0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hali tudom ,hogy vissza kéne olvasnom de nem tudom hogy meddog szal vki megosztaná velem ezt a wipe-nél levő téglásítást hogy lehet elkerülni ?? és hogy mi köze hozzá a seepmod-nak köszi ga
Semmi!!! Felejtsétek el azt a téglásodást!
ok értem akkor mehet fel nyugodtan ? nincs jig-em ga
Már írtam, de választ nem kaptam. Tegyek fel egy stockot odinnal, vagy cMIUI-ra mehet full wipe után?
Mehet SpityaOlyan gonosz vagy
Semmi gonoszság, csak már uncsi ez a tégla téma.Tapatalk-GalaxyS-II
értem én hogy uncsi csak nem tudom az előzményeket és azért kérdezem meg hogy tudjam , hogy mire számítsak és mivel és a siyah kernelt használom mi lehet vele a gondköszi ga
ha a feltevése után nem nyomsz recoveryből wipe-ot, akkor semmi gondod nem lesz (akkor sem biztos)
Ez alatt már nyugodtan wipe-olhat Most vagyok túl a 20.on kb
Én meg soha nem is szoktam wipeolni, és minden rom fel ment rendesen.Szerintem tök felesleges dolog.
Ez azért így nem teljesen igaz.....én sem mindig teszem ,de sokszor hasznos lehet.
Pölö
hali azzal mit lehet kezdeni hogy amikor valamit írni akarok akkor eltünik az ahova írni kell de ha hozzáérek a bill-hez akkor vissza jön ??ga
Egyelőre nincs rá megoldás tudtommal.
ok köszi ga
de van nálam semmi baja,,speedmod al tessék használni siyah val kaksi ez a rom, bocs a vidiért de nem állt le a screencast de ugyis az eleje a lényeg.speedmod van fenn nem cseréltem gamehet fell erre is a vk-ani-ICS.zip
Vagy rakj fel egy másik billentyűzetet,nálam utána megszűnt ez a gond