0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hali a siyah kernelt fel lehet rakni gond nélkül ??köszi gamod ui: mehet hozzá a kernel cleen-er ??
Siyah megy vele szépen, kamera fix után minden működik.Kernel cleenert én nem használtam, de baja nem lesz tőle.
kamera fix-et merre találom ga
Valaki feldobta az új siyah kernelt?
Igen. Mindig. Vagy pontosabban majdnem mindig. Öööö, izé, pontosan melyikre gondoltál?
4.0 bár lehet még kisem jött
A végleges 4.0 még nem jött ki.A linkelt betákat én nem próbáltam.Szoktam feltenni betákat is, de csak közvetlenül azokat, amik a Gokhan oldalán is megjelennek.
Néztem hogy zárták az XDA-s topikját a romnak akkor nem is lesz több VK? vagy most mi van?
Majd,ha nem nyúlja GOA romját,akkor lesz.
magasrol xarok ki kitöl nyult ,s mit ha tökéletes,,,goa nem az,,,ez igen.
Ha utólagosan szeretném módositani a bootanimaciót akkor a zip-be milyen mappába kell helyeznem hogy cwm fel tudjam rakni?
Azt vettem észre hogyha a futó alkalmazásokat nézem a beállításoban azon belül is a háttérfolyamatokat akkor kicsit akad a görgetés siyah 4.0.1+LQ6 modem van fennt
Novánál nekem is ez volt.Apexnél nincs ilyen.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Akkor ez Nova Bug lesz Te a sima vagy a Pro-s apexet használod illetve nálad is van olyan hogyha gyorsan lapozol akkor a widgetek nem tudnak betölteni?