Az S-off már elérhető az EVO-ra is nem igaz? Az xda-n azt írták , hogy ezzel független lesz a készülék.
Íme :
You are not allowed to view links.
Register or Login
Desire S-re pedig szerintem nincs még s-off. Ha jól tudom...
Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
A linkelt post szövegét ha újra megnézed, arról szól, hogy a csávó vett egy nem brandelt telefont és kérdezi, hogy ez egyben független is-e vagy a két dolog mást jelent? Válaszként megkapta, hogy az övé nem brandet, a simlockot meg nézze meg bootloaderben.
Nálunk ez az unbranded fogalom nincs a köztudatba, mi csak függetlenként hivatkozunk rá, miközben a Trénél a OneX is kapható volt ami független, miközben mondjuk T-mobile-os splashscreen meg csengőhang és appok vannak a telón (-> tehát brandelt). Rokonom Onex-e is Orange-es logoval bootolt, tehát branded, mégis telenoros kártyával ment, tehát független.
Ami nálunk kártyafüggetlenként feltüntetve vesz valaki hivatalos forrásból (mondjuk gyorsboltos OneX), az az unbranded, ami mindig kártyafüggetlen is, viszont fordítva nem igaz, nem minden kártyafüggetlen unbranded (sufniGSM).
Az EVO-nál is úgy van, hogy az S-OFF után még külön kell a You are not allowed to view links.
Register or
LoginVan a Desire S-re You are not allowed to view links.
Register or
Login, csak az újabb HBOOT-ra nincs.