ujra.

Nem elérhető Koon

« Reply #338 Dátum: 2012, 04 18, 10:49:10 »

A root explorer-el bemásoltam a romba lévőt, a tulajdonságait átírtam olyanra mint a google gallerynek van(mert az müxik), reboot, ugyan az a hiba! !
Koon

Nem elérhető sztrogoff19

« Reply #339 Dátum: 2012, 04 18, 11:39:58 »
Üdv,

tapasztalt valaki olyat, hogy halkabb lett a médialejátszó ?! Nekem az tűnt fel, hogy lényegesen halkabb, mint volt az előző ROM-al...

Ezen lehet valamit javítani, vagy esetleg a 4.5.3 utáni verzión/verziókon jobb azaz hangosabb ?
Aquila non captat muscas

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #340 Dátum: 2012, 04 18, 13:25:38 »
De az előző verziónál (4.5.3) nekem nem négy lehetőség volt, hanem több... Görgetni tudtam. Itt jelent meg a recovery és a download mód...

power gomb hosszan nyomva-újraindít menüpont-ekkor bejön nálam 4 opció: hot boot, reboot, recovery, download

Ezek voltak korábban külön-külön direkt elérhetőek, ezért tudtál a menüben görgetni.
Ennél több újraindítási opció korábban sem volt (legalábbis nekem nem - nem is hiszem, hogy az újraindulásra lenne többféle mód)

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #341 Dátum: 2012, 04 18, 13:27:05 »
A root explorer-el bemásoltam a romba lévőt, a tulajdonságait átírtam olyanra mint a google gallerynek van(mert az müxik), reboot, ugyan az a hiba! !

a fejlesztői beállítások alatt a GPU leképezést kikapcsolva is ez a hiba?

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #342 Dátum: 2012, 04 18, 13:28:11 »
Helló! Ha dpi-t állitok miért nem bootol be a telefon? csak ha recoveryben ujrarakom a rendszert akkor indul el ujra.

a rommer írta, hogy nem lehetséges a ROM-jában dpi-t módosítani, mert ő sem ért hozzá (gondolom valami támogatást kéne ehhez a ROM-ba tenni, amit ő nem tesz meg alapból)

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #343 Dátum: 2012, 04 18, 13:30:09 »
Üdv,

tapasztalt valaki olyat, hogy halkabb lett a médialejátszó ?! Nekem az tűnt fel, hogy lényegesen halkabb, mint volt az előző ROM-al...

Ezen lehet valamit javítani, vagy esetleg a 4.5.3 utáni verzión/verziókon jobb azaz hangosabb ?

nem emlékszem, milyen volt a 4.5.3-on, de 4.6.1-en eléggé hangos (fülessel voodooval meg még hangosabb)

Nem elérhető sztrogoff19

« Reply #344 Dátum: 2012, 04 18, 13:33:33 »
Köszi a választ doongoo  :)

Annyit had kérdezzek meg, hogy a 4.6.1-et elég csak wipe cashe meg dalvik-al feltenni, nem kell full wipe ugye ? Továbbá, utánanéztem ennek a voodoo-nek a Play-en, de nem tettem fel, mit kell erről tudni, hogy kell használni, beállítani ?
Aquila non captat muscas

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #345 Dátum: 2012, 04 18, 13:44:46 »
Köszi a választ doongoo  :)

Annyit had kérdezzek meg, hogy a 4.6.1-et elég csak wipe cashe meg dalvik-al feltenni, nem kell full wipe ugye ? Továbbá, utánanéztem ennek a voodoo-nek a Play-en, de nem tettem fel, mit kell erről tudni, hogy kell használni, beállítani ?

igen elég, mint irtam is viszább, én is csak wipechache, dalvik, fel a 4.6, boot, újra rec, ismét wipchache, dalvik,fel a 4.6.1. kitünöen müxik, minden, galéria, kép  szerkesztés, ok, hivó képet is tudok beállitani, megyen minden pöpecül, nálam az ég világonsemmi gond vele, minden mit használok megy, (persze mindenki mást használ) de amiket én az mind baró, aksi kitünö, nálam 100% os ez a rom, nem is lesz fent más, az tuti. :taps:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #346 Dátum: 2012, 04 18, 13:57:41 »
Sense style Multitasking From --VK--™ will be coming soon

nagyon baresz lesz, nékem tetszik, mit fog még kihozni ebböl az ics-böl :taps:

Nem elérhető Koon

« Reply #347 Dátum: 2012, 04 18, 14:00:03 »
a fejlesztői beállítások alatt a GPU leképezést kikapcsolva is ez a hiba?

Igen ez. Próbáltam bepipálva,nem pipálva.... azaz érdekes hogy elkezdtem előről, felraktam a legelső VK romot és már ott is ez volt a probléma!
Koon

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #348 Dátum: 2012, 04 18, 14:02:12 »
Igen ez. Próbáltam bepipálva,nem pipálva.... azaz érdekes hogy elkezdtem előről, felraktam a legelső VK romot és már ott is ez volt a probléma!

ha hátteret állitasz az müxik? a gyáribol?

Nem elérhető Fubi_75

• DOUBLE CLUB
« Reply #349 Dátum: 2012, 04 18, 14:13:18 »
power gomb hosszan nyomva-újraindít menüpont-ekkor bejön nálam 4 opció: hot boot, reboot, recovery, download

Ezek voltak korábban külön-külön direkt elérhetőek, ezért tudtál a menüben görgetni.
Ennél több újraindítási opció korábban sem volt (legalábbis nekem nem - nem is hiszem, hogy az újraindulásra lenne többféle mód)

Köszönöm a segítséget! Ezek hiányoztak nekem a a felugró ablakból! Így már tökéletes! Amúgy nagyon jó rom szerintem is. Bár a kernelt cseréltem Abyss 2.0-ra (AnTuTu 6303 pont).