0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Frissítettem a rendszert 4.2-re, de nem tetszik a tárcsázó. Az a bajom vele, hogy csak egy nevet jelenít meg. Vissza lehet varázsolni a 4.1 tárcsázóját?
Friss drivereket elsősorban. Pillants a GYIK-ba, azért van... Tapatalked from my H1
Milyen firmware volt a haver vasán? Tapatalked from my H1
Asszem 1.39? Fogalmam sincs ami a tavaszi ota-val jott. Nekem akkor mar nem volt meg a vas.
Az még 4.1.2 volt, az új romok 4.2.2 alapból készültek. Firmware update lehet, hogy segített volna. Tapatalked from my H1
Üdv az uraknak!Ha esetleg valaki, ki tudna segíteni egy gyári OTA-val (4.2.2, 4.18.401.2 cid-32), azt nagyon szépen megköszönöm!!!)))))
Nagy köszönet!!))))
Gyorsabbak a sense 5-ös romok One X-en? Inkább úgy kérdezném, laggol vagy akad a one x vagy "simábban" fut?ARHD sense 5 skinezhető, van ikon vagy skin pack?
Sokat egyszerűsítettek a szoftverben, elvileg gyorsabb, kevésbé laggol. Gyakorlatilag nem tudom, mert ahhoz ki kellene próbálnom... Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 4
sziasztok.Galaxi ace 2-re szeretnék új megbizható romot.Aki tud segitsen legyenszives a választásban,és,hogy hogyan kell csinálni.Köszönöm.
Ha tudok vele segíteni:You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Csak annyit hozzá, hogy nincs magyar nyelvű billentyűzet. Tud erre valaki megoldást?
Tudom merre keressem, de nem ajánlja fel csak az angolt és még vagy 5 kínait((
Lesz a Vipernek sense 5 romja?
RichmondoUK sajnos kiszallt. Irtam is a napokban. Gyakorlatilag mar az egesz bagazs One-ra fejleszt. Ugyhogy nem latok ra nagy eselyt.
Telepítésnél megkérdezi, hogy akarod e telepíteni a nyelveket a billentyüzethez