0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
neked ez van fent?
értem,de elöbb a ruut az első..igazad lehet,de az enyém ugrott,mármint a gar..nem?
felfedeztem valamit,amig a bootloaderben van a kijelző addig nem tölt semmit,teljesen le kell merülnie hogy kikapcsoljon,ez vicces
Ezt már más is írta itt a fórumon!
Tedd át recoverybe, ott tölt!
Várjatok picit,az elöbbit nem tudom felrakni mert ahhoz kell az SD.nem?vagy hasonlóképpen működik mint a ruu?
hm.és melyik lenne az az opció,mert ezt még nem tapasztaltam.a ruut már igen,az tiszta.custom is.de ahoz hogy elinduljon a kicsike elöbb pc-en indítom és telepítek..nem vágom.
...A recoverinek van egy olyan opciója amivel össze lehet kötni a készüléket a pc-vel usb-n keresztül, és fel lehet másolni a háttértárra, a telepítő rom zippet!
Nem,nincs..a samuhoz volt egy otg.m de azzal nem működik.
Biztos?You are not allowed to view links. Register or Login-nél ez még nem működik..."...Issues being examined: Cant mount USB in recovery..."
Ezért kérdeztem, hogy van e!Esetleg másik recoverynél?Ha nincs, akkor marad a RUU!
Most megprobáltam,de a recoveryben ,igazatok van létezik USB Toggle,de amint rámegyek visszadob.megprobáltam telepíteni a ruut ,de hibát jelez az akku töltöttsége miatt 30%.valami nem müxik rendesen..
Mi volt a készüléked CID-je?Hol vetted?(szolgáltatói,magyar beszerzés,stb...)Az akkunak 60-70% feletti töltöttségűnek kell lennie...Hogyan próbáltad a RUU-t telepíteni?Pc-ről,ugye?Milyen hibát írt ki?
fastboot-ba telcsi.közben telepítés pc indit.felismerte.felajánlotta hogy van update 28-as van rajta29-re.next aztán sending...résznél kiugrott hogy az akku 30% allati..exit
tanultam belőle,ha nembelső lenne az SD akkor minden másabb lehetne..szerintem..világosíts fel kérlek miért probléma aCID?