2024, 11 25, 00:55:22

Szerző Téma: [ROM-4.0.4]-[--VK--™]-[-XWLPX-V5.4.4-]-[Fast-Stable]-[MultiLanguage]  (Megtekintve 174017 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: [ROM]╬ICS╬--VK--™Smooth-Stable-XWLP7-V4.5
« Reply #175 Dátum: 2012, 04 14, 10:40:00 »
igy néz ki most, milyen unalmas lesz rom-olás nélkül. :'( ezt csak frissiteni fogom az tuti, probáltam én már az összes fellelhetö rom-ot, de ez a legjobb. minden téren számomra.

mert ehez tuti nem nyulok hozzá, ha létezik ,és lesz 100% os rom akkor ez lészen az, minden tutin müxik.

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO, Navigon
  • PDA: SG S6 Edge. G925F
  • PDA ROM: XXU3COI9 5.1.1
« Reply #176 Dátum: 2012, 04 14, 11:43:32 »
"hát én  4,5 ,2 re tettem ha 4.5,1 -ed van most, elöször a 2 tedd fel,szerintem, wipechache ,dalvik ozt mehet rá, aztán az update arra ugyan igy wipechache,dalvik, de menjünk át a topicjába,mert kapunk"  :ok:

Romolás után, wipe és dalvik?? :shock: + az update után??

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #177 Dátum: 2012, 04 14, 11:45:50 »
"hát én  4,5 ,2 re tettem ha 4.5,1 -ed van most, elöször a 2 tedd fel,szerintem, wipechache ,dalvik ozt mehet rá, aztán az update arra ugyan igy wipechache,dalvik, de menjünk át a topicjába,mert kapunk"  :ok:

Romolás után, wipe és dalvik?? :shock: + az update után??

ha 4,5,1 van akkor rá 4,5,2 ,elötte wipechache, dalvik, ha fent van akkor, megint wipechache,dalvik, majd rá az 5,3,

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO, Navigon
  • PDA: SG S6 Edge. G925F
  • PDA ROM: XXU3COI9 5.1.1
« Reply #178 Dátum: 2012, 04 14, 11:48:48 »
ha 4,5,1 van akkor rá 4,5,2 ,elötte wipechache, dalvik, ha fent van akkor, megint wipechache,dalvik, majd rá az 5,3,

Így már logikus!! Csak amit leírtál, mást értettem!  :ok: :ok:

Nem elérhető sztrogoff19

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Note3
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #179 Dátum: 2012, 04 14, 15:34:47 »
Üdvözlet,

pár kérdésem lenne ezen ROM-ot használó fórumtársaimhoz  :)

Nekem még a GB KI4 van fent, mert ezzel abszolút elégedett vagyok (stabil, jó fogyasztás, stb.), viszont egy ideje azért szemezek az ICS ROM-okkal és eddig ezt találtam a legszimpatikusabbnak  :taps:

Az láttam limahl fórumtárs által készített videón (köszönet érte), hogy meggyőző a ROM, valamint hogy van benne magyar nyelv.

Azt szeretném tudni, hogy ennek a felrakását mikét valósítsam meg ? Tegyek fel egy stock ICS-t, majd arra rá ? Gondolom törlések szükségesek...

Feltételezem a google play-ben telepített programjaim is visszaállnak, ha felcsatolom a telefont. Azt is szeretném tudni, hogy SMS backup ezen ROM-on működik-e ?

Aztán a mentett APN-ek is visszatehetők ? Ebben a ROM-ban, illetve magában az ICS-ben is van a megszokott Feladatkezelő alkalmazás, vagy azt kiváltotta valami ?

Limahl nagyon dicsérte, hogy stabil a ROM, nekem ez a legfontosabb, nagyon ritkán szánom rá magam a cserére, de akkor tutira szeretek váltani. Custom ROM-ot utoljára pedig az S1-re tettem fel...

Itt egyébként JIG-el el lehet tüntetni a sárga háromszöget (ROM vagy szoft.ver. függő) ? Valamint ezen ROM-nál kell valamit variálni a régi bootloader-rel ?

Én azt szeretném, hogy egyszerűen fel tudjam tenni, csinálok egy mentést CWM-el, meg mondjuk TB-al (bár ez mondjuk nem fontos kevés progit használok), aztán nyomok mindenféle törlést, feldobok egy stock ICS-t, majd rá ezt a ROM-ot (a legfrissebb a legjobb egyébként?), örülnék neki, ha nem kellene még külön kernellel, meg old bootloader-rel tökölni, bár az már nem túl megerőltető, végül JIG-el eltüntetném a háromszöget és ezt követően visszaállítanám az APN beállításokat, meg az SMS-eket, egy-két progit és öröm-boldogság  :D

Ez így, az utolsó bekezdésemben vázoltak szerint működne ? Illetve megköszönném, ha a kérdéseimre is választ kapnék  :)

Végül, de nem utolsósorban itt a PDAFC-n fellelhető ROM Odinos frissítés még működik ? Legutóbb mikor néztem azt a rovatot a szöveg át volt húzva...

Szerk: amit elfejeltettem megkérdezni, hogy a GPS miként szuperál ? Gyorsan talál jelet, megfelelően működik ?
Aquila non captat muscas

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #180 Dátum: 2012, 04 14, 16:15:19 »
Üdvözlet,

pár kérdésem lenne ezen ROM-ot használó fórumtársaimhoz  :)

Nekem még a GB KI4 van fent, mert ezzel abszolút elégedett vagyok (stabil, jó fogyasztás, stb.), viszont egy ideje azért szemezek az ICS ROM-okkal és eddig ezt találtam a legszimpatikusabbnak  :taps:

Az láttam limahl fórumtárs által készített videón (köszönet érte), hogy meggyőző a ROM, valamint hogy van benne magyar nyelv.

Azt szeretném tudni, hogy ennek a felrakását mikét valósítsam meg ? Tegyek fel egy stock ICS-t, majd arra rá ? Gondolom törlések szükségesek...

Feltételezem a google play-ben telepített programjaim is visszaállnak, ha felcsatolom a telefont. Azt is szeretném tudni, hogy SMS backup ezen ROM-on működik-e ?

Aztán a mentett APN-ek is visszatehetők ? Ebben a ROM-ban, illetve magában az ICS-ben is van a megszokott Feladatkezelő alkalmazás, vagy azt kiváltotta valami ?

Limahl nagyon dicsérte, hogy stabil a ROM, nekem ez a legfontosabb, nagyon ritkán szánom rá magam a cserére, de akkor tutira szeretek váltani. Custom ROM-ot utoljára pedig az S1-re tettem fel...

Itt egyébként JIG-el el lehet tüntetni a sárga háromszöget (ROM vagy szoft.ver. függő) ? Valamint ezen ROM-nál kell valamit variálni a régi bootloader-rel ?

Én azt szeretném, hogy egyszerűen fel tudjam tenni, csinálok egy mentést CWM-el, meg mondjuk TB-al (bár ez mondjuk nem fontos kevés progit használok), aztán nyomok mindenféle törlést, feldobok egy stock ICS-t, majd rá ezt a ROM-ot (a legfrissebb a legjobb egyébként?), örülnék neki, ha nem kellene még külön kernellel, meg old bootloader-rel tökölni, bár az már nem túl megerőltető, végül JIG-el eltüntetném a háromszöget és ezt követően visszaállítanám az APN beállításokat, meg az SMS-eket, egy-két progit és öröm-boldogság  :D

Ez így, az utolsó bekezdésemben vázoltak szerint működne ? Illetve megköszönném, ha a kérdéseimre is választ kapnék  :)

Végül, de nem utolsósorban itt a PDAFC-n fellelhető ROM Odinos frissítés még működik ? Legutóbb mikor néztem azt a rovatot a szöveg át volt húzva...

Szerk: amit elfejeltettem megkérdezni, hogy a GPS miként szuperál ? Gyorsan talál jelet, megfelelően működik ?

na ez jó hosszura sikerdet :D

igen felraksz 1 ics-ét ,teljes factoryreset-tel. aztán mehet eme rom, három szög természetesen eltüntethetö,még jig oldboot,sem kell csak 1 progi a telóra, csak ics-én müxik. természetesen minden vissza állitható, titanium is müxik. gps jó, nálam apn-ek maguktol beálltak, mint idáig minden rom-on. na mi maradt még ki?

de ha mobileodinnal rakod abszolute de nem lészen ,még sárga háromszöged sem, mióta létezik, nálam gépen odin sincs, tök felesleges ;)

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #181 Dátum: 2012, 04 14, 16:20:57 »
No, este én is nekiesek feldobom, milyen :ok:

Nem elérhető Bega76

• Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S 4
  • PDA ROM: Omega rom V9 / Adam kernel
« Reply #182 Dátum: 2012, 04 14, 16:48:31 »
Limahl! Milyen progival tüntethető el a háromszög?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #183 Dátum: 2012, 04 14, 16:50:51 »
Limahl! Milyen progival tüntethető el a háromszög?

Nem elérhető Bega76

• Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S 4
  • PDA ROM: Omega rom V9 / Adam kernel
« Reply #184 Dátum: 2012, 04 14, 17:10:25 »
Köszönöm!

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
« Reply #185 Dátum: 2012, 04 14, 17:11:24 »
Még 4.5.3-hoz is kell a camera zip?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #186 Dátum: 2012, 04 14, 17:11:43 »
Még 4.5.3-hoz is kell a camera zip?

nem .

de az 5.3 az csak 1 patch, ami 5,2 re megyen rá.

Nem elérhető sztrogoff19

« Reply #187 Dátum: 2012, 04 14, 17:58:11 »
Köszönöm a választ limahl  :)

Tehát, akkor felteszek egy stock ICS-t, aztán feldobom a mobile odin-t, amivel meg mehet fel eme ROM és még háromszögem sem lesz, szuper  :taps:

A mobile odin-hoz egy gyorstalpaló esetleg, mert bár hallottam róla, de soha nem használtam  :oops: (gondolom a pro verzió jobb  ;))

Szerk: hoppá, most jut eszembe, mivel a stock nem root-olt, azt el kell játszanom, de az emlékeim szerint nem nagy gond, meg hát xda-ról le lehet szedni - sőt innen is - a stock ICS ROM-hoz a megfelelő CF-ROOT kernelt.

Aquila non captat muscas

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #188 Dátum: 2012, 04 14, 18:02:00 »
Köszönöm a választ limahl  :)

Tehát, akkor felteszek egy stock ICS-t, aztán feldobom a mobile odin-t, amivel meg mehet fel eme ROM és még háromszögem sem lesz, szuper  :taps:

A mobile odin-hoz egy gyorstalpaló esetleg, mert bár hallottam róla, de soha nem használtam  :oops: (gondolom a pro verzió jobb  ;))

majdnem,a gyári ics-ét rakod mobil odinnal, vagy sima odinnal, aztán cfroot kernel, majd eme rom, recovery böl, nehogy odinnal akard felrakni, mert nem fog menni. a gyárit, azt igen,

Nem elérhető sztrogoff19

« Reply #189 Dátum: 2012, 04 14, 18:07:06 »
Oké, köszönöm  :ok:

Már be is szereztem a MO-t, (pro 2.30), aztán az általad leírtak szerint fogok eljárni  :)

A MO-al fel lehet rakni a CF-ROOT kernelt is ? Vagy az is CWM-ből ? Picit beleolvastam a MO leírásába, de nem mélyedtem bele igazán.
Aquila non captat muscas

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #190 Dátum: 2012, 04 14, 18:09:58 »
Oké, köszönöm  :ok:

Már be is szereztem a MO-t, (pro 2.30), aztán az általad leírtak szerint fogok eljárni  :)

A MO-al fel lehet rakni a CF-ROOT kernelt is ? Vagy az is CWM-ből ? Picit beleolvastam a MO leírásába, de nem mélyedtem bele igazán.

fel ,persze, felmásolod teló mem re, aztán a kernelre nyomizol, kiválasztod ,és mehet fel, tök felesleges a rendes odin, a 2.30 al már minden megoldható.ha az ics-ét rakod pipáld a wipe data and chache-t is.

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #191 Dátum: 2012, 04 14, 20:04:56 »
igy néz ki most, milyen unalmas lesz rom-olás nélkül. :'( ezt csak frissiteni fogom az tuti, probáltam én már az összes fellelhetö rom-ot, de ez a legjobb. minden téren számomra.

mert ehez tuti nem nyulok hozzá, ha létezik ,és lesz 100% os rom akkor ez lészen az, minden tutin müxik.

Nagyon meggyőző....lehet elcsábulok :D Azt az élő háttérképet megosztod velünk ha megkérlek? ;)
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #192 Dátum: 2012, 04 14, 20:06:26 »
Nagyon meggyőző....lehet elcsábulok :D Azt az élő háttérképet megosztod velünk ha megkérlek? ;)

Nem elérhető mviktor

« Reply #193 Dátum: 2012, 04 14, 20:12:09 »

Hálás köszönet :taps: Már fent is van :D

Nem elérhető sztrogoff19

« Reply #194 Dátum: 2012, 04 14, 20:14:19 »
Bocsánat, de újabb kérdéssel kell, hogy jelentkezzem...

Láttam a srác videójában az xda-n, hogy ott figyel a programok között a CWM Manager. Tudomásom szerint ez a CF-ROOT kernelek sajátja, vagyis ha felteszem, akkor jön vele ez a kis progi.

A kérdésem az lenne, hogy az alapértelmezett syah, vagy mifene kernelt Ti is cseréltétek, ahogyan olvastam, de az megoldható-e, hogy én az LP7-hez való CF-ROOT kernel használjam ?
Aquila non captat muscas

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
« Reply #195 Dátum: 2012, 04 14, 20:21:49 »

Láttam a srác videójában az xda-n, hogy ott figyel a programok között a CWM Manager. Tudomásom szerint ez a CF-ROOT kernelek sajátja, vagyis ha felteszem, akkor jön vele ez a kis progi.

A kérdésem az lenne, hogy az alapértelmezett syah, vagy mifene kernelt Ti is cseréltétek, ahogyan olvastam, de az megoldható-e, hogy én az LP7-hez való CF-ROOT kernel használjam ?

Tudtommal alapból Speedmod van benne...de szerintem nyugodtan felteheted az Lp7-eset, akár odinnal, akár recoveryből, de nem árt előtte egy wipa cache, és dalvic cache. Én minden kernelcserém előtt ezt megtettem, és sose volt gond  :ok:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #196 Dátum: 2012, 04 14, 20:24:16 »

persze fel teheted, a benne lévö speedmod, nem támogatja, nemtom miért, de siyah, igen. és sokkal jobb az aksiideje. a rom-ban pedig benne van a cwm app.ugyhogy nem kell külön azért cf-kernel. ;)

Nem elérhető mviktor

« Reply #197 Dátum: 2012, 04 14, 20:29:17 »
persze fel teheted, a benne lévö speedmod, nem támogatja, nemtom miért, de siyah, igen. és sokkal jobb az aksiideje. a rom-ban pedig benne van a cwm app.ugyhogy nem kell külön azért cf-kernel. ;)

A siyah jobb mint spmod aksiban?Nálam eddig fordítva volt.De lehet újra kell próbáljam...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #198 Dátum: 2012, 04 14, 20:31:48 »
A siyah jobb mint spmod aksiban?Nálam eddig fordítva volt.De lehet újra kell próbáljam...

nálam a sima, SiyahKernel v3.0.1
Posted on April 8, 2012
van eme rom-mal és jobb az aksi időm simán mint gb-en volt, vagy bármelyik másik kernel-el.

Nem elérhető mviktor

« Reply #199 Dátum: 2012, 04 14, 20:36:53 »
nálam a sima, SiyahKernel v3.0.1
Posted on April 8, 2012
van eme rom-mal és jobb az aksi időm simán mint gb-en volt, vagy bármelyik másik kernel-el.

Holnap bepróbálom,a rommal együtt ;)