0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Android Revolution érdekesnek hangzik... Főleg az "excellent battery life"
...Amugy en miui parti volnek. Es van is ra. Igaz felbeta. De siman fut es hasznalhato.
Hááááhhhh Cyanogen már fent van Süvít! És itt a szerelmem! You are not allowed to view links. Register or LoginSzerk.: MIUI még laggol! DE a Cyanogen HIHETETLEN!!!! Észveszejtően gyors! Csak épp mobilnet nem megy benne. Marad Revolution 5.0.0 De amint jó lesz a Cyanogen (várok kb 2 hetet, úgyis naponta jön ki frissítés) akkor tuti váltok Sense ide vagy oda
Nézzétek meg ezt a kernelt, You are not allowed to view links. Register or Login!Van egy kép a fogyasztásról!
Rootot akarok és s-off-ot most azonnal Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Üdv mindenkinek!Segítségre lenne szükségem.rootoltam,unlock megvan.szerettem volna custom rom-ot felrakni de nem mentettem elötte.recovery van.de nem indul a telcsi..please aki csak tudd segítsen nekem..Várom válaszokat..
szóval..htc all in one megtörtént.maradt s-off,de unlocked is.recovery is van.elérem az sd-t is csak nem rom van rajta hanem valamiféle update.reboot után a htc logo után nem indul,megfagyott.töltés van..
sajnos elmaradt a mentés,custom recoveryt raktam fel persze..ezt hogyan tudom felrakni?RUU-t?
ezt értem,de ! mivel nem tudom elérni pc-röl az sd.igy igy nem tudom rajta futattni nem?kellene a segítség..nagyon .kezdek pánikolni.az asszony kést tart felettem,adtam érte egy samu 2-est.kész vagyok..még1x kellene a segítség.
Bootloaderbe(Fastboot) kell indítani,megkeresni a megfelelő You are not allowed to view links. Register or Login-t,és pc-ről futtatni.Ha részletesebben kell,írj... Angolul You are not allowed to view links. Register or Loginvan,ebben benne van a lényeg.