Üdvözlet,
pár kérdésem lenne ezen ROM-ot használó fórumtársaimhoz
Nekem még a GB KI4 van fent, mert ezzel abszolút elégedett vagyok (stabil, jó fogyasztás, stb.), viszont egy ideje azért szemezek az ICS ROM-okkal és eddig ezt találtam a legszimpatikusabbnak
Az láttam limahl fórumtárs által készített videón (köszönet érte), hogy meggyőző a ROM, valamint hogy van benne magyar nyelv.
Azt szeretném tudni, hogy ennek a felrakását mikét valósítsam meg ? Tegyek fel egy stock ICS-t, majd arra rá ? Gondolom törlések szükségesek...
Feltételezem a google play-ben telepített programjaim is visszaállnak, ha felcsatolom a telefont. Azt is szeretném tudni, hogy SMS backup ezen ROM-on működik-e ?
Aztán a mentett APN-ek is visszatehetők ? Ebben a ROM-ban, illetve magában az ICS-ben is van a megszokott Feladatkezelő alkalmazás, vagy azt kiváltotta valami ?
Limahl nagyon dicsérte, hogy stabil a ROM, nekem ez a legfontosabb, nagyon ritkán szánom rá magam a cserére, de akkor tutira szeretek váltani. Custom ROM-ot utoljára pedig az S1-re tettem fel...
Itt egyébként JIG-el el lehet tüntetni a sárga háromszöget (ROM vagy szoft.ver. függő) ? Valamint ezen ROM-nál kell valamit variálni a régi bootloader-rel ?
Én azt szeretném, hogy egyszerűen fel tudjam tenni, csinálok egy mentést CWM-el, meg mondjuk TB-al (bár ez mondjuk nem fontos kevés progit használok), aztán nyomok mindenféle törlést, feldobok egy stock ICS-t, majd rá ezt a ROM-ot (a legfrissebb a legjobb egyébként?), örülnék neki, ha nem kellene még külön kernellel, meg old bootloader-rel tökölni, bár az már nem túl megerőltető, végül JIG-el eltüntetném a háromszöget és ezt követően visszaállítanám az APN beállításokat, meg az SMS-eket, egy-két progit és öröm-boldogság
Ez így, az utolsó bekezdésemben vázoltak szerint működne ? Illetve megköszönném, ha a kérdéseimre is választ kapnék
Végül, de nem utolsósorban itt a PDAFC-n fellelhető ROM Odinos frissítés még működik ? Legutóbb mikor néztem azt a rovatot a szöveg át volt húzva...
Szerk: amit elfejeltettem megkérdezni, hogy a GPS miként szuperál ? Gyorsan talál jelet, megfelelően működik ?