0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hát..őőő...igen mert aksiban nagyon jól teljesített,gördülékeny volt benne minden,mondjuk elég testre szabható...na meg a camera 100x szebb képet csinált nekem a JB mint az ICS,lehet hülyeség de tényleg viszont a zene az valami katasztrófális és nekem az számít a legjobban ( beatsaudio+poweramp és 2 együtt valami mesés )meglehet szokni,sőőt már kezdtem is csak nagyon meguntam,hogy állandóan váltogatnom kelet rom1 és rom2 között mikor mit akartam
Áááá nem kellet "így teljes a kép" ez az 1 nem tettszett benne 5.1.3-nál ugye full átlátszó volt minden ( köszönet " limahl " -nak ) utána én váltottam JB-re ....de ezt inkább hagyjuk
VK S3 ?
És tényleg van már S3-ra akkor többet S2-re nem is csinál?
Pár órás. Sztem áttért. Én már feltoltam. Hát nem lassú
De most ezt hagytad fönt vagy nem
dobjatok már 1 linket ,nem találom
Màr megint s3-ad van? Vk sose a lassú romokról volt hîresTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
??Nálatok nem csinálja?
Ezt neked már nem kell keresni.Pc-n SystemUI TC-el megnyitod.Png. bemásol(amit linkeltem)felülír aztán becsukod és system\app mappába vissza másol és reboot.
Sziasztok!Már mindent megtettem, de ezt valahogy nem tudom megfejteni.visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginÖtlet?
Segíts már nekem mod-királynő Én még nem cserélhgettem eddig .png-ket. Csak a res/drawable-hdpi-ben kell cserélni? Mert ezt megcsináltam, de nekem ilyen kékes-tejszerű lett az alapszín a kezdőképernyőn és a lock-on is. mi lehet a gondja. Nova launcher amúgy.Permissions-t kell állítgatni?
Nem akartam reklámozni, de nem tudom kitörölni
Pedig ott kell.Igen,ha másolod be kell állítani permissions-t. Muta képet róla...
Én ki tudtam!
Köszi!És tudsz valami megoldást a hiba elhárítására. Vagy miért nem látszik a Galéria illetve a VK galéria?
nincs véletlenül törölve vagy fagyasztva ez a két apk?
Nincs, amióta feltettem a romot ilyen és azóta már feltettem 2x és szintén nem változik semmi.
wipdata meg minden vot mielött feltetted? a galéria müxik ha belépsz?
Volt igen! És működik rendesen a galéria. De azt hozzá teszem, hogy van ott valami, mert meg tudom nyomni és be is jön, csak nem jelenik meg az ikon meg a szöveg mellette.