...ha már tartozékok, jöjjön a fekete leves.
You are not allowed to view links.
Register or
Login nekem legalábbis csalódás volt.
10.-én rendeltem, ma már meg is jött (ami egyébként nagyon szimpatikus).
viszont a félelmem beigazolódott, sőt.
tartottam tőle, hogy nem biztos hogy jó lesz ez a gagyerák microUSB-s dokkoló megoldás, ha már úgyis ott van az 5 pöttyös csatlakozó... de a türelmetlenség nyert, és vettem egyet.
tapasztalat:
- CSAK és kizárólag a microusb tartja a készüléket, a háttámlától egy You are not allowed to view links.
Register or
Login- csak két kézzel tudom kivenni a helyéről (egyikkel a dokkolót, másikkal a telefon fogom), olyan erősen bepattan a csatlakozóba.
- ha a dokkoóban pihenve a készülék jobb oldalát nyomom meg (pl home gomb, vagy vissza gomb), akkor mozog előre hátra, ami sajnos hosszú távon biztos hogy nem tenne jót a telefon csatlakozójának....
- ez már csak apróság, de ha már fikázom: olyan erős led-et tettek bele, ami a fejedet leviszi.
értelme nincs, mert ha üres, ha tölt, ha feltöltődött, mindig ugyanúgy világít. azonnal le is ragasztottam, mert tényleg zavaróan erős a fénye...
ismét tanulhattam a saját káromon, bizony inkább megérte volna megvárni hogy elkészüljön az 5 pöttyös dokkoló, és az ázsiai kispajtások lekoppintsák egy megfizethető árú verzióval...
U.i.: ugyanitt OneX microUSB-s dokkoló eladó