Sziasztok!
Valaki segítene nekem, mert már a végemet járom agyilag ?
A helyzet a következő.
XWLPG alap romra raknám föl a Segal-féle VK-ICS-5.1.3-at. Wipe cache és wipe dalvik cache után föl is megy recoreyből, ahogy annak lennie kell. Működik is rendesen (legalábbis amennyire ki tudtam próbálni).
A gond a JKay 14.1-es Deluxe Settins telepítésénél kezdődik . Ugyanis a DS telep és DS beállítások indításakor a DS elkezd sikoltozni, hogy neki márpedig a 14.1-es framework kell. Oké, leszedtem a deodexeltet, rec-ből fölraktam és most jön a kanyar a dologban , mert a JKay beállítások már okék, viszont a kinézet vagy semmit sem változik (marad minden a gyári az értesítési sávban) vagy csak félig változik .
Itt megakadtam . Már legalább 4x raktam újra az 5.1.3-as Segal-féle Romot és sehogy sem tudom normális működésre bírni a JKay-t .
Már megpróbáltam újra felrakni a 14.1-es frameworköt a 14.1-es Deluxe settinghez, ugyanezt eljátszottam az 5.1.3-n a 14-es frameworkkel és Deluxe setting-szel és mégsem működik .
Arra tisztán emlékszem, hogy az 5.1.2-es VK-nál semmiféle hóki-póki varázslat nem kellett. Rec-ből felraktam a Romot és amikor reboot után telepítettem a 14-es Deluxe Settings-szet, ahogy az feltelepült, már át is váltotta az értesítési sáv és a redőny kinézetét automatice, amit aztán saját szájíze szerint belőhetett az ember.
Ha tudnátok segíteni az 5.1.3-as Segal-féle VK-ban, hogy lehetne megcsinálni, hogy rendesen működjön a 14.1-es JKay és a 14.1-es Deluxe Settings, azt nagyon megköszönném !!!
Fontos lenne az 5.1.3-as, mert ki akarom próbálni a SpeedMod kernelt, ami benne van, hogyan muzsikál a gyakorlatban.
Ha másképp nem boldogulok, akkor visszarakom a 5.1.2-es VK Romot, aztán kernelt cserélek. De jobban örülnék, ha az 5.1.3 VK is működne rendesen .
Előre is köszönöm a segítséget.