0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ez valóban megoldotta, Köszönöm a segítséged!
újratelepítés de full wipe nélkül, csak wipe dalvik és wipe cache. Egyszer csinálta nekem ezt a hot rebootot. Próbáltad úgy is, hogy a bekapccsal kapcsolod be a képernyőt és nem a home-mal?
Köszönöm, sikerült, megjavult.Az AOSP lock screen-en lehet válatani az alkalmazást, vagy többet betenni??
készül ahogy nézem az 5.4.3 mivel ez már van.-VK--ICS-XWLPX-V5.4.3-Ripple Lock-etcsinálhatna már valami nagyon jót.
Kicsikartam VK-ból hogy hol lehet őt követni You are not allowed to view links. Register or Login
ettöl nem vagyok okosabb,most akkor 5,4,3 csak patch,vagy rom lesz? vagy mivan na ,ebböl még annyit sem értek mint angolul
Nézegettem most kicsit a VK-s képeket az FB-s csoportban.A lényeg már minden átlátszó? eddig nem volt ennyire.Gondolkodtam a simplistic lecserélésében mondjuk nem azért mert rossz csak az az újdonság keresés. Mondjuk az hogy még mindig kék miden az elégé vissza tántorít
engem meg az átlátszóság.ez már sokk nem tetszik,olyan gagyis.
Valaki lesz olyan bátor és felrakja a romot? Mert én nem Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
ha fent lesz végre az 5.4.4, én felteszem. Az 5.4.3 patchet már eltüntette az oldalról
Már fent van és jön is lefelé....
mármint az 5.4.4, mert az a 17,2 MB lejön, de az még nem teljes, az biztos, zip sem képes kibontaniszerk: már 194 MB, de még mindig nem teljes
Az XDA-t hagyjátok a baez az új oldalaYou are not allowed to view links. Register or Login
kis izelitö.
Én is beakartam linkelni jó lesz ez szerintem fel is fogom dobni ha majd valahova feltölti
én is,mert az átlátszó lock az nekem köll,már mióta vadászok ré. gb jk óta.
itt már fenn is vanYou are not allowed to view links. Register or LoginCsak vajon ez full rom?
töltöm le,nézem.
lejött,megnyilik a gépen ugyhogy tuti jó. csak 1 baj ,full wipe zip, a francba.