Köszönöm a választ wolfpapa,
maradni fog (egy darabig biztosan), még nyüstölöm, most ugye sokat kapott a kis arcába a telefon, mert hosszú hónapok óta most cseréltem ROM-ot és emlékezetem szerint a CF-Root-nak is kellett talán egy-két hét, hogy beálljon.
Most töltöm fel teljesen a kicsikét, aztán majd meglátjuk, hogy alakul a fogyasztás, illetve még a CWM miatt csíptem a CF-et, de felpakoltam a ROM Manager-t, azzal csináltam egy mentést, szóval annyira nem is hiányzik
Juhaszroli,
igazad van, tényleg nagyon meg lehet kedvelni ezt a ROM-ot rövid idő alatt, én is így vagyok vele, de bízom benne, hogy hosszabb távon is gyümölcsöző marad a kapcsolatom a VK ROM-al.
A GPS eddig jónak tűnik, az ablakból is gyorsan talált jelet, ez eddig nem volt jellemző, a WiFi (mint írtam) teljesen stabil, a zseblámpa funkció a stat.bar-on nagyon tetszetős, plusz az is szimpatikus, hogy eleve több battery mod-ot készített hozzá, én a honeycomb verziót tettem fel, szerintem az még ami a legjobban látható.
Az biztos, hogy igényes munkát végzett "kici sárga" barátunk, nyomtam is neki a "thanks" button-t
Apropó, most az utóbbi pár alkalommal nem is villant fel a gyári lockscreen (ripple lock-ot használok), lehet hogy ez is magához tért, de majd meglátjuk mi lesz pár nap múlva ...