0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Eladni semmiképp nem szeretném, mert minden funkció működik rajta, csak mobilhálózatra nem tud csatlakozni. Szóval játszani, netezni Wifin keresztül lehet rajta. (táblagépnek jó lesz, a gyerekeknek játszani) Mivel próbálkozzak még? Ötlet? Köszönettel!
"Flash the boot.img from the nandroid backup (its in the backup folder) then make a full wipe, then restore the nandroid"Ezt a választ találtam a beragadt repülő mód javítására, az enyémmel megegyező CID VodaP102 azonos mainverú készülékhez. Segítenél értelmezni, hogy mit kell tennem? Köszi!
Közben már sikerült megcsinálnom a boot img flashelést, de mit ért a "full wipe" alatt. Teljes törlés? Van itt ilyen hogy delete funkció...
Sziasztok kérdésem van valakinel olyan HTC ONE_X teloja melynek a CID száma_044?kösz.
Sanyee szia az lenne a kérdésem,hogy neked jött e mostanába 4.2.2 rendszerfrissités.
Alex V2.2 sense 5 höz.. You are not allowed to view links. Register or Loginkíváncsi vagyok.. pont most akartama leszedni a botrányos akksi idő miatt, de így várok mert nagyon szeretem a tárcsázót meg az egész sense 5 elég jól kilett találva. Van BLN hibám is AbsterGo 10.3 alatt folyamatosan random világítanak a gombok.. egy idő után nem vicces, 2.2 hátha orvosolja (bár arhd alatt nem volt de az nagyon gagyi a lexhez képest) Már szerkesztem is magamat mert a BLN hiba maradt.
Alex 2.2 felejtős.. nagyon bétaBLN hiba ROM bug
BLN hiba nálam is meg van Viper 4-en. De még a 2.1-en. De ha azt mondod nem jobb az új sem akkor hagyom. Jó lenne már ha XMister újra dobna valami jót. Nagyon hiányzik az ő kernelje.Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
Ha kernelt cserélek, kell még repackolni ?
Igen kell.
Van akinek melegszik a HOX a viper 4.0.0-val, vagy csak nekem?
Kösz jeanlucpicard....Még valami, sms/mms app nincs vagy csak véletlen kipipáztam hogy ne installálja fel?Külön fel birom rakni vagy mégegyszer kell flash-elnem a Viper 4.0.0-t?Ja és a gyári kellene mert szedtem a Googleplay-rol valamiket de egy sem tetszik