0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Elvileg az AccuWeatherDeamonService.apk lenne... ? Csak zavaró hogy service.apk Valaki bólogasson hogy ez vagy nem,én mást nem találtam az apk. közt.
Az apex-et hogy lehet eltávolítani a telefonról.A root explorerrel nem engedi.
Egy működő samung appset honnan lehet letölteni?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
épp most raktam fel az VK 5.3, eddig minden Ok, csak belépve a VK settingsbe elég szegényes a korábbi beállításokhoz képest... Mi történt, én csináltam valamit rosszul vagy ennyire le lett butítva a VK settings?
Miért van az, hogy gondol egyet a telefon beszélgetés közben eldobja a térerőt és szétkapcsol?! Ránézek a kijelzőre és a térerő ikon helyén egy áthúzott kör van, majd 15-20 sec múlva visszajön a térerő ! Egyre jobban idegesít ez a ROM
Sziasztok. Nekem a swiftkey nem mukodik az 5.2.3 alatt. Elso betu utan lefagy. Mi a teendo? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Nálam ment a swiftkey de letöröltem mert nekem nem tetszet
Sziasztok. Nekem a swiftkey nem mukodik az 5.2.3 alatt. Elso betu utan lefagy. Mi a teendo? élő hátteret használsz? mert akkor csinálja. szedd le a playből a multiling keyboad-ot, az jó lesz!
Ok, de neked is 5.2.3-on? Ja és melyik kernellel? az sem mindegy ám
Én mindíg a swype-re szavazok Abban lehet diktálni, és nem kell keresgélned a hosszú, rövid betűket, tudja az h melyik ő kell
Láttam a videót, és esetleg ha feltennéd valahova az 5.2.2-t akkor lehet h nem állnék át goára
Sziasztok,Segítséget szeretnék kérni lock screen kapcsán! VK 5.2.2-t használok és nem jövök rá, hogy hol lehet beállítani azt, hogy az "élő háttérkép" látszódjon a lock screen-en is zárt módban.Előre is köszönöm.