0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az volna a kérdésem, hogy a bánatba kell a cid számot ki olvasni??A választ köszönöm!!üdv:Peti!
Köszönöm szépen Lobi!HTC__001
Angol régiós a készülék! Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Az volna a kérdésem, hogy a bánatba kell a cid számot kiolvasni??A választ köszönöm!!üdv:Peti!
Cid Getter alkalmazás a play storeból, vagy fastboot paranccsal: "fastboot getvar cid"
One s-re továbbra sincs s-off és amig nincs s-off addig nincs cid csere, tudsz custom romokat feltenni, ha a htcdev.com oldalon nyitod a bootloadert de gari vesztéssel jár. Sent from my Windows 8 device using Board Express
azon túlvagyok, persze kéne az S-off, aztán 2 parancssor és megoldva. S-off nélkül meg vagyok lőve. S4 chipes készüléknél olvastam rá módszert, de nekem ugye az S3-as van, azon meg már nem működik Szóval várakozó állás, habár az összes fórumot végignézve nem bíztató a helyzet, nem nagyon foglalkozik vele senki. ((
Ha eddig nem repult ra a revolutinary csapat akkor mostmar szerintem nem is fog. 8 honapja va kint ez a vas is. A sensation ota nincs semmire s-off. Sajnos ez van:-(
oly mindegy, akkor találják ki hogy lehet CID-et módosítani. S-off nélkül az S4 chipes one s engedi, akkor S3-ra is kéne vmi megoldás miután VODAP102 a CID-em így esélyem sincs belátható időn belül friss szoftverre/RUU-ra. Főzött romot nem szeretnék.
OrDroid 11Uploading...11.0.0- Rebased on 3.14.401.27.- Removed 3-dot menu.- Remapped recent apps button to menu button.- Updated Google Play Services.- Updated Google Now.- Updated Gmail.- Updated SuperSU.- Updated Dropbox.- Updated Facebook.- Updated ES File Explorer.- All previous mods, tweaks and fixed included.- Other minor changes and fixes.
Akkor mar nem teszem ki:)
Sziasztok!Óriási segítségre lenne szükségem. HTC one X telefonon szerettem volna android verziót váltani. A probléma, hogy a rendszer legyalulása után a telefon lemerült 30% alá. Összes telepítő visszadob, hogy az akksi alacsony. Ha töltőre dugom, akkor egy ideig tölt, majd leáll a töltés. Mit lehet csinálni?
Üdv, az Uraknak! Kis segítség kéne. Van egy rootolt HOX-om, még4.04 Androiddal. Fölajánlotta a frissitést. Le is tölti, el is indul a telepítés. De valamilyen hibát kiír és nem történik meg.
E: error in/sdcard/OTA_ENDEAVOR_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.14.401.27-2.17.401.2_release_298985n1wwcwzs385c0bvz.zip(status 7)Installation aborted
A gyökérbe már én tettem át. A dowload mappába töltötte le először. Szerintem nyitva van a boot. A fentebb leírt módszerrel vissza tudom zárni? Illetve rootolt marad-e a gép?
fastboot oem lock