2024, 11 30, 12:04:23

Szerző Téma: [ROM-4.0.4]-[--VK--™]-[-XWLPX-V5.4.4-]-[Fast-Stable]-[MultiLanguage]  (Megtekintve 174545 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

horizotya

• Vendég
You are not allowed to view links. Register or Login
Ne hepciáskodj már megint  :D Vk volt a kedvencem nekem is de ha nem tuti akkor nem kell. Nálad is fent áll ama bizonyos probléma,hogy ha szöveget írnál nem jelenik meg a szövegdoboz amig pár betüt le nem ütsz? Vagy esetenként vakon gépelsz?Erre panaszkodik mindenki.Meg állítólag meg meg áll a rendszer főleg ha belépsz az appdrawerbe.Nálad is ilyen?
Nekem is csinálta ezt a szövegdoboz dolgot.... de csak a benne lévő samsung billentyűzettel,amit én sosem használok igy mikor feltettem a jól bevált Smart_Keyboard_Pro_v4.6.1 meg is szünt ez a probléma  :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Nekem is csinálta ezt a szövegdoboz dolgot.... de csak a benne lévő samsung billentyűzettel,amit én sosem használok igy mikor feltettem a jól bevált Smart_Keyboard_Pro_v4.6.1 meg is szünt ez a probléma  :)

ja én meg swypot használok ,,,gyárit én sem :D  de megnéztem most a gyárinál sincs hiba nálam.  nem köll full wipolni,,,ez a tanulság. :D

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Nem tudom mért vicc??? én azon csodálkozom hogy mást nem zavar hogy öröké le van vágva egy fekete csíkkal a képernyő felső része.. :hmm: mintha a TVm képernyőjéből is hiányozna egy fekete csík  :shock:
Kinek a pap....  ;)
Én meg ezt a mindenáron és mindenhol való átlátszóságot úúúúútááálom.  :D
Én meg azt nem értem, konkrétan pl. itt, hogyha ez ugye status bar, akkor miért jobb, ha az adott háttér adott változó, "összevissza" pixelei látszanak a kijelzett státusz ikonok körül.
Miért nem jó, hogy fekete, és van egy állandó kontraszt? Nekem egyébként is elég sötétes kék a háttér, így nagyon nem üt el.
Addig jó, míg erre is, arra is létezik megoldás.  :ok:

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Énis feldobtam És NO Wipe-al csináltam :D :D :D és semmi gond nálam is fenn áll az a billentyűzetes probléma de csak addig még meg nem nyomok valamit de utána midnen jól megy amúgy nagyon baba
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Lacus_

• Vendég
Kinek a pap....  ;)
Én meg ezt a mindenáron és mindenhol való átlátszóságot úúúúútááálom.  :D
Én meg azt nem értem, konkrétan pl. itt, hogyha ez ugye status bar, akkor miért jobb, ha az adott háttér adott változó, "összevissza" pixelei látszanak a kijelzett státusz ikonok körül.
Miért nem jó, hogy fekete, és van egy állandó kontraszt? Nekem egyébként is elég sötétes kék a háttér, így nagyon nem üt el.
Addig jó, míg erre is, arra is létezik megoldás.  :ok:
Ezt kifejtenéd bővebben, hol látsz Te itt összevissza pixeleket ???  :hmm:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Time

Amit linkeltél, annál nincs, mert a felső rész nagyjából hasonló egységes színárnyaltot tartalmaz a status bar helyén. Ha nem egyformát.
Úgy értettem, hogy ezen a részen változó színek vannak. Van ilyen háttér is.
De még a te esetedben se értem, hogy miért jobb ezen a kékesszürke háttéren megjeleníteni a ciánkékes státusz ikonokat, szövegeket.
( Lehet, hogy a szín meghatározás nem volt tökéletesen korrekt a részemről.  ;) )
Nekem a fekete háttér előtt jobban olvasható, látható. De biztos az én szememben és ízlésemmel van probléma, ha ez az átlátszósdi annyira trendi és elvárt.  ;D
Hacsak az nem az ideológia, hogy nem is kell ezeknek annyira látszani, jobb ha diszkrétebbek picit.  ??? ???
Ez a diszkrét irány már nálam is előfordult. Eleinte az UOT konyhában szép színváltósra készítettem a kör akksijelzést, azután a VK-nál a talán picit kisebb és 15%-ig egyszínű is bejött, amit rátettem. Nem tolakodik annyira, és tényleg nem is kell.

Lacus_

• Vendég
Amit linkeltél, annál nincs, mert a felső rész nagyjából hasonló egységes színárnyaltot tartalmaz a status bar helyén. Ha nem egyformát.
Úgy értettem, hogy ezen a részen változó színek vannak. Van ilyen háttér is.
De még a te esetedben se értem, hogy miért jobb ezen a kékesszürke háttéren megjeleníteni a ciánkékes státusz ikonokat, szövegeket.
( Lehet, hogy a szín meghatározás nem volt tökéletesen korrekt a részemről.  ;) )
Nekem a fekete háttér előtt jobban olvasható, látható. De biztos az én szememben és ízlésemmel van probléma, ha ez az átlátszósdi annyira trendi és elvárt.  ;D
Hacsak az nem az ideológia, hogy nem is kell ezeknek annyira látszani, jobb ha diszkrétebbek picit.  ??? ???
Ez a diszkrét irány már nálam is előfordult. Eleinte az UOT konyhában szép színváltósra készítettem a kör akksijelzést, azután a VK-nál a talán picit kisebb és 15%-ig egyszínű is bejött, amit rátettem. Nem tolakodik annyira, és tényleg nem is kell.
Nyugodj meg nem ezt a hátteret használom, csak az nem publikus ;) :D
És amit Te mondasz ahol más színben látszik, az nem átlátszó hanem áttetsző ;)

Így lehet állítani mennyire legyen átlátszó ;)

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7

Na erre voltam kíváncsi,ugyanis én is azt használom. Köszönöm. ;)
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Én rádobtam a siyah 3.4.1-et és teljesen jól működik a cucc
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2

Köszi, már én is akartam küldeni újra az én screenshotomat hogy hol látsz ott pixeleket.
a Tiéd is milyen "rosszul" néz ki, az egész képernyőt kihasználja pffuj :D
Samsung Galaxy S II Next Generation

Lacus_

• Vendég
apxben állitsd be,engem nem zavar,,,ha lehúztam a redönyt a tetején átlátszót gagyi modon,,,brrrr nekem tetszik igy ahogy van,,,miért kell mindennek átlátszani? nem értem,,,jkay nélkül ezek nincsenek,,,de nékem nem is hiányoznak.
Amúgy amit írtál szerintem egy xml átírás hogy a notifi hol és mekkora helyen jelenjen meg :oops: :oops:
Ha tudnám hogy kell átírni már rég megcsináltam volna :oops:
Itt a sok rommer meg színező, de ilyen apróságokkal nem foglalkoznak :oops:
A többit nem is említem :-X

Nem elérhető Time

És amit Te mondasz ahol más színben látszik, az nem átlátszó hanem áttetsző ;)
Jó legyen, átlátszó, áttetsző, trapsparent, translucent...
Annyiban mindegy, hogy ez a hatás nekem nem szimpatikus. De mint kiderült elég törpe kisebbség lehetek ebben.  ;D

Idézet
Így lehet állítani mennyire legyen átlátszó ;)
Akkor most áttetsző vagy átlátszó?  :D Jó legyen. Ha a statusbar teljesen átlátszó, akkor átteszik alóla a háttérkép.  ;) Korrekt?

Lacus_

• Vendég
Jó legyen, átlátszó, áttetsző, trapsparent, translucent...
Annyiban mindegy, hogy ez a hatás nekem nem szimpatikus. De mint kiderült elég törpe kisebbség lehetek ebben.  ;D
Akkor most áttetsző vagy átlátszó?  :D Jó legyen. Ha a statusbar teljesen átlátszó, akkor átteszik alóla a háttérkép.  ;) Korrekt?
Te most belém akarsz kötni ???
Használd a feketét, elöbb beleég a kijelzőbe az állandó ikon ;) :D :D
Részemről téma lezárva.

Nem elérhető oldman

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100 - CM10.1-121223 Spitya
Kérdésem, hogy találkozott-e bárki ezzel a problémával, ha igen, akkor mi a megoldás ?

Lehet hogy félreértelek?

Beállítások/VK-Settings/Settings/Statusbar/Battery Status

Nekem  itt 9 féle lehetőség van. Ezek nem jók?
oldman

Lacus_

• Vendég
Lehet hogy félreértelek?

Beállítások/VK-Settings/Settings/Statusbar/Battery Status

Nekem  itt 9 féle lehetőség van. Ezek nem jók?
Amikor Ő ezt írta még nem volt VK 5.2 :hmm: :hmm:

horizotya

• Vendég

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
tényleg ilyen tetszetős ikonokat hol lehet letölteni hogy utána belerakjam az apk-ba mint a képen pl.gmail,fényképező stb..

Lacus_

• Vendég
tényleg ilyen tetszetős ikonokat hol lehet letölteni hogy utána belerakjam az apk-ba mint a képen pl.gmail,fényképező stb..

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2

jelszó?
Samsung Galaxy S II Next Generation

Nem elérhető oldman

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100 - CM10.1-121223 Spitya
Amikor Ő ezt írta még nem volt VK 5.2

Bocs, nem figyeltem.
oldman

Nem elérhető Time

Köszi, már én is akartam küldeni újra az én screenshotomat hogy hol látsz ott pixeleket.
A pixeleket külön nem látod, szerencsére. De a kép ugye pixelekből áll össze.  ;) És amire utaltam, ha nem egyszínű pixelekből áll az állapotsor, akkor az változó, "összevissza" lesz, vagy lehet. Ezt kifejtettem utána, hogy hogyan értettem.

Idézet
a Tiéd is milyen "rosszul" néz ki, az egész képernyőt kihasználja pffuj :D
Hmmm. Egész képernyőt kihasználni... ??? Mire? Azon a kis helyen is a háttérképben "gyöngyörködni"? Ez a pap és papné effektus.
Ahogy én tudom, a Windows system tray és tálca se a háttérkép színeit, pixeleit tartalmazza.
Kivétel, mióta bejött az Aero hatás a Vista/Win7 rendszerekkel, azóta tényleg ez diszkréten áttetsző. Volt.
A Windows 8 majd újra nem lesz, száműzték az Aero hatást tudtommal.

Lacus_

• Vendég
jelszó?
Bocsi ehez már nem kell

horizotya

• Vendég
Bocsi ehez már nem kell

Köszönöm  :ok:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
ezt tényleg nem hiszem el :D

nálam szemmel láthatóan sokkal szebben ,és simábban müxik minden,,,böngészö minden,és láthatóan gyorsabb,,,,de ezt senki nem irogatja,,,és nézi,,,de miért? mindenkinek az a fontos ,hogy 1 csik átlátszó é,vagy nem az óra itt van vagy ott, ilyen vagy olyan ikon,,,,könyörgök,,,ilyen szépen még nem müxött a telom, pedig már volt fent pár rom,,,,nálam ez a fontos és az elsö,,,a többi csak utána,  majd lesz jkay ehez is stb,,,,nagyon szépen müxik minden le a kalappal.

a legjobban müxü romom idáig.

aztán ölég volt,,,aki akarja rakja aki nem nem,,,én nem szólok többet.

ende. ;)

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
ezt tényleg nem hiszem el :D

nálam szemmel láthatóan sokkal szebben ,és simábban müxik minden,,,böngészö minden,és láthatóan gyorsabb,,,,de ezt senki nem irogatja,,,és nézi,,,de miért? mindenkinek az a fontos ,hogy 1 csik átlátszó é,vagy nem az óra itt van vagy ott, ilyen vagy olyan ikon,,,,könyörgök,,,ilyen szépen még nem müxött a telom, pedig már volt fent pár rom,,,,nálam ez a fontos és az elsö,,,a többi csak utána,  majd lesz jkay ehez is stb,,,,nagyon szépen müxik minden le a kalappal.

a legjobban müxü romom idáig.

aztán ölég volt,,,aki akarja rakja aki nem nem,,,én nem szólok többet.

ende. ;)
Na hát  :shock:  :shock: mintha ez pörgősebb és gyorsabb lenne limahl mint az  eddigiek....  ;)  :D
jó jó de tudod ez is olyan hogy a videón szerintem nem olyan...ha majd mindenki fölpakolja és kipróbálta,úgy is
meglátja...  ;)
Arról nem beszélve, hogy mindig ezt mondjuk minden új rom megjelenésekor hogy ez most a leges-leges leggyorsabb,leggördülékenyebb és szebb....  :oops:  :)
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Na hát  :shock:  :shock: mintha ez pörgősebb és gyorsabb lenne limahl mint az  eddigiek....  ;)  :D
jó jó de tudod ez is olyan hogy a videón szerintem nem olyan...ha majd mindenki fölpakolja és kipróbálta,úgy is
meglátja...  ;)
Arról nem beszélve, hogy mindig ezt mondjuk minden új rom megjelenésekor hogy ez most a leges-leges leggyorsabb....  :oops:  :)

én egész délelött nyomiztam,és látom a kölönbséget,,,,,mert látható,,,,használatnál,,,,de itt lefogadom feltették,,,ez nem látszik át az nem az óra itt ott,,,,lemerem fogadni meg sem néztek semmit csak ezt,,,na ez dühit,,,,müködjön okésan minden nálam ez az első és legfontosabb,,,,ez a rom meg azt teszi.

és ha nem te irsz nem is válaszolok,,,,, O->-