0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
pedig ez most tökéletesen megfelel..meg már unom is,,minek ha müxik minden? semmi értelme. nekem most jó ahogy van,,,és jb lesz a következő,,,de csak ha lesz vk.egyszerüen már nem érdekel a rom olás,,,beleuntam.
5.2.1 miben több a sim 5.2-nél?
mondtam nem rakom fel,de megtettem kb öt perc,, hogy lássátok milyen, minden kafa tán gyorsabb, ennyi,,nekem elözö is jó volt,ennyi.
Azt az időjárás widget megy látom hogy benne van a romban de nem hozza a widgeteknél és így nem is tudom kirakni Még maradok ezen a romon meggondoltam magam nem váltok még JB-re
Azt az időjárás widget megy látom hogy benne van a romban de nem hozza a widgeteknél és így nem is tudom kirakni Még maradok ezen a romon meggondoltam magam nem váltok még JB-re Mit használsz apexet Mert az alatt nem megy ez az időjárás...
Nova-t használok
Szerintem az ugyan az....mármint azon sem megy...csak ha vk-t használsz akkor tudod azt az időjárást használni.
ez de gáz ezért dühből felrakom az aopk JB-t
dehogy rakod, csak a szád jár Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Nem is rakom mert az audio hiba vagy mi az zavar majd a következő verziót amiben javítják úgyis max pár nap Amúgy mindenki ennyire rápörgött erre a JB-re? mert szegény VK-t mindenki lecseréli kb
Nincs itt semi audio hiba, ami lényeges lenne. 3 betűs navi nekem amúgy is néma volt mindíg, ne csicseregjen oda tudok én nézni (havi 4-5000 km-t vezetek), a video felvételnél van hang, a fimnézéshez meg Bs playert kell használni és ott tökéletes a hang!
persze hogy megy,beraktam 1 régi rombol,apexet használok.
fel tudnád valahova tölteni? Amúgy kár hogy gyári romokra nincsenek olyan témák mint aopk vagy CM-ra amit csak telepítek és kész nem kell recovery-ben mászkálni
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Limahl írtad apexet használsz.Lennél olyan kedves és csinálnál videót a programtárról(programok között lapozol) és animációnak a keresztet mutasd már légyszi... Köszönöm.
erre gondolsz?
Igen,pontosan erre! Nagyon köszi a segítséget.
VK--ICS-XWLPO-V5.2.2-Final-Multi-Language You are not allowed to view links. Register or Login