2024, 11 25, 08:00:47

Szerző Téma: [ROM-4.0.4]-[--VK--™]-[-XWLPX-V5.4.4-]-[Fast-Stable]-[MultiLanguage]  (Megtekintve 174095 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Numera

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s 2
  • PDA ROM: xwlp7
Re: [ROM-4.0.4]-[--VK--™]-[-XWLPX-V5.4.4-]-[Fast-Stable]-[MultiLanguage]
« Reply #3000 Dátum: 2012, 10 03, 19:07:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mert nincs benne a gyári SIP aktiválva szerintem.
Ezért nem bántam nagyon, mikor leszedtem.
Vannak jó dolgok az újabb verziókban, de nem csak jók.
Engem pl. ez a nagy átlátszó-áttetsző divat sem dob fel, meg az élő hátterek.
Viszont az 5.4.4-ben alkalmazott Fancy Widgetshez egyelőre kedvet kaptam.
A VoIP hiány sok egyébként jónak tűnő ROM-nál kizáró ok nálam.

Na én vissza is raktam az előzőt a sip miatt.
Most milyen romot használsz amúgy?

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #3001 Dátum: 2012, 10 03, 19:24:11 »
Nekem teszik, egész esztétikusan összehozta, pedig nem szeretem az átlátszót. Így JB után az akadozás nagyon feltűnő, dehát ez ICS. És sajnos eldobta a GSM-hálót (bár visszajött). Second-nak próbáltam, de ennyi volt.

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #3002 Dátum: 2012, 10 03, 20:04:14 »
Na én vissza is raktam az előzőt a sip miatt.
Most milyen romot használsz amúgy?
Azt, ami elsődleges a profilomban. VK 5.1.2 XWLPG. Ez eléggé beállt és bevált nálam. Amire használom pont jó, és ez még JKay-os.
Amik utána kijöttek, nem mindet tettem fel, de vagy az átlátszóság és egyéb kinézeti dolgok, vagy nem volt SIP, vagy volt valami zavaró bug, és nem volt kedvem ezeket a saját kedvemre beállítani, módosítani.
Vagy már a fórumban olvasottak miatt fel se tettem, vagy hamar ment vissza a nandroid mentés.
Második ROM-nak próbáltam még a Simplistic V és VK 5.4.4 verziókat, de ezeknél sincs SIP.  :(
Bár lehet, hogy a Simpliben pont van. Már nem emlékszem. Jahhh, van, ott lenni kell. "SIP Calling enabled." van írva az infóban.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #3003 Dátum: 2012, 10 03, 20:06:32 »
Mi az a SIP?  :oops:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #3004 Dátum: 2012, 10 03, 20:20:19 »
Mi az a SIP?  :oops:
A wiki szerint: You are not allowed to view links. Register or Login
A lényeg, hogy VoIP hívásokat tudsz bonyolítani a telefonnal interneten keresztül. (mobilnet vagy wifi)
Ha van egy ilyen VoIP szolgáltatónál fiókod, akkor vonalas hívást jóval olcsóbban tudsz bonyolítani. Vagy netes hívásnál akár ingyen.
Hasonló még a Skype és Viber is.

Ha van VoIP fiókod beállítva, és még Skype is, akkor működés szerint egy hívás esetén megkérdi, hogy Skype vagy telefon. Ha a telefont választod, utána meg hogy mobil vagy internetes hívás.
Elvileg nem volna fontos, hogy maga a telefon a gyári tárcsázóval tudja a VoIP-ot, mert vannak rá appok is. De ezek tudásuk ellenére nem jöttek be, vagy a mikrofon volt túl halk a legnagyobb erősítés mellett is, és nem értették a másik oldalon, vagy valamelyik oldalon elég torz volt a hang többféle kodekkel is.
Legjobban a stock SIP megoldás jött be nekem.

Nem elérhető Kalosi8585

• PDA: Note II. / Galaxy s5 / Galaxy s7 edge
« Reply #3005 Dátum: 2012, 10 03, 20:46:36 »
galeryhoz ha visszaolvasol leirtam és linkeltem mindent, a többit meg eva. ;)

Köszi, meg is van és már használatban. Eva Neked meg grt nagyon jók!

Nem elérhető Numera

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s 2
  • PDA ROM: xwlp7
« Reply #3006 Dátum: 2012, 10 03, 22:12:36 »
A wiki szerint: You are not allowed to view links. Register or Login
A lényeg, hogy VoIP hívásokat tudsz bonyolítani a telefonnal interneten keresztül. (mobilnet vagy wifi)
Ha van egy ilyen VoIP szolgáltatónál fiókod, akkor vonalas hívást jóval olcsóbban tudsz bonyolítani. Vagy netes hívásnál akár ingyen.
Hasonló még a Skype és Viber is.

Ha van VoIP fiókod beállítva, és még Skype is, akkor működés szerint egy hívás esetén megkérdi, hogy Skype vagy telefon. Ha a telefont választod, utána meg hogy mobil vagy internetes hívás.
Elvileg nem volna fontos, hogy maga a telefon a gyári tárcsázóval tudja a VoIP-ot, mert vannak rá appok is. De ezek tudásuk ellenére nem jöttek be, vagy a mikrofon volt túl halk a legnagyobb erősítés mellett is, és nem értették a másik oldalon, vagy valamelyik oldalon elég torz volt a hang többféle kodekkel is.
Legjobban a stock SIP megoldás jött be nekem.

Én kettőt is használok.. Neophone és a webcalldirect. Utóbbinál 60 10 euró feltöltése után 60 napig free a vezetékes szám hívása Alaszkáig :-)

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
« Reply #3007 Dátum: 2012, 10 04, 07:48:28 »
Átpakoltam az ikonokat még a redőny alja javításra vár.  :D Ami a lényeg hogy tényleg gördülékeny és akadás mentes,nálam az előzőekben főleg ikonozás után nagyon belassult! :( De itt semmi nem változott!  :ok:
Végül is pont ezért vettem ilyen készüléket mert én nem csak telefonálásra használom...egy rom felrakás pedig
ne szabjon ebben határt ha már a készülék képes arra hogy saját ízlésére alakítsa az ember.  :)

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, mi a videóban látható betűtípus neve és hogyan tudnám azt a telefonomra varázsolni?

Köszönöm a segítségeteket!
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető fireman

• PDA: Samsung Galaxy S3 LTE
  • PDA ROM: Samsung Galaxy S3 LTE 4.4.2 OmniRom
« Reply #3008 Dátum: 2012, 10 04, 09:11:24 »
Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, mi a videóban látható betűtípus neve és hogyan tudnám azt a telefonomra varázsolni?

Sony sketch -> Font Installer, ha jól emlékszem root jog kell

Nem elérhető Jaygab

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Oneplus Two
  • PDA ROM: Lollipop 5.1.1 Oxygen OS 2.1.0
« Reply #3009 Dátum: 2012, 10 04, 10:19:33 »
Sony sketch -> Font Installer, ha jól emlékszem root jog kell

Szerintem meg SaturnPlus.
Letöltöd az .apk-t, feltelepíted, majd beállítások>>kijelző>>betűstílus...... voila  :D
És ehhez szerintem root sem kell...

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #3010 Dátum: 2012, 10 04, 11:13:19 »
Szerintem meg SaturnPlus.
Letöltöd az .apk-t, feltelepíted, majd beállítások>>kijelző>>betűstílus...... voila  :D
És ehhez szerintem root sem kell...
Nem ez... a sony-t használom!  ;)
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #3011 Dátum: 2012, 10 04, 13:45:09 »
Sziasztok!

tessék ,letöltöd,telepited, beállitások,kijelzö,betüstilus,kiválasztod,és kész.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #3012 Dátum: 2012, 10 04, 15:18:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

egyik szemem sir másik nevet,jövöhéten jön a gs 3 mam ,és ahogy nézem vk is váltott. gs2 re sajnálom,de mivel gs3 mam lészen,soha jobb hirt :D :taps:

valószinüleg,ezért final,ez a final :(

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #3013 Dátum: 2012, 10 04, 15:26:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

egyik szemem sir másik nevet,jövöhéten jön a gs 3 mam ,és ahogy nézem vk is váltott. gs2 re sajnálom,de mivel gs3 mam lészen,soha jobb hirt :D :taps:

censored a >:( >:( >:(
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #3014 Dátum: 2012, 10 04, 18:40:01 »

Micsoda????átmész a szomszédba?  :shock:  :'(  :'(  :(
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #3015 Dátum: 2012, 10 04, 18:42:08 »
Micsoda????átmész a szomszédba?  :shock:  :'(  :'(  :(

át,lehet megbánom,de occo.lejár az elöfizum, de lányomé lészen a 2 eske,ugyhogy marad az is. meg a bütykölése is. :D

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #3016 Dátum: 2012, 10 04, 18:47:57 »
Én most hagytam az eredeti modemmel de űgy eldobta ma a hálózatot mint a huzat.  :hmm: Így is szenved a telenor a hipernettel...  :hmm: igy el sem tudja dönteni az ember mivel használja amivel jó lenne.

Bertrand Russell

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #3017 Dátum: 2012, 10 04, 19:22:50 »
át,lehet megbánom,de occo.lejár az elöfizum, de lányomé lészen a 2 eske,ugyhogy marad az is. meg a bütykölése is. :D
Meg lesz a sorozatod S1,S2,S3!  :D :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
Én most hagytam az eredeti modemmel de űgy eldobta ma a hálózatot mint a huzat.  :hmm: Így is szenved a telenor a hipernettel...  :hmm: igy el sem tudja dönteni az ember mivel használja amivel jó lenne.

Ma nekem is eldobta a hálózatot, bár én LQ6-os modemet használom szintén a telenorral. Lehet szolgáltató oldalon volt valami hiba.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető robee19

• Navigáció / Navigation: IGO8.3
  • PDA: SGS II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
Ma nekem is eldobta a hálózatot, bár én LQ6-os modemet használom szintén a telenorral. Lehet szolgáltató oldalon volt valami hiba.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Lehet valami összefüggés benne, nekem Simplivel dobta ma el T-mobil oldalon. Mióta Simpli van fent sosem dobta, de épp ma igen!

Nem elérhető GOldieking

• PDA: GAlaxy s
  • PDA ROM: DOv jp8
« Reply #3020 Dátum: 2012, 10 04, 21:42:44 »
Hi

This post is directed at any MODS or ADMINS.

Please remove this rom. It uses MY android.policy.jar and ALLIANCEROMs customsettings.apk without any permission. His previous rom did the same to Simplistic rom from Legend95k.

He took my entire policy file. I decompiled this roms policy and this is what i found...

This lockscreen is not in this rom, or in any other rom apart from alliance, so why are these files there?

I also decompiled his "locksettings.apk" and this is Alliances CustomSettings.apk renamed. You can see here it says com.ficeto..... in the manifest. Ficeto is our app and kernel dev at alliancerom.com.

Please respect this request. I worked damn hard on that ripple for months, not to get it stolen and posted in someone elses rom. I will also PM any admin/mod i see with this message.

I hope you understand my point, I have attempted a Google translate of this post..below....

ManyThanks

¡Hola

Este post va dirigido a cualquier MODS o administradores.

Por favor, elimine este rom. Utiliza MI android.policy.jar y customsettings.apk ALLIANCEROMs sin permiso.

Tomó mi archivo de política entera. Yo descompilado esta política roms y esto es lo que encontré ...

También me descompilado su "locksettings.apk" y esto es Alianzas CustomSettings.apk cambiado el nombre. Se puede ver aquí dice com.ficeto ..... en el manifiesto. Ficeto es nuestra aplicación y dev kernel en alliancerom.com.

Por favor, respeten esta petición. He trabajado duro en ese maldito no conseguir lo robado y publicado en alguien elses rom. También voy PM cualquier admin / mod que veo con este mensaje.

Espero que entiendan mi punto, he intentado traducir a Google de este post .. a continuación ....

ManyThanks

Nem elérhető robee19

• Navigáció / Navigation: IGO8.3
  • PDA: SGS II
  • PDA ROM: Stock 4.1.2
« Reply #3021 Dátum: 2012, 10 04, 22:02:02 »
Hi

This post is directed at any MODS or ADMINS.

Please remove this rom. It uses MY android.policy.jar and ALLIANCEROMs customsettings.apk without any permission. His previous rom did the same to Simplistic rom from Legend95k.

He took my entire policy file. I decompiled this roms policy and this is what i found...

This lockscreen is not in this rom, or in any other rom apart from alliance, so why are these files there?

I also decompiled his "locksettings.apk" and this is Alliances CustomSettings.apk renamed. You can see here it says com.ficeto..... in the manifest. Ficeto is our app and kernel dev at alliancerom.com.

Please respect this request. I worked damn hard on that ripple for months, not to get it stolen and posted in someone elses rom. I will also PM any admin/mod i see with this message.

I hope you understand my point, I have attempted a Google translate of this post..below....

ManyThanks

¡Hola

Este post va dirigido a cualquier MODS o administradores.

Por favor, elimine este rom. Utiliza MI android.policy.jar y customsettings.apk ALLIANCEROMs sin permiso.

Tomó mi archivo de política entera. Yo descompilado esta política roms y esto es lo que encontré ...

También me descompilado su "locksettings.apk" y esto es Alianzas CustomSettings.apk cambiado el nombre. Se puede ver aquí dice com.ficeto ..... en el manifiesto. Ficeto es nuestra aplicación y dev kernel en alliancerom.com.

Por favor, respeten esta petición. He trabajado duro en ese maldito no conseguir lo robado y publicado en alguien elses rom. También voy PM cualquier admin / mod que veo con este mensaje.

Espero que entiendan mi punto, he intentado traducir a Google de este post .. a continuación ....

ManyThanks
MEgírtam majd kitöröltem a véleményem.... unalmas már ez a "ő lopott....Ő is....Ő is!" Egyébként rendes tag. Ha nem tudnátok angolul lefordította nekünk Spanyolra is ?! :D Egyébként hatalmas angol tudásommal számomra most az sem derült ki hogy a Simplistic-et vagy Vk-t szidja éppen :)

Nem elérhető GOldieking

• PDA: GAlaxy s
  • PDA ROM: DOv jp8
« Reply #3022 Dátum: 2012, 10 04, 22:10:30 »
Szia

Ez az üzenet arra irányul bármely MODS vagy ADMINS.

Kérjük, távolítsa el ezt a rom. Használ MY android.policy.jar és ALLIANCEROMs customsettings.apk engedély nélkül. Az előző rom ugyanezt tette Simplistic rom-től Legend95k.

Elvette a teljes politikai fájlt. Én decompiled ezt roms politika és ez az, amit én találtam ...

Ez lockscreen nem ebben a rom. Valójában az sem rom, kivéve szövetség, miért ezeket a fájlokat ott?

Én is decompiled ő "locksettings.apk", és ez Alliances CustomSettings.apk átnevezték. Láthatjuk itt azt mondja com.ficeto ..... A nyilvánvaló. Ficeto mi app és kernel-dev at alliancerom.com.

Kérjük, tartsa tiszteletben ezt a kérést. Dolgoztam rohadt keményen, hogy nem, hogy azt ellopták, és írt valaki másnak rom. Én is PM any admin / mod látom ezzel az üzenettel.

Remélem érted a lényeg, próbáltam lefordítani a Google ezen a poszton .. lent ....

ManyThanks

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
MEgírtam majd kitöröltem a véleményem.... unalmas már ez a "ő lopott....Ő is....Ő is!" Egyébként rendes tag. Ha nem tudnátok angolul lefordította nekünk Spanyolra is ?! :D Egyébként hatalmas angol tudásommal számomra most az sem derült ki hogy a Simplistic-et vagy Vk-t szidja éppen :)
Én se nagyon értem vk-ban màr nincsen annyi cucc az hogy a simplistic-ben hol talàlt azt nem vàgom.nem tudom mit küzd inkàbb csinàlna evy jobb romot és nem vk-t meg a simplisticet szidni

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
Én se nagyon értem vk-ban màr nincsen annyi cucc az hogy a simplistic-ben hol talàlt azt nem vàgom.nem tudom mit küzd inkàbb csinàlna evy jobb romot és nem vk-t meg a simplisticet szidni

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Hej lehet hogy igaza van, sőt...
Ha csináltál volna már magadtól egy romot, tudnád mennyi meló van vele. A legkönnyebb ellopni a készet. Ti meg hasznaljátok nagy vigyorogva a lopott cuccokat, és még a tolvaj rommer az Isten.

Spitya-Tapatalk-SGS-II