2024, 11 27, 05:42:50

Szerző Téma: [ROM-4.0.4]-[--VK--™]-[-XWLPX-V5.4.4-]-[Fast-Stable]-[MultiLanguage]  (Megtekintve 174401 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek
Most meg jó. Ki érti ezt?  :D

Nem elérhető amen

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic GPS Navigation + iGO8
  • PDA: SGS II I9100
  • PDA ROM: ROM: ICS 4.0.3; Phone: XXLQ5; I9100 VK-ICS-XWLPG-5.1.2 + JKay + Siyah 3.3.1
Sziasztok!
Valaki segítene nekem, mert már a végemet járom agyilag  ?

A helyzet a következő.
XWLPG alap romra raknám föl a Segal-féle VK-ICS-5.1.3-at. Wipe cache és wipe dalvik cache után föl is megy recoreyből, ahogy annak lennie kell. Működik is rendesen (legalábbis amennyire ki tudtam próbálni).
A gond a JKay 14.1-es Deluxe Settins telepítésénél kezdődik  . Ugyanis a DS telep és DS beállítások indításakor a DS elkezd sikoltozni, hogy neki márpedig a 14.1-es framework kell. Oké, leszedtem a deodexeltet, rec-ből fölraktam és most jön a kanyar a dologban  , mert a JKay beállítások már okék, viszont a kinézet vagy semmit sem változik (marad minden a gyári az értesítési sávban) vagy csak félig változik  .
Itt megakadtam  . Már legalább 4x raktam újra az 5.1.3-as Segal-féle Romot és sehogy sem tudom normális működésre bírni a JKay-t  .
Már megpróbáltam újra felrakni a 14.1-es frameworköt a 14.1-es Deluxe settinghez, ugyanezt eljátszottam az 5.1.3-n a 14-es frameworkkel és Deluxe setting-szel és mégsem működik   .

Arra tisztán emlékszem, hogy az 5.1.2-es VK-nál semmiféle hóki-póki varázslat nem kellett. Rec-ből felraktam a Romot és amikor reboot után telepítettem a 14-es Deluxe Settings-szet, ahogy az feltelepült, már át is váltotta az értesítési sáv és a redőny kinézetét automatice, amit aztán saját szájíze szerint belőhetett az ember.

Ha tudnátok segíteni az 5.1.3-as Segal-féle VK-ban, hogy lehetne megcsinálni, hogy rendesen működjön a 14.1-es JKay és a 14.1-es Deluxe Settings, azt nagyon megköszönném  !!!
Fontos lenne az 5.1.3-as, mert ki akarom próbálni a SpeedMod kernelt, ami benne van, hogyan muzsikál a gyakorlatban.
Ha másképp nem boldogulok, akkor visszarakom a 5.1.2-es VK Romot, aztán kernelt cserélek. De jobban örülnék, ha az 5.1.3 VK is működne rendesen  .
Előre is köszönöm a segítséget.
PDA: I9100
ROM: ICS 4.0.3 [ROM]-[--VK--™]-[-XWLPG-V5.1.2]-[Jkay]
Phone: XXLQ5
Kernel: Siyah 3.3.1

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Valaki segítene nekem, mert már a végemet járom agyilag  ?

A helyzet a következő.
XWLPG alap romra raknám föl a Segal-féle VK-ICS-5.1.3-at. Wipe cache és wipe dalvik cache után föl is megy recoreyből, ahogy annak lennie kell. Működik is rendesen (legalábbis amennyire ki tudtam próbálni).
A gond a JKay 14.1-es Deluxe Settins telepítésénél kezdődik  . Ugyanis a DS telep és DS beállítások indításakor a DS elkezd sikoltozni, hogy neki márpedig a 14.1-es framework kell. Oké, leszedtem a deodexeltet, rec-ből fölraktam és most jön a kanyar a dologban  , mert a JKay beállítások már okék, viszont a kinézet vagy semmit sem változik (marad minden a gyári az értesítési sávban) vagy csak félig változik  .
Itt megakadtam  . Már legalább 4x raktam újra az 5.1.3-as Segal-féle Romot és sehogy sem tudom normális működésre bírni a JKay-t  .
Már megpróbáltam újra felrakni a 14.1-es frameworköt a 14.1-es Deluxe settinghez, ugyanezt eljátszottam az 5.1.3-n a 14-es frameworkkel és Deluxe setting-szel és mégsem működik   .

Arra tisztán emlékszem, hogy az 5.1.2-es VK-nál semmiféle hóki-póki varázslat nem kellett. Rec-ből felraktam a Romot és amikor reboot után telepítettem a 14-es Deluxe Settings-szet, ahogy az feltelepült, már át is váltotta az értesítési sáv és a redőny kinézetét automatice, amit aztán saját szájíze szerint belőhetett az ember.

Ha tudnátok segíteni az 5.1.3-as Segal-féle VK-ban, hogy lehetne megcsinálni, hogy rendesen működjön a 14.1-es JKay és a 14.1-es Deluxe Settings, azt nagyon megköszönném  !!!
Fontos lenne az 5.1.3-as, mert ki akarom próbálni a SpeedMod kernelt, ami benne van, hogyan muzsikál a gyakorlatban.
Ha másképp nem boldogulok, akkor visszarakom a 5.1.2-es VK Romot, aztán kernelt cserélek. De jobban örülnék, ha az 5.1.3 VK is működne rendesen  .
Előre is köszönöm a segítséget.

Ha felteszed a romot, akkor utána nem kell extrán feltenni a frameworkot, mert az benne van a romban. Csak a deluxe settings apk-ra (abból is a legújabbra) van szükség és megy minden. Nálam legalábbis így van.

Tapatalktamtaramtamtaram

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Hm, ez érdekes.
Feltettem az 5.1.3-at és biza a benchmark valami nagyon durva lassulást mutat.
Másnál is jelentkezett ilyesmi?
Nem mindegy? Ezek a benchmark progiknak semmi értelme

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
én remekül látom :D
Most már én is, a nod32 hülyéskedett

Lacus_

• Vendég
Egy valami van elrontva ebben a VK romokban, ha kivan rakva a home-ra egy névjegy és rányomok, kimaradt a választásból az sms küldés funkció :oops: :oops: :(

masaya

• Vendég
Egy valami van elrontva ebben a VK romokban, ha kivan rakva a home-ra egy névjegy és rányomok, kimaradt a választásból az sms küldés funkció :oops: :oops: :(
He He, ezen én is belebuktam anno.
Ott van az csak nem látod, mert fehér az ikonja.
Amelyik számra akarsz sms-t annak a soránál a jobb szélére kell kattintanod és megfogod látni.

Lacus_

• Vendég
Amelyik számra akarsz sms-t annak a soránál a jobb szélére kell kattintanod és megfogod látni.
:ok: :taps:
Hogy pusztulna meg, most kereshetem hol van hogy adjak valami színt :hmm: >:( >:(

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +

ja ja :D

megnéztem tényleg van az csak nem látszik,titkos sms. rotfl

masaya

• Vendég
:ok: :taps:
Hogy pusztulna meg, most kereshetem hol van hogy adjak valami színt :hmm: >:( >:(
Engem eddig nem zavart, de most, hogy említetted én is ezen gondolkozom, hogy színezni kéne.
Ha meg van akkor szólj  :D

Lacus_

• Vendég
Engem eddig nem zavart, de most, hogy említetted én is ezen gondolkozom, hogy színezni kéne.
Ha meg van akkor szólj  :D
Na meg van, Contacts.apk / res / drawable-hdpi
Így már másabb ;) :D

Lacus_

• Vendég
Sőt, kicseréltem erre ;) ;)

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
Ti milyen kernellel használjátok a romot?
In these promises broken
Deep below
Go, go, go.

Lacus_

• Vendég
Sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaa kernel ;) ;) :D :D

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
Sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) ;) :D :D
Szia neked is  :D :D :D :D
In these promises broken
Deep below
Go, go, go.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag

hagyd már ezt a nyomorult kernel-csereberét, rakd fel a szia 3,3,1 et ozt nyogodj le.tökéletes, most csereberéled sose áll be, meg minek, a másik lehet jobb,és? nyersz 10 -20 percet az aksin ha jobb is, min változtat? hagyd a sziát ,oszt felejdsd el a csereberét. ;)

aksi merülésre van 1 jó modszer, töltönek hivják,nékem idáig mindig bejött. maradok is ennél, ;)

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
hagyd már ezt a nyomorult kernel-csereberét, rakd fel a szia 3,3,1 et ozt nyogodj le.tökéletes, most csereberéled sose áll be, meg minek, a másik lehet jobb,és? nyersz 10 -20 percet az aksin ha jobb is, min változtat? hagyd a sziát ,oszt felejdsd el a csereberét. ;)

aksi merülésre van 1 jó modszer, töltönek hivják,nékem idáig mindig bejött. maradok is ennél, ;)
Rendben miért te is vissza raktad? :D :D
Más: azt vettem észre hogyha kártyás efektet használom menüben akkor a widgetek fülnél az APW widgetjei lassaban töltenek mint a többi bár ez csak akkor van mikor esze veszet módon lapozok a menüben :D :D :D
In these promises broken
Deep below
Go, go, go.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Rendben miért te is vissza raktad? :D :D
Más: azt vettem észre hogyha kártyás efektet használom menüben akkor a widgetek fülnél az APW widgetjei lassaban töltenek mint a többi bár ez csak akkor van mikor esze veszet módon lapozok a menüben :D :D :D

vissza,az a nyerö, speed még a bootanimot cserét sem támogatja :D nekem meg köllöt a jb bootanim,szia val 1 böl okés lett. ez a tuti kernel.

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)

:D
Én ezt már az SGS-nél is javasoltam neki.
Ott úgy ment,hogy hétfő-semaphore,kedd-devil,szerda-semaphore..... :D
Fel nem tudom fogni,hogy minek naponta romolni,kernelt,modemeket cserélni.
Így szinte lehetetlen normálisan használni a telefont. ;)
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
Most rakom fel az 5.1.3-mat. Szerintetek érdemes rárakni az LQ5-ös modemet?

Valamint ki lehet szedni belőle ezt a színes hátteret, ami mindenhol ott van? (menük háttere, kezdőképernyő háttere is).

Nagyon fura, hogy minden egyes villanásnál a fekete háttér helyett egy ilyen színes akármi ugrál be (főleg a fájlkezelőnél zavaró)

Lacus_

• Vendég
Most rakom fel az 5.1.3-mat. Szerintetek érdemes rárakni az LQ5-ös modemet?

Valamint ki lehet szedni belőle ezt a színes hátteret, ami mindenhol ott van? (menük háttere, kezdőképernyő háttere is).

Nagyon fura, hogy minden egyes villanásnál a fekete háttér helyett egy ilyen színes akármi ugrál be (főleg a fájlkezelőnél zavaró)
Rakd fel akkor az 5.1.2-őt, csak abban különbözik szerintem hogy az 5.1.3-nál minden háttér átlátszó :oops:

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
5.1.2-ről jöttem át az 5.1.3-ra leginkább azért, mert ebben már az új JKay Framework van (így a 14.1-es deluxe settings app-al jobban ki lehet használni). De ez a tarka-barka menü háttér valahogy nem az igazi és cwm-ből flashelhető zip-et sem találtam, amivel ezt ki lehetne cserélni.

Visszateszem akkor az 5.1.2-t, és megpróbálom arra rátenni a frameworkot (bár tartok tőle, hogy így meg borul majd a rom)

Lacus_

• Vendég
5.1.2-ről jöttem át az 5.1.3-ra leginkább azért, mert ebben már az új JKay Framework van (így a 14.1-es deluxe settings app-al jobban ki lehet használni). De ez a tarka-barka menü háttér valahogy nem az igazi és cwm-ből flashelhető zip-et sem találtam, amivel ezt ki lehetne cserélni.

Visszateszem akkor az 5.1.2-t, és megpróbálom arra rátenni a frameworkot (bár tartok tőle, hogy így meg borul majd a rom)
Lehet én is visszateszem az előzőt mert engem is idegesít hogy bevillan a háttérkép :oops:

Nem elérhető amen

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic GPS Navigation + iGO8
  • PDA: SGS II I9100
  • PDA ROM: ROM: ICS 4.0.3; Phone: XXLQ5; I9100 VK-ICS-XWLPG-5.1.2 + JKay + Siyah 3.3.1
Ha felteszed a romot, akkor utána nem kell extrán feltenni a frameworkot, mert az benne van a romban. Csak a deluxe settings apk-ra (abból is a legújabbra) van szükség és megy minden. Nálam legalábbis így van.

Tapatalktamtaramtamtaram

Sajnos,.akármit csináltam, nem tudtam olyan működésre bírni a jkayt, ahogy az 5.1.2-n volt :-(((. Nem tudom, mi lehetett a gond.
Most már megoldottam, visszaraktam az 5.1.2-es jkayt és a 14.0-ás deluxe settingset :-). Az mindenféle piszka nélkül, alapból is normálisan fut.
Nem értem most sem, miért nem megy a jkay nálam az 5.1.3-n, de ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni :))). Most már minden szép és jó :).
Köszi a választ.
PDA: I9100
ROM: ICS 4.0.3 [ROM]-[--VK--™]-[-XWLPG-V5.1.2]-[Jkay]
Phone: XXLQ5
Kernel: Siyah 3.3.1

Lacus_

• Vendég
Sajnos,.akármit csináltam, nem tudtam olyan működésre bírni a jkayt, ahogy az 5.1.2-n volt :-(((. Nem tudom, mi lehetett a gond.
Most már megoldottam, visszaraktam az 5.1.2-es jkayt és a 14.0-ás deluxe settingset :-). Az mindenféle piszka nélkül, alapból is normálisan fut.
Nem értem most sem, miért nem megy a jkay nálam az 5.1.3-n, de ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni :))). Most már minden szép és jó :).
Köszi a választ.
Azért mert az 5.1.2-höz a 14.0 kell, az 5.1.3-hoz meg a 14.1 ;)