0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Siyah kernelt föltehetem hozzá
Nálam semmi gond vele valami tévhit hogy a kernelek téglásítanak csak a gyári veszélyes azis csak Wipe-nál
fel de ez is kell hozzáYou are not allowed to view links. Register or Login
na nyomj 1 factoryt,,,nagy szájú
nem azt sem tudtam miröl beszélnek,,,mikor elöször olvastam csak néztem,,,,nálam megyen elsö perctöl fogva,,,ki érti ezt? a sok moddolt vk,,,,nesztek,,,meg a csicsa
Én akármit teszek fel nem lehet irni vele Ha latom a betuket akkor nem tudok irni ha meg tudok irni akkor meg csak a hatterkepet latom. Ez igy vakon gepelve nagyon szar. Valami megoldas esetleg? Hiaba teszek fel kulonbozo keybordokat.
Limahl ajánlott egyet ha vissza olvasol egy oldalt.Nekem azzal jó.
Igen...ez egy új fajta vírus itt a fórumon szűk baráti körben fertőz.... És gyorsan terjed...
Limahl ajánlott egyet ha vissza olvasol egy oldalt.Nekem azzal jó. Multiling próbáld.
Azzal sem megy mar probaltam.
Hogy raktad fel a romot?
ahogy kell. wipe cache dalvik
Ez a billentyűzetes video nem mutat sok különbséget GOA-hoz képest, VK átlátszó az meg nem, Korábbi beírás a settingsben sem mutat nagy eltérést, ez angol, az német. Akkor most mi is van tulajdonképpen?
mi a vk-át szeressük,,,és nem gyalult mindent mint a goa ...szépen 2 perc alatt ugyan ugy maradt minden progi stb ahogyan volt.
ezt láttátok már....egész nap nyomiztam mégis most is találok meglepit,,,,kell erre még pár nap mire mindent felfedezek.
Ez mi a lópikula
mit tom én ,nyomztam mindent,,,ozt elöjött,azt sem tom mitöl hogy,,,,,de van...meg ne kérdezzétek hoy smint csináltam gözöm nincs
Bocsi...de ez miért is kell hozzá