0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
@nteeb - köszönöm szépen. Minden szépen ment, ahogy le volt irva...
Érdekelne még ez az md5 checksum összehasonlitás...hogy mit mivel kell összehasonlitani?Mondjuk a ROM md5 checksum-ja mivel kell hogy megegzezzen?
MD5 kódsort beírod a program megfelelő ablakijába, a másikba pedig betallózod a rom zip fájlt, vagy amit éppen ellenőrizni szeretnél!Futtatod, és ha nem ír ki hibát akkor megegyezik a letöltött fájlod a feltöltő eredetijével!Használható a rom!Ha hibás le kell szedni újra!
...mondjuk leszedek egy md5 checkert,az egyik ablakba beirom a rom md5-jét(ami a rom alatt van mikor töltöm le), tallozom a rom zip-et(ami alatt van md5 számrendszer) és leelenőrzi?Valahogy igy?
köszi,akkor ezt megcsinálhatom telefon nélkül is
...nekem kiirta hogy a kód nem egyezik,én meg már fellöttem a mobilra...én azt hidtem van valami kód a mobilban is és azzal kell összehasonlítani
Ennek az a lényege hogy a rom amit felteszel a készülékre, megegyezzen azzal amit a szakács készített!Különbem nem megy fel a rom, vagy felmegy de különféle hibákat okozhat!
Kimondhatjuk hogy a one x a legbiztonságosabb telefon s-off ügyben
Már megint én a kérdéseimmel ...a HTC-nél még uj vagyok,de az Androidban nem annyira Mire jó az az S-ON vagy az S-OFF?...vagy inkább melyik a jobb?Nálam azt irja ***UNLOCKED*** ENDEAVORU PVT SHIP S-ON RL
ja-aj emlékszem már,olvastam,kösziSzóval akkor ajánlatos megcsinálni az S-OFF-ot?Esetleg valami részletes leirást,vagy hogy mire kell különösebben odafigyelni...
Hali, szeretnék segítséget kérni, tegnap jelzett a telefonom h van elérhető frissítés de nem akarja feltelepiteni. Gondolom azért mert kinyitottam a bootloadert. Hogyan lehetne megoldani h frissíteni bírjam? olvastam az első oldalon lévő leírást de nekem nincs biztonsági mentésem (7. Pont). Próbáltam a htcdev szerint relockolni ami sikerült is de akkor sem sikerül... Segítsetek, köszi
A legfontosabb:Csak saját felelősségre,a htcdev.com-on történő bootloader-unlock garanciavesztéssel jár!!!