0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Modem és kernel milyen van benne?
kis izelitő,aztán még tanulmányozni köll. a jkay 1,4,1 támogatott. You are not allowed to view links. Register or Login
Te is feldobtad?Neked hogy hogy a Jkay magyar
muszáj volt megnézni,föleg igy hogy megmaradt mindenem a mentés megvan,portal-rol, megunom a kéket ,repül vissza magyaritva vagyon,azért magyar, de megint elfelejtettem,hogy ne rakjam be a vidibe
Látom te az apex launchert favorizálod nekem valamiért a nova jobban bejön de megnézem ezt az apexet is Láttom hogy megvan a dead Trigger is az hogy fut ?
jól. semmi gond véle, bár most,hogy néztem még ott is átlátszik néha a háttér, na ez nem nyerö, ennyire azért nem kéne átlátszónak lennie, majd megnézem más játéknál is.
Nálam nincsen ilyen gond
Vk vann fennt de nyomok neki egy full wipe-ot ártani nem árt
más játéknál nálam sem,de ott igen.
Nálad az apex mennyi ramot eszik mert ezt a 60MB kicsit sokkalom tudom van még bőven ram de akkor is a nova csak 32Mb eszik
sose néztem, tökre nem izgatnak az ilyen piti dolgok tökéletesen müxik had egye,552 mb szabadom van igy is ,nem elég? nekem böven.szokj le a gs1 betegségröl ez már nem az, minek mindig mindent kuksizni?
ebben aztán minden átlátszó lett,kamera 2 oldala,gomboknál,feladatkezelőbe is ha a bezárásra kattintasz és feldobja a biztos? üzenetet ott is..tár csatinál is, ez már kicsit sok. és néha zavaró
Engem nem zavar.Te lecserélted a kernelt?
engem sem mindig, de néha igen.nem ,ugyis ki akartam probálni,kap pár napot,meglátjuk, de az ,hogy a cwm,app-ot még mindig nem támogatja,azért ez dühitö, söt még a rom-ban sincs.
A VK elődjéhez képest miben másabb/jobb?
visszaraktam az alap vk t nincs ennél jobb.
Eddig bírtam sppedmoddal repült fel a siyah 3.3.1
mi a gond? nálam semmi