0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
ja ja, nékem is tetszik,nagy mágus a csávó mióta az 1 romját kiadta még gb en azóta mindig hozzá térek vissza,probák után,csak nehogy vegyen gs 3 mat mostanában mert akkor muszáj lesz nékem is,pedig nem akarok.
Nagyon jó rom lesz ez de ha jól láttam gyári kernel volt még fenn.Nem is kell Ide Jkay van minden sőt most már csak azt nem tudom hogy téglásít e vajon
Nem akarhatsz te tisztasági betétet...
You are not allowed to view links. Register or Loginrecovery simán telepíted
Ez valamiért nálam nem jó!! System UI leáll.
lpg...és deodexet rakod?
Én a sima 4.01-et raktam!!
probáld eztYou are not allowed to view links. Register or Loginbár furcsa ez a vk,,,,én is szedtem le fehéret,,,minden oké volt,,,kivéve ,hogy nem volt redöny,,,eltünt
Nekem jó lett köszi. Piros is, meg redőny is van. Olyan mint a tűzoltó autó!! Márcsak az a kérdés, hogy a centerclock-ot vissza rakhatom é?
jkay ban nem tudod állitani?
Kiváncsi vagyok mikor jön ki a VK ha már tudot róla videót csinálni akkor szerintem pár nap és kinn lesz
Láttam én is a videót, az elején még azt mondtam hogy háát ez ugyanaz aztán kezdte mutatni a finomságokat valaki tudja hogy mikor rakja ki kb.? láttam hogy elég friss még ma reggel postolta..
Tényleg jó piros... nem bántja a szemed
vk 5,2Features : • Base XWLPO • Kernel SpeedMod K3-30 • Deodexed+Rooted+Zipaligned • Full Rom Optimize .png • Removed some apk Samsung • Mod Font Size in Setting/Display • Add & Mod LG Launcher + Add 5 Theme - Galaxy SIII - LG Biz - Cozywall - LG Optimus - Marshmalow • Add 16 Toggles Statusbar • Add 4 boot options under the restart button • Add CRT Animation On/Off ( In --VK--Settings /Settings ) • Add S3 Video Pop Up • Add S3 Taskmanager • Add 12 LockScreen ( In --VK--Settings /Settings ) • 9 battery style ( In --VK--Settings /Settings/Statusbar ) • Mod Full Translucent ( Howto activate Full Translucent : Settings /Developer options /Enable Forrce GPU rendering ) • Call Recording • Call Noise Reduction+disable increasing ringtone • Remover SMS in Call Log • Mms.apk no MMS auto-conversion -200 contacts per SMS. • Sysctl.prop Tweaks • YouTube (720p HD videos with WiFi and 3G) • New Samsung Bootanimation • Add task button in notification bar • Add Shutdown Animation+ Add app : • SGS3 Music • VK ROM Custommize• Mod theme by My • Transparent Dialer&Contacts • Transparent Mms • Translucent-Music • Translucent-Phone • Browser Themes • etc............................
Vajon tölthető??
Jó telefon, jobb mint ez, de nem használom ki a többletfunkciókat. Számomra + 50 K - t nem ér meg, hogy egy szériával újabb telefonom legyen.
A többletfunkció alatt 4 magra gondolsz ami szerintem játékoknál jelent előnyt elsősorban,mert gondolom a a nagyobb kijelző az jobb azért nem?
még ne,még nem egész,,,már néztem.