0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Kell ennél jobb? Valamewlyik nap több mint 3 napot bírt.. pedig használtam...Aksi idő szuper, és smooth!
Tudod, nincs két egyforma S2, majd a 27-be remélem már nem lesz melegedés!
és már van is k3-27T
Akkor talán ez lesz a szuper?
Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy egy gyári ROM-ot hogy tudok a legegyszerűbben root-olni?Elég, ha felrakok ODIN-nal egy bármilyen CWM-es kernelt, vagy csak az adott gyári rom számával megegyező kernelt tehetek fel?
K3-29 ... Páratlan számú, Ibolya
Köszi, de most az LPO-hoz gyárilag Siyah van, anzo tanácsára nem merem lecserélni speedmodra, nehogy tégla legyen belőle, de utána érdeklődöm! Lehet, hogy ez már felmehet!
most nézem néked már lpo van,nem kispályázol de akkor ezután nem fogsz csinálni többet se f resetet,se wipokat? nem birnám ki, ugyhogy nem kell 4.0.4. majd ha lesz tuti.
Kint a 30!SGS II + Tapatalk
Tényleg az a anzo féle rom mikor jön? Viszket már a tenyerem egy 4.0.4-re de most még sajnos nem aktuális mert nem érek rá de egy hét múlva>Küldve az én GT-I9100-emről
Valami leírást tudsz róla? A letöltő linknél nincs semmi.
ennyi van- Minor compiler flag changes - Camera driver fixed for 4.0.4 ROMs
K3-30:- Minor compiler flag changes- Camera driver fixed for 4.0.4 ROMsNote that this version will break auto-rotate and the compass on 4.0.3 ROMs. But it works with 4.0.4 ROMsSGS II + Tapatalk
Neked is köszi!
Nincs mit A legújabbal mar lehet mindent csinálni cwmből és nem lesz tégla a teló (legalábbis azt írják az okosok xdan). Valaki megerősítené esetleg?SGS II + Tapatalk
mindenütt azt irják,nem csak xda-n,,,de van valami,,Source code for developers: SpeedMod K3-30 Source Patchesez vaj mi?
Szerintem nincsen gond csak akkor ha gyári kernelt használ az ember abban van a bug én nem bírtam sppedmoddal cseréltem is siyah 3.4.1-re
Mit nem bírtál vele?
Nekem valahogy lassabb volt de lehet ezt csak bebeszélem magamnak nincsen extweaks kevesebb governor meg mit tudom én megvan az is ha majd valami nem megy úgy akkor feldobom