2024, 12 19, 02:00:55

Szerző Téma: Root, S-OFF, custom recovery...  (Megtekintve 114394 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Root, S-OFF, custom recovery...
« Reply #275 Dátum: 2013, 01 02, 17:42:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Lassú vagy, idáig nekem is ment 20 másodperc alatt, de itt sehol nincs utalás arra, hogy ez ténylegesen root-olás lenne és hogy melyik szoftverhez. Ez egy kezdő HTC felhasználónak kínai... rootoltam már nem egy régi androidot, de HTC-vel még nincs tapasztalatom. Ezért szeretnék valami kifejtett választ a kérdésemre és nem "lenéző" aranyköpést, hogy te mit találtál meg fél perc alatt. Vannak videók a neten root-olásról, melyek halál egyszerűek, 1 program futtatása USB-n és kész. Valami hasonlót keresek a verziómra.

Előre is köszi!
Tessek itt van ami neked kell: HTC One X All In One Toolkit legfrisebb valtozata: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Murmucka

• Navigáció / Navigation: iGo Primo 9
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Gyári 5.1
« Reply #276 Dátum: 2013, 01 02, 19:47:48 »
Gyári visszaállítást? Mit csináltál pontosan??? :)
felraktam a recoveryt a one s all in one tool-al, majd beleléptem, de a szokásos felkiáltójel helyett zöld csík végigfutott alul, és visszaállított mindent :)

mindegy, azóta rendberaktam ujra mindent. Leszedem még a root-ot, meg ujralock-olom a hboot-ot, és várom a JB frissítést nagyon :D
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #277 Dátum: 2013, 01 02, 20:42:47 »
felraktam a recoveryt a one s all in one tool-al, majd beleléptem, de a szokásos felkiáltójel helyett zöld csík végigfutott alul, és visszaállított mindent :)

mindegy, azóta rendberaktam ujra mindent. Leszedem még a root-ot, meg ujralock-olom a hboot-ot, és várom a JB frissítést nagyon :D

S4-re már tolják. S3-ra mikor várható?Olvastam 1-2 hetet, de 1-2 hónapot is... Nem mindegy! :D

Nem elérhető Murmucka

« Reply #278 Dátum: 2013, 01 03, 07:46:15 »

S4-re már tolják. S3-ra mikor várható?Olvastam 1-2 hetet, de 1-2 hónapot is... Nem mindegy! :D
S3 ázsiai régió állítólag elindult már, többiről nincs hír, csak remény.
Az én cidem pl VODAP102 (Voda németország) így vszeg még később kapom meg, hacsak nem jön rá végre valaki hogy lehet s-offolni, vagy CID-et átírni s-off nélkül s3-nál. (s4-nél még lehet)
Vagy ruu-t feltenni eltérő cid-re :)

root-ot uninstallálni kell szted ota frissítés előtt? bootloadert majd bezárom, gyári recoveryt sikerült visszavarázsolni, rom-hoz nem is nyúltam.
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #279 Dátum: 2013, 01 03, 08:45:34 »
S3 ázsiai régió állítólag elindult már, többiről nincs hír, csak remény.
Az én cidem pl VODAP102 (Voda németország) így vszeg még később kapom meg, hacsak nem jön rá végre valaki hogy lehet s-offolni, vagy CID-et átírni s-off nélkül s3-nál. (s4-nél még lehet)
Vagy ruu-t feltenni eltérő cid-re :)

root-ot uninstallálni kell szted ota frissítés előtt? bootloadert majd bezárom, gyári recoveryt sikerült visszavarázsolni, rom-hoz nem is nyúltam.
A RUU CID specifikus, S-ON mellett nem fogsz tudni Voda CID-s készüléken WWE RUU-t futtatni! Ahhoz ugye át kellene írni a CID-t...
Relocked bootloader mellett már nincs root jogod. A gyári recovery-vel és rommal,visszazárt bootloaderrel már alkalmas a készülék az OTA frissítésre.

Nem elérhető Murmucka

« Reply #280 Dátum: 2013, 01 03, 09:41:22 »
A RUU CID specifikus, S-ON mellett nem fogsz tudni Voda CID-s készüléken WWE RUU-t futtatni! Ahhoz ugye át kellene írni a CID-t...
Relocked bootloader mellett már nincs root jogod. A gyári recovery-vel és rommal,visszazárt bootloaderrel már alkalmas a készülék az OTA frissítésre.
S4 csipes készülékeknél, unlocked bootloaderrel, de s-off nélkül van lehetőség cid-et írni! Sajna ez a partíció s3 alatt már írásvédett :(

Nem hiszem el, hogy ilyen "régi"telefonoknál nincs lehetőség s-offra még :(
De nekem az is jó lenne, ha az ruu telepítőt fel lehetne okosítani, hogy a vodap102 cid-re is települjön.

ha nem lesz más megoldás, megy vmi főzött rom rá, de én a gyári híve voltam mindig. (kivéve desire esetében :D)

Nem elérhető Senpai

• PFC Fan
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 /3,14
« Reply #281 Dátum: 2013, 01 03, 10:58:55 »
Tessek itt van ami neked kell: HTC One X All In One Toolkit legfrisebb valtozata: You are not allowed to view links. Register or Login

Huhh! A nemjóját... :) Ebbe beleizzadtam, de sikerült... Volt pont mikor azt hittem "vége" de megoldottam A program recovery flash-je nem működik a verziómon. Külön kellett hozzá letölteni képfájlt és dos alatt flash-elni... Elég összetett, de 2 videóból, az általad linkelt programmal és egy két + letöltéssel sikerült összeraknom a csomagot, ami nekem kellett!

SuperSU fent, flottul működik, root jogok engedélyezve, telefon root-olva!

Köszi a segítséget!  ;)  :ok:
-= SEN =-

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #282 Dátum: 2013, 01 03, 21:10:47 »
Huhh! A nemjóját... :) Ebbe beleizzadtam, de sikerült... Volt pont mikor azt hittem "vége" de megoldottam A program recovery flash-je nem működik a verziómon. Külön kellett hozzá letölteni képfájlt és dos alatt flash-elni... Elég összetett, de 2 videóból, az általad linkelt programmal és egy két + letöltéssel sikerült összeraknom a csomagot, ami nekem kellett!

SuperSU fent, flottul működik, root jogok engedélyezve, telefon root-olva!

Köszi a segítséget!  ;)  :ok:
Szivesen.

Nem elérhető modernslave

• PFC Fan
  • PDA: HTC ONE X unlocked
  • PDA ROM: Android Revolution HD 31.0
« Reply #283 Dátum: 2013, 01 04, 12:24:55 »
most lehet, hogy hülyeséget írok, de az S-OFF az a szolgáltató függetlenítés? Csak mert nekem most nagyon jól jönne ha függetleníteni tudnám a HOX-omat a Telenortól. Erre akkor még nincs lehetőség?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #284 Dátum: 2013, 01 04, 12:43:14 »
most lehet, hogy hülyeséget írok, de az S-OFF az a szolgáltató függetlenítés? Csak mert nekem most nagyon jól jönne ha függetleníteni tudnám a HOX-omat a Telenortól. Erre akkor még nincs lehetőség?
Az S-OFF annál jóval több, de minden esetre lehetővé teszi, hogy a CID-t átírjuk... ;)
A szolgáltatónál is lehet függetleníteni-természetesen ára van ennek is.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #285 Dátum: 2013, 01 04, 13:05:32 »

Ha a kártyafüggetlenítésre gondolsz, akkor nem jelenti azt. Egyedül a HTC Sensation esetében volt olyan, hogy egy trükkel ki lehetett nyerni a feloldó kódot (legalábbis már telóról nem tudok hirtelen), többi esetében hiába S-OFF vagy S-ON, (legálisan) csak a szolgáltatón keresztül lehet függetleníteni.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #286 Dátum: 2013, 01 04, 16:26:51 »
Ha a kártyafüggetlenítésre gondolsz, akkor nem jelenti azt. Egyedül a HTC Sensation esetében volt olyan, hogy egy trükkel ki lehetett nyerni a feloldó kódot (legalábbis már telóról nem tudok hirtelen), többi esetében hiába S-OFF vagy S-ON, (legálisan) csak a szolgáltatón keresztül lehet függetleníteni.
Dehogynem. A DHD-nál is működik, az S-OFF mellett lehet a CID-t átírni akár 1111111-re (supercid).

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
Re: Re: Root, S-OFF, custom recovery...
« Reply #287 Dátum: 2013, 01 04, 18:32:07 »
Dehogynem. A DHD-nál is működik, az S-OFF mellett lehet a CID-t átírni akár 1111111-re (supercid).

Es attol elfogadja a tmobile fuggo keszulek a telenoros simkartyat? Nem. Cid atirassal csak annyit ersz el, hogy felmegy ra mas gyari szoft/firmware, a simlock attol meg megmarad.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC EVO 3D X515m-ről

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Root, S-OFF, custom recovery...
« Reply #288 Dátum: 2013, 01 04, 20:32:41 »
Es attol elfogadja a tmobile fuggo keszulek a telenoros simkartyat? Nem. Cid atirassal csak annyit ersz el, hogy felmegy ra mas gyari szoft/firmware, a simlock attol meg megmarad.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC EVO 3D X515m-ről
A DHD-t így lehetett kártyafüggetlenné tenni. Bizony... ;)

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #289 Dátum: 2013, 01 04, 20:39:56 »

Bizony bizony, de rég is volt! :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Root, S-OFF, custom recovery...
« Reply #290 Dátum: 2013, 01 04, 20:56:50 »
Bizony bizony, de rég is volt! :)
A DHD-val pontosan azt csináltunk, amit csak akartunk... Ez bizony nagyon hiányzik!

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #291 Dátum: 2013, 01 04, 21:09:43 »

Akkor talán a DHD volt az utolsó amelyiket ezt lehetett csinálni, Sensation-ön még volt az a kis hack az unlock kódért, de a Desire S vagy pl a EVO sem függetleníthető :\

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #292 Dátum: 2013, 01 04, 22:48:19 »
Akkor talán a DHD volt az utolsó amelyiket ezt lehetett csinálni, Sensation-ön még volt az a kis hack az unlock kódért, de a Desire S vagy pl a EVO sem függetleníthető :
Az S-off már elérhető az EVO-ra is nem igaz? Az xda-n azt írták , hogy ezzel független lesz a készülék.
Íme :
Desire S-re pedig szerintem nincs még s-off. Ha jól tudom...

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #293 Dátum: 2013, 01 04, 23:26:19 »
Az S-off már elérhető az EVO-ra is nem igaz? Az xda-n azt írták , hogy ezzel független lesz a készülék.
Íme :
Desire S-re pedig szerintem nincs még s-off. Ha jól tudom...

A linkelt post szövegét ha újra megnézed, arról szól, hogy a csávó vett egy nem brandelt telefont és kérdezi, hogy ez egyben független is-e vagy a két dolog mást jelent? Válaszként megkapta, hogy az övé nem brandet, a simlockot meg nézze meg bootloaderben.
Nálunk ez az unbranded fogalom nincs a köztudatba, mi csak függetlenként hivatkozunk rá, miközben a Trénél a OneX is kapható volt ami független, miközben mondjuk T-mobile-os splashscreen meg csengőhang és appok vannak a telón (-> tehát brandelt). Rokonom Onex-e is Orange-es logoval bootolt, tehát branded, mégis telenoros kártyával ment, tehát független.
Ami nálunk kártyafüggetlenként feltüntetve vesz valaki hivatalos forrásból (mondjuk gyorsboltos OneX), az az unbranded, ami mindig kártyafüggetlen is, viszont fordítva nem igaz, nem minden kártyafüggetlen unbranded (sufniGSM).

Az EVO-nál is úgy van, hogy az S-OFF után még külön kell a You are not allowed to view links. Register or Login

Van a Desire S-re You are not allowed to view links. Register or Login, csak az újabb HBOOT-ra nincs.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #294 Dátum: 2013, 01 05, 11:09:49 »
A linkelt post szövegét ha újra megnézed, arról szól, hogy a csávó vett egy nem brandelt telefont és kérdezi, hogy ez egyben független is-e vagy a két dolog mást jelent? Válaszként megkapta, hogy az övé nem brandet, a simlockot meg nézze meg bootloaderben.
Nálunk ez az unbranded fogalom nincs a köztudatba, mi csak függetlenként hivatkozunk rá, miközben a Trénél a OneX is kapható volt ami független, miközben mondjuk T-mobile-os splashscreen meg csengőhang és appok vannak a telón (-> tehát brandelt). Rokonom Onex-e is Orange-es logoval bootolt, tehát branded, mégis telenoros kártyával ment, tehát független.
Ami nálunk kártyafüggetlenként feltüntetve vesz valaki hivatalos forrásból (mondjuk gyorsboltos OneX), az az unbranded, ami mindig kártyafüggetlen is, viszont fordítva nem igaz, nem minden kártyafüggetlen unbranded (sufniGSM).

Az EVO-nál is úgy van, hogy az S-OFF után még külön kell a You are not allowed to view links. Register or Login

Van a Desire S-re You are not allowed to view links. Register or Login, csak az újabb HBOOT-ra nincs.
Jogos, így tiszta. :ok:

Nem elérhető herczeg1951

• Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: HTC Onex +SONY xperiaz1
  • PDA ROM: VIPERX_4.0.5
« Reply #295 Dátum: 2013, 01 05, 11:27:14 »
Sziasztok segitséget kérek HOX-ROOTOLÁSÁHOZ a Bootloader nyitva recovery müködik de nem tudom rootolni a telót a CID HTC_044 4.1.ha lehet szájbarágosan kösz.
REGGY

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #296 Dátum: 2013, 01 05, 11:32:11 »
Sziasztok segitséget kérek HOX-ROOTOLÁSÁHOZ a Bootloader nyitva recovery müködik de nem tudom rootolni a telót a CID HTC_044 4.1.ha lehet szájbarágosan kösz.
Recoveryből telepítsd ezt:

Nem elérhető herczeg1951

• Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: HTC Onex +SONY xperiaz1
  • PDA ROM: VIPERX_4.0.5
« Reply #297 Dátum: 2013, 01 05, 11:52:56 »
Köszi Siker.
REGGY

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #298 Dátum: 2013, 01 05, 11:57:32 »
Köszi Siker.
Akkor jó.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #299 Dátum: 2013, 01 05, 13:30:57 »

Ez aztan kacifantos:)
Nem minden bogar rovar, de minden rovar bogar. Valahogy igy tanultuk regen:)))))